REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeţi că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă de la conducerea PSD?

Credeţi că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă de la conducerea PSD?

Replica API 1 septembrie 2018 | 00:30 304

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa se retraga, intr-un loc cu verdeata
3
0
Sa se duca la mama dracului si sa lase tara asta sa prospere . Cu proastele din jurul lui si cu prosti care in inconjoara nu avem nici o sansa . Stiu ca penalu ii are pe multi la mana de tot ii canta in struna dar sa ne lase pe noi .
3
0
Cine pizda mati te a facut mai jigodie de injuri ca la mama cortului ?.Sa i dai muie la mata care te a facut...decat sa te faca pe tine mai bine facea un cacat la gard...jigodie unde pizda mativai crescut in romania sau in europa?.nu te a crescut partidul comunist jigodie?.sa dai muie nevesti ti la copii tai la familia ta dejectie umana.unde ai fost cand sa votat scarba fascista care esti TRAIASCA PSD,BRAVO DRAGNEA! EURPEANU SA SE DUCA IN EUROPA AICI RAMAN ROMANII ADEVARATI...STOP JAVRELE !.
2
3
voicule sa i dau lu fita la muie, bosorogule
1
1
Presedintele Organizatiei PSD , de la Jilava sau Poarta Alba.
8
1
Voicule,cu aceeasi simpatie ia tu cacatul hastagistilor in gura ! Si pe-al meu ! Cu simpatie muie dragnea,muie pesede !
7
0
Se duca draqu,la Jilava cat mai repede,ca ne Prostesc de tot cu PSD-ul lui.
4
1
Muie lui Iohannis si acolitilor lui! Asta e opinie politica,nu e jignire,conform zicerilor celor de la USR si chiar a lui Iohannis.Multa muie si hastagilor,cu toata simpatia.
1
9
Cat mai repede cu putinta pentru a nu face mai mult rau societateii si sa se mai salveze ce se mai poate.....
6
1
nu pleaca fiul de militian,eventual o s-o stearga dupa raducu lenutza ghitisor deja cred ca are zborul rezervat.ce cred cu tarie-desi nu am dovezi-e ca Dragnea nu va face 1 minut de puscarie.sper sa ma insel dar deocamdata pare intangibil,protejat la maximum.
7
0
Ca toti psdistii sa mi-o molfaie
9
1
Pt.11:28 analfabetule, dupa ce inveti la scoala de vara a curvelor pesedizde sa scrii,vii la mine sa-ti dau cacatul la lins ! Dupa care ti-l bag lin pe gat. Tot ! Si fara lamaie. Muie infractorului dragnea,muie pesede,muie postacilor hotilor pesedei !!!
8
2
spre deosebire de alte partide, PSD are multi oameni foarte bine pregatiti, super profesionisti astfel ca la orice ora o alta echipa poate lua conducerea partidului si poate forma un guvern cu ministri foarte bine pregatiti. PSD este un partid foarte puternic care domina si va domina viata politica din Romania. De aceea acest partid nu sta doar intr-un singur om si nu va fi mare paguba daca dl. Presedinte ar alege cu intelepciune sa faca un pas inapoi sau in lateral, in al doilea caz prin aducerea unui co-presedinte langa dumnealui.
4
10
DE UNDE PULA MEA ESTI EUROPEAN ?.M, AM SATURAT CATA MUIE TI AM DAT TIE SI FAMILIEI TALE LABAGIULE...NICI SPERMATOIZI IN COAIE NU MAI AM CACATULE ASISTAT SOCIAL CARE MANANCI CACAT LA CANTINA PSD.SDA PLECVE JAVRELE IMPREUNA CU IOHANNIS SI CLICA LUI DE CACATI...MUIE EUROPEANU SI NU TE MAI LAUDA CA MI AI SECAT COAIELE CREZAND CA AU GUST DE BANANE.
4
9
Ce a facut acest infractor de cand este in fruntea PSD . Singuru lui scop este cum sa scape de PUSCARIE .
21
2
Probabil ca ar fi mai bine pentru PSD,dar pentru Romania ar trebui si ca Iohannis sa plece in excursie si sa ramana acolo,unde naiba ii place mai mult si sa lase in pace tara asta pe care o dispretuieste cam la fel ca zbanghiul de dinaintea lui.
1
18
infractorul dragnea intai ar trebui sa ne suga cacatul si apoi sa intre in parnaie pentru multi ani. Muie dragnea,muie pesede,muie cu cacat postacilor pesedei. !!!
15
3
ohooo, demult
13
4
Rapid retragere la Jilava ca i mai aproape
17
3
PTR REPLICA ! SA VA DAU SALAMUL PRIN GURA SUGETI-O !.
5
18
sa se retraga la Poarta Alba!
21
5
Da! Daaa.....
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218