REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Credeți că Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze de la conducerea PSD?

Credeți că Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze de la conducerea PSD?

Replica API 27 mai 2019 | 00:36 274

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul acesta nu intelege ca trebuie sa paraseasca partidul ! Vrea sa se duca la fund odata cu el !
2
2
nu mai e nevoie!
6
1
Dragnea o sa se duca direct la Jilava, paote sa-si dea sau sa nu-si dea demisia!
4
0
ATI CASTIGAT OOO POOLA,
2
2
trebuia sa-si dea demisia in urma cu in an, lumea a votat mai mult impotriva lui Dragnea.
6
1
da , sa plece direct la puscarie. Replica o simpla, nu o alta, intrebare?- a merit abstructionarea comentariilor argumentate, de bun simt ptr simplul motiv ca nu-l periau pe puscariasul care astazi va pasi pe portile puscariei?
4
1
Da, sa plece, fara el PSD va reveni puternic, de fapt despre asta a fost vorba la aceste alegeri, un vot antiDragnea.
4
8
Si sa-l ia si pe Fugadau cu el, cu toate glumele proaste gen Vanturache, Babu, Merla samd. Iar boul de Pieleapuleanu cu sondajele lui sa le tina spatele si sa-i miroasa-n cur ca pe caini.
8
2
TOATA CIUMA SA PLECE, doar asa romania mai are o sansa, si apropo sa plece si cei 2 milioane de votanti ai PSD in Madagascar cu toti!
9
6
Sa plece PSD ! Avem pe fuhrerul Iohannis si impreuna cu extrema dreapta vor fi o mana de fier cu care se va stapani tara asta. Puscarii si multa forta represiva,legi cat mai restrictive pentru romani,munca silnica si la dracu' cu democratia !Sa plece PSD fara alegeri,imediat!
5
8
PSD trebuie sa plece.Asta este inceputul sfarsitului unui partid care ne-a sfidat din 2012 pana azi.Dragnea va trebui sa plece direct pa PUSCARIEEE.
12
5
Aclo sa ajunga ciumati . Cine sustine ciuma rosie , au interese la furat .
9
6
cand vor caini...A mai fost pnl si pdl la carma patriei noastre iubite si a facut exact o PULA !!! A taiat salarii si pensii a marit tva ul.Johannis vrea partidul lui la guvernare precum Ceausescu.
9
13
DE s-ar duce pe pustii cu toata camarila lui: Ciordache, Serban, Nicolicea, Badalau, Mitraliera, Buzatu, Volguta, Manda, etc, etc, etc....
12
5
nu are de ce sa -si dea demisia ,doar nu a facut campania singur, mai sunt si cativa baroni si organizatii care au trantit meciul.Infrangerea PSD in alegeri pe baza unui vot emotional anti pesede trebuie analizata in CEX la fel de bine trebuie analizat de ce nu s-a mers pe lista comuna PSD ALDE . Propunerile CEX intr-un congres ,asa ca vrajeala cu muia nu mai are efect, cat despre condamnare sa vedem ce hotaraste instanta!Interesant ar fi ca PSD sa iasa de la guvernare, sunt curios cine va constitui majoritatea parlamentara si cu cine !
4
17
Infractorul dragnea ar trebui sa-si ia muia promisa de atati cetateni si sa-si mute sederea la parnaie !!!
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218