REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Credeți că Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la președinția României?

Credeți că Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la președinția României?

Replica API 8 ianuarie 2019 | 22:33 262

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
moarte tiganilir........CONFETTI din avion si FLORI din partea premierului DaNCILa, la inmormantarea BULIBAsEI din Gilau,,,
3
3
O vad mai degraba pe Androneasca. Ar fi o premiera - prima femeie presedinte al Romaniei.
0
5
MUIE JOHANNIS,LAZAR,KOVESI COLDEA ,MAIOR,BASESCU SUGI PULA JOHANNIS
9
9
@ 1445 alias europeanu ,daca cei de la Replica iti sterg comentariile bravo lor si o fac cel putin din 2 motive 1in afara de cateva cuvinte muie ,cacat lingi si un limbaj suburban exacerbat altceva nu mai stii . 2 -au ajuns in sfarsit la concluzia ca nivelul tau de inteligenta este asa de scazut incat se fac de ras daca te lasa sa postezi pe aici .Sic!Nu duce grija puradeilor mei, sunt prea mari pentru a mai lua alocatie ,problema este la tine ,ca daca Replica iti sterge comentariile cum mai primesti bani pe postarile si asa de rahat! O sa te gasim lesint de foame pe la groapa de gunoi....
5
3
am fi de rasul lumii sa ne conduca asa jigodie de om!
7
3
@unu imi sterg postarile cei de la replica dar tot te anunt ca iti taie austriecii alocatia pentru puradeii din videle tzigane de caracal !!! Muie unu manipulatorul pesedeu ! Cu cacat !!!
4
4
SLOGAN ELECTORAL :. MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA DE PUTREFACTIE SI MULT MULT CACAT DIAREIC TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE impreuna cu Samsarul Nazisto-Poponar de case si copii Ciolhannis.
5
9
asta mai lipsea presedinte, iarasi sintem pusi la colt sa alegem din doua belele una mai mica, oricum daca seico vor putem noi sa ne dam peste cap ca tot cine vor ei va iesi.
6
3
Sa candideze m@sa !
3
1
Nu hamsterul avem mai multi sorti cu Tary deci nu ne riscam!
0
7
voi acolo la Palazu Mare unde traiesti , aveti internet in salon ?
8
3
cu Dragnea imi ajunge ,infractor fara probe.Ia hai sa deschidem Luju Ro si sa citim raportul inspectiei judiciare si legatura Iohannis ,Lazar A, vecina procuroare Capra si cum se inchid dosare intre turul unu si turul doi de alegeri din 2014 ale unui candidat penal la presedintie Klaus Iohannis.Poate intelegeti de ce nu-l revoca pe Lazar ! Lazar minte ca nu a avut dosarele penale ale lui Iohannis! Ministrul justitiei stia si nu a gresit cand a afirmat ca pg Augustin Lazar i-a amintit presedintelui ce servicii i-a facut !
11
7
si a demonstrat teoria conform careia un imbecil bandit si cu dubla personalitate poate ajunge suuusss tare unde nici nu gandea sau nu credea nici el.Interesant e ca golanul asta a facut in Romania un "Caritas"moral,toti oamenii simplii i-au acordat incredere absoluta si el le-a dat la muie in spiritul psd.Aia cu ochelari de cal probabil ca l-ar vota.Chiar sunt curios,cati imbecili si abonati la banul public santajabili mai are Romania sa voteze hoti cum se intampla de 29 de ani.Ramane de vazut.
10
6
Dragnea este destul de contestat. Nu va fi candidat. Impotriva lui Iohannis trebuiesc candidati de calitate,nu mai rai ca el,gen Ciolos,Orban si alte hahalere,din simplul motiv ca in lipsa unuia mai bun,tot cu rahatul asta de dulap cu ochi ramanem,bugetul va fi cheltuit pe curul lui purtat in excursii degeaba si pe platit securitatea care sa asculte romanii si sa-i dea pe mainile procurorilor tortionari.Dragnea e bine sa nu candideze,chiar spre binele romanilor.
5
8
Sper sa, NU! Dar e posibil, orice in Romania.
7
7
Liviule sa iti pis sobolanul mort de sub nas numit mustata!O sa candideze din aceiasi puscarie si sectie cu Ion Iliescu Roman si Gelu Voican
14
8
Laba vi sa urcat la cap.Altceva mai nou bulangiilor?.PESEDEUL ESTE LA PUTERE SI VA DA LA GINGII.
13
15
Ce-ar fi sa-i dau muie cu cacat hotului brailoiu ca nu pot la aberatiile despre hotul dragnea ! Muie dragnea, muie pesede !!!
14
9
Cand o sa aveti voi creierul lui Dragnea si sa munciti cat el atunci puteti critica dar nu e cazul hahalerelor!
8
20
avand in vedere ca Cimpanzeii Activisti Hastag-PNL-EPRE nu stiu decat limbajul Pro-Muie urez pentru 2019 si 2020....MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE impreuna cu Samsarul Nazisto-Poponar de case si copii Ciolhannis.
8
20
Pana la urma tot are sa o suga . O tot amana dar este inevitabil . Norocul lui este ca cei mai multi sunt corupti si ca ii are la mana pe multi . Toti acesati corupti incearca sa-l ajute . Numai ca nu va putea sa scape de mana justitiei din uniunea europeana . Pana la urma un infractor ramane un infractor indiferent in ce blana se va imbraca .
17
6
daca s-ar putea sa nu mai auzim de el.
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218