REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Credeţi că Laura Codruţa Kovesi merită funcţia de procuror-șef al Parchetului European?

Credeţi că Laura Codruţa Kovesi merită funcţia de procuror-șef al Parchetului European?

Replica API 28 februarie 2019 | 08:56 298

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este persoana cea mai indicata.
12
0
CRED CA ESTE CEA MAI POTRIVITA
15
0
MUIE sau MUE PSD ?
10
0
Ala de sub mine a facut toxinfectie alimentara de la atata mancat ca.cat pesedist si acu i s-a urcat la cap. Mars ma ciorditorul de aici
16
1
Doar muie merita o parasuta si o mincinoasa INTERNATIONALA.SA O IA U.E SA II DEA SI EI MUIE.BASCHETBALISTA PULII MELE.O ZDREANTA !!!.
1
21
Spaima lui Dragnea-A venit Codruta
22
3
Nu merita,dar romanii merita asta! Kovesi e doar o femeie simpla,adusa si modificata mediatic,facuta mare cacat de justitiara fara sa fi fost cu adevarat ceva in acest sens. O porcarie de om poate fi presedinte,lider,daca are suficienta propaganda si prostalai sa voteze. Stalin,Hitler,Ceauescu, Pol Pot, ei sunt azi declarati dictatori,dar atunci ,in vremurile alea,erau doar ,,aspri''. ,ca asa zice diplomatia cuvintelor. Azi avem un cacat de conducere,un presedinte de cacat si un govern de lasi,o tara plina de hastagi si interlopi,politie fara drepturi si populatie fara aparare. Emigrare,bai !!
4
23
cati "ciorditori" si asistati sociali mai jos...doar sa fi certat cu legea sau un incult sa nu ii ti partea lui Kovesi...
22
2
mafia din Romania poate fi decimata daca iesim in numar mare la vot , sa nu mai decida soarta tarii hotii, anagramatii si asistatii sociali cum sant unii si de pe aici de mai jos.....VOTAM! Ciuma o sa fie ERADICATA!
21
2
iar tu meriti castrat, sa nu te mai reproduci
18
1
KOVESI merita MUIE
3
25
@Xulescu, noua nu ne este scarba de tine, sari pana ne dai cu fruntea in buric si tine larg gura deschisa !
2
8
daca ai o nevasta muista , banuiesc ca sex normal faci doar cu ma - ta ! sa mori tu de placere cand o pupi , simti aroma psd-ului ? succes in continuare tu futi fb-ul , noi o futem pe ea !
4
10
Ce intrebare stupida! Daca asta au decis mai marii europei, factorii de decizie europeni, intrebarea este foarte proasta si neprofesionista.
2
13
fac pariu cu oricine daca iese codruta procuror toti bani de la UE vor disparea din cauza asta o sa o puna procuror ca uniunea puli sa nu mai dea bani la Romanii cine va vrea fonduri se va duce la parnaie asta este motivul pt care o vor pe codruta
5
21
Mi e scarba de idiotii care voteaza psd ... Cum sa iti dai votul gunoaielor astora??
37
9
E o minune ca in Romania stalinismul a durat asa putin. Iar Ceausescu a fost un accident fericit. In realitate, mizeria asta de popor isi doreste ceva mult mai sinistru. Cu un apetit remarcabil. Sper sa va contemplu de la departare, idiotilor. Voi chiar ca va meritati soarta.
14
6
Din aceasta cauza ne pierdem or ce urma de ratiune,ne vindema si sufletul pentru a face jocoul strainilor,cum va explicati ca un parlamentar german sau francez a votat inpotriva propriului candidat.Au stiut ce urmaresc si romanii au cazut intr,o capcana ,de doi lei.Credeti ca sau lasat pacaliti,nici decum,au gasit modul de a scoate castanele cu mana unei slugi,umilindui pe romani,,,pacat de natia romana.
6
30
Infractori nu vad cu ochi buni .
36
10
Codruta Kovesi procuraor-sef al Parchetului European si Augustin Lazar procuror sef DNA , ar fi formula ideala ! Va fi un trafic aerian intens catre Costa Rica si Madagascar !
42
21
Ea sigur nu merita,din smplul motiv ca nu este deloc competenta. Sunt mii de oameni care ar merita mai mult ca ea. Totusi merita romanii si de ce nu,chiar loazele care o promoveaza acolo in forurile superioare ale UE,sa aiba o faptura care sa aduca necazuri mari. O sa-i faca Kovesi de ras pe toti cei ce au facut cerc in jurul ei pe afara. Dupa ce-si termina mandatul acolo,sa ramana naibii la ei,nu de alta dar avem in tara inca puzderie de insi ca ea,la fel de josnici si ticalosi.
19
41
Merita din plin dupa ce a suferit in tara. Iar acum hotii trebuie sa-si adune hotiile si mai au putin timp sa dispara in madagascar ! Cine crede oare ca il va ierta codruta pe hotul dragnea ? Eu nu ! Doar manipulatorul bolsevic unu crede. Bai unule am auzit ca le-a dat soros spaga la cei din comisie ! Muie unu, muie dragnea, muie pesede !!!
43
18
Jos tradatorii. Jos mafia. Respect, Codruta.
40
22
se tavalesc in chinuri ciumatii , urmeaza anul de gratie 20-20 decapitarea scursurilor psdiste , abia asteptam alegerile!
37
16
Nu merita aceasta functie de procuror european ,nu are pregatirea si anvergura necesara,propaganda i-a creat o aura ca lupta impotriva coruptiei .Care este rezultatul ?1.A luptat eficient si nu mai suntem coruptii Europei 2 .Dupa cum zbiara Macovei si Preda pe la Bruxelles plus MCV se pare ca am ramas cei mai corupti dupa ei.Unde este eficienta ? Cum sa numesti un suspect intr-un dosar penal pe o asa functie ?Chiar si o eventuala scoatere de sub urmarire va arunca o umbra de indoiala asupra ei ,mereu va reveni intrebarea De ce a fost disculpata?Adio, numirea este deja compromisa !
20
36
nu merita pt ca ia facut dosare lu domnu dragnea care ie un domn iecstraordinar si tine su uoamenii saraci
6
46
Nu merita, dar il va primi asa cum a primit medaliile din partea unor tari ale caror companii au interese in Romania si de cele mai multe ori interesele acestor companii sunt impotriva intereselor tarii noastre.
14
36
Numai hotii si retardatii mintali pot crede altfel.Iar la noi 80% din popor asa ieste.
35
11
Da merita ! S-a ocupat de hotii politici --De-asta nu le convine multora ---Succes Codruta !
49
19
Nu,nu merita
18
44
NU MERITA ...TOTUL ESTE O CIOCHIE PE FATA.SECURITATEA SI A FACUT TOT JOCUL.U.E EGAL MUIE
21
49
Da! Categoric, da!
61
21

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367