REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Credeţi că Lia Olguţa Vasilescu este potrivită să preia Ministerul Dezvoltării?

Credeţi că Lia Olguţa Vasilescu este potrivită să preia Ministerul Dezvoltării?

Replica API 22 noiembrie 2018 | 23:49 203

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
caracter nepermis- olguta amanta lui manda, nu este corect?, si ce afacut cu legea pensiilor si a salarizarii- zero barat
15
0
O cretinoida,care habar n-are ce semneaza si ce spune.Sugacia lui wc tudor,n-a muncit o zi in viata ei.O panarama,la fel cu cellelalte triste pesediste,gabriela,sulfina,benzina,roxana,rovana,cretina,etc
15
2
Hotul perfectionat de betiv a fost tanti Nuti sau pe ea ai uitat-o labagiule trist
4
0
Da. Este hotul perfectionat de Porcar.
4
3
multumesc Cimpanzeilor Activisti PNL-EPRE pentru evaluarile negative a comentariilor si rog cat mai multe.... pentru a vedea cate Laturi HASTAG -PNL-EPRE INFECTATEAZA cu DUHOAREA lor Pestilentiala mass-media romaneasca.Hastag-PNL-EPRE" sunt deseuri unanoide renegate ale Poporului Roman
6
20
strategia lui Dragnea de fapt aici a vrut s-o puna de la inceput dar au facut niste jocuri ca s-o numeasca la dezvoltare , la ministrul muncii a facut un handel mare a distrus tot si mai are tupeul sa spuna ca si-au indeplinit promisiunile da sa ne aduca la sapa de lemn o parasuta si o marioneta
18
3
Tarfa asta este potrivita doar pe centura!
23
4
Nici in mana daca mi o ia n ar sti ce sa faca cu ea,ca am prea multe pretentii si pt asta iti trebuie lectii si nu d'alea de bordel si de chemata la hotel ci unele cu PHD dar n ai mata de un' sa sti,ca ai fost tinerica de...si cum gemeai?Ahhh VAdimeee???!!!
7
3
Vedeti-va de blak friday ,hai nostri ca brazii sunt buni oriunde,oricand deocamdata.Cand se va modifica ceva va anuntam!
11
9
Olguta este potrivita pentru ministerul SubDezvolatarii...
23
5
Cati ministri mai schimba PSD in cei 4 ani de mandat majoritar in Parlament ???? vine 1 pleaca altul ..... ce garantii mai sunt ca si cel care vine acum e bun?????
15
5
Muie Iohannis si pnl plus usr. In rest,numai de bine.
6
24
este potrivita pentru a infiinta Ministerul Bordelurilor. In calitate de ministru in aceasta institutie, si-ar dovedi cu adevarat competenta si ar duce tot greul. Succes !!!
24
5
avand in vedere Infectarea grava a site-ului Replica cu CIMPANZEI ACTIVISTI HASTAG-PNL-EPRE comentariile anti vor fi usor de anticipat.Toate aceste JAVRE HASTAG-PNL-EPRE ... TRADATOARE de Tara si Neam Romanesc ar trebui sa fie eradicate....legal..."Hastag-PNL-EPRE" sunt deseuri unanoide renegate ale Poporului Roman
5
25
Vreau sa o pun pe ciorditoare de Carmen ministru.
2
11
Il propun pe Klaus Werner Iohannis el este cel mai bun, le stie pe toate si este cel mai specialist sa distruga tara asta.
8
25
Ea nu e specializata in nimic !--a terminat sociologia --Rominia nu e condusa de oameni de meserie toti dau banutu si devin ministri --Rominia n-are nici oSANSA
26
7
Ca un om care a votat P.S.D.spun cu toata sinceritatea ca trebuia lasata la M.M.sa rezove promisiunile facute,iar daca nu,sa fie linsata.
19
11
olputza nu e buna nici macar la pat. Nu in australia ci la gherla trebuie trimisa la cat a furat pentru ea si hotul dragnea. Muie dragnea, muie pesede !
20
11
Ambasador in Australia cu ea adica cat mai departe!
4
13
Cosette Anal Chirchirau e cea mai potrivita!
7
6
Oricum este mai capabila decat iubita si slavita de catre penelistii de azi,fosta ,,doamna'' blonda Udrea. Si pe urma,ce rahati de ministri au avut aia din guvernul Ciolos,iubit de hastagii mamii lor? Sau ce ministri au fost buni in basism,in guvernele lui Boculete? Si daca Iohannis nu o are la suflet,e clar ca femeia chiar are calitati ce starnesc invidii din partea marlanilor si marlancelor.
7
22
Sa dispara aceasta vulpe roscata, care a facut praf cele doua legi. Sa mearga in privat madam, a facut praf economia cu atatea imprumuturi cu marirea salariilor lor si a pensiilor lor speciale.
37
8
Este buna sa nu faca nimic . A facut ce la ministeru munci ?
23
6
avand in vedere Infectarea grava a site-ului Replica cu CIMPANZEI ACTIVISTI HASTAG-PNL-EPRE comentariile anti vor fi usor de anticipat.Toate aceste JAVRE HASTAG-PNL-EPRE ... TRADATOARE de Tara si Neam Romanesc ar trebui sa fie eradicate....legal..."Hastag-PNL-EPRE" sunt deseuri unanoide renegate ale Poporului Roman..
10
34
Are competenta pt. orice. Basca ca e si fizic arata bine..Pai daca ai pune-o pe Macovei ministru, ii pui patura, perna. Numai Soros o mai tine in brate.
7
26
Tuta aia pai a facut varza toata economia cu maririle salariale neacoperite, ei se imprumuta lnar de 1 miliard de euro....ba duceti-va la puscarie infractori tembeli
34
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108