REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Credeţi că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă de la conducerea PSD?

Credeţi că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă de la conducerea PSD?

Replica API 15 august 2018 | 01:44 271

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne face rau tuturor nu doar PSD-istilor .
2
0
Duca-se! Dar n-are unde...
3
1
Presedintele lenes este chiar bun ,isi vede de ale lui nu deranjeaza prea mult,mai trimite o lege inapoi sa-si justifice salariul doar cu subordonarea excesiva fata de merkelica e broblem!
0
7
da cu iohannis ,,,cu ranjatu,
0
5
ca degeaba va certati voi,acest bolnav mintal niciodata nu va pleca din proprie initiativa,n-are rusine,omenie,scrupule,comportamentul e dual,singurii care pot sa-l rastoarne sunt serviciile adica securistii.Sclavii din psd deocamdata sunt bine platiti,stimulati,omul se descurca.opozitia mimeaza cred ca si astia au interese comune cu dictatorul.la 100 de ani aniversare au ajuns analfabetii curvele si hotii sa ne conduca si sa se pretinda morali.lupii moralisti.
13
3
Sa i sugeti piticul lui wermorel muistul...
4
3
Romania de la perioada interbelica si pana astazi nu a mai avut politicieni adevarati care sa fie in slujba tarii si a poporului etc. ci numai nenorociti ..tradatori de tara ..corupti analfabeti ..idioti tarfologi ..jigodii etc. care toti au tras ptr. ei si urmasii lor la fel de imbuibati si nenorociti ...dau in scris k Romania in cel putin 5 ani se va dezmembra k teritoriu si praful se va alege ..
7
2
Sa0si puna catusile pe maini si sa se duca la puscarie!
10
2
Nu conteaza ce face el, ci intreaga conducere. PSD nu sta intr-un singur om cum crede Iohanis. In cancelarie unt mai multe rezerve la incalzire. Cuand va afla si el cat de serioasa este situatia.
1
1
@europeanu ,unei flatulente ca tine nu pot sa-i raspund decat zboara prostule de pe aici ca imputi aerul cu postarile tale
2
5
Mishu esti un pesedeu ordinar,o secatura vanduta pe trei parale,un jeg. ORICINE e mai bun decat analfabetii olteni si hoti din guvern. Tie,lui dragnea si pesedistilor multa muie ! Cu cacat !
9
6
La bogatiile pe care le-a agonisit; la locurile pe unde le-a plasat; la ancorele de relatii de care dispune, deja, isi pregateste decolarea, dupa modelul, Ghita, Udrea, Bica si altii....
8
2
si cina sa vina poate Ponta ,poate tanti Kati ,stiti voi cum este schimbarea sefilor bucuria nebunilor am scapat de Bashe si a venit KWI Tara asta de bine de rau a inceput cat de cat sa se miste s-au mai carpit gaurile bugetului, a mai crescut un PIB o pensioara s-a mai facut un tunel ceva km de cale ferata se incheie lucrarile pe mai multe tronsoane mici de autostrada dar nu este bine hai sa le dam in cap ,ca venim noi opozitia dar cu ce program ?Dar mai ales cu ce oameni?
7
8
la Poarta Alba sa se retraga!
9
2
Daaa... ! Este DIABOLIC, ESTE DICTATOR, controleaza totul !! Isi trage dupa el si colegi nevinovati, care chiar au valoare, in comparatie cu el. Cea mai proasta guvernare, a dezamagit poporul: "Dezbina si stapaneste" !
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102