REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeţi că Ludovic Orban este potrivit pentru funcţia de premier?

Credeţi că Ludovic Orban este potrivit pentru funcţia de premier?

Replica API 16 octombrie 2019 | 07:49 314

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LUDOVIC ESTE AGENTUL LUI MERKEL SI AL BUDAPESTEI SA DISTRUGA DI TEMELII ROMANIA.
1
0
numita de alta panarama
8
3
Daca nu l vrei pe ungurul Orban prim ministru automat est pesedist?Asta e gandire de pleava a societatii
8
5
esti un rahat pesedeo-mu!st care pluteste la marginea plajei si starneste greata tuturor, ca toate scarboseniile pzd-iste. Hodorog senil, prostit de bolsevism, ti-ai luat pastilele prescrise de psihiatri?
5
10
pentru asta de la 1956 ,bai hazna tu chiar esti prost, oare nu vezi cati se opun betivanului asta ? Si unui bou i-ar fi rusine daca te-as compara cu el !
10
5
se afla o baltoaca infecta de zoi pesediste, plina de fecale, care asteapta cu groaza sa fie aruncata la canal, stiind in disperarea lor ca si stapanii lor, ciumatii rosii psdisti le-au tras o MU!E P5D de n-o pot duce, stiind ca sunt pe cale de disparitie!
9
13
Cam asa e. Numai ca asta nu e clasa politica. E o sandrama plina de smenari oportunisti. Referitor la intrebarea din titlu, Ludovic Orban, acest ungur oportunist nu merita sa fie nici macar portar la Luv in mamaia
10
5
Am citit materialul, comentariile si concluzia este ca" la asa cetateni asa clasa politica " vai de voi.
4
8
V.S.D.L.inca 4 zile cu Dancila premier Alo iohannis de aude ? A asta pleaca in Japonia , a obosit dupa motiunea de cenzura . Orban ,cand e gata guvrnul meu 2 ?Iohannis cere PSD ului sa faca guvernul si ai scapat de toate problemele, ar fi tare nu ?
10
6
Oricare dintre fostii basisti pot fi premieri de succes. Care e problema? Important este ca nu mai e Dragnea,ca Dancila se ,,scufundaseu'' vorba unui mare ganditor contemporan. Bine ca se revine la regimul securist dorit de toti romanii. Si hei,cine nu e cu Iohannis,la puscarie !
5
7
Sa mi iei piticu la tranta cu buzele tale finute si sa ii pupi in rozeta pe horbete si seful lui dulapul ambulant.
8
5
nu e potrivit ca premier, dar cum ne-am obisnuit in Romaniaka, mereu tb sa alegem raul cel mai mic si sa scapam de coministi aka PSD si de basmuta aia de profa de traforaj aka Viorika.
9
9
orban nu va fi premier pentru ca guvernul propus de el va fi respins de parlament
10
4
SUGI PULA IMPREUNA CU SEFUL TAU
10
9
Alupigus..fermecatilor...
6
2
@1539 iar te-au muit pedeleprele.Ha ha ha cheama Smurdul ca mai ai putin si te paste AVC ul Barna hotul fura banii de la persoanele cu dezabiliati si prostul de sica nu face guvernul.Minunata zi
14
10
cu mult cacat pesedeu ordinar !!! Da ma, eu sunt prostul care-ti da cacatul la lins !!!
11
19
in prostie si idiotenie doar vaca de videle va intrece! MU!E P5D! Numele tau este oftica disperata, fire-ati a dreacu de ciumati rosii bolsevici!
9
16
Un pres si 233 de parlamentari care-si bat joc de o tara intreaga !--Ce sa faci cu astia ? Sa progresezi ? ---vai de noi l
12
12
Inca o zi fara guvernul lui Iohannis! Ha,ha,ha Barna a zis ca mai raman PM cel putin 2-3 luni,sursa sedinta USR.Bine Barna ai o bila alba!
18
11
Sper sa ti taie pensia ca in 2010 si sa ramai cu gandirea plina si cu frigiderul gol
17
10
ciuma rosie este obisnuita cu analfabeti ce nu gandesc, ghinionul lor
12
19
Cetateni romani dar de nationalitate romana nu sunt?Klaus,Orban,Helvig,Renate vor astia binele poporului o ...lula.
12
9
nino, nino,economia este pe linia de plutire chiar pe crestere Digi 24 marele partz premier Ludovic betivul a spus cu gura lui !Pai cum ramane cu prapastia cu salarii se pensii nesustenabile ? Apoi spui ca nu taiati nimic .Bai, esti prost ?
19
12
sper sa nu treaca de parlament un guvern de frustrati cu un asa hal de prim ministru
18
8
Bine ca a cazut guvernul in mod pasnic,fara victim,asa cum s-a procedat cand a fost pus guvernul Ciolos dupa ,,accidentul'' de la Colectiv. Acuma doar voturile la parlamentare vor mai fi ceva ce va demonstra cat de destepti sunt romanii ca populatie,nu luati fiecare individual. Pana azi s-a votat ca curul,se vedem de acu' inainte.
7
7
alt idiot mai prost decat ala mare din capul tarii nu s-a mai gasit.
16
10
DA! Este potrivit! Oricine este mai bun in locul vacii blonde din Videle, proasta perfecta! Chiar si cainele meu! Ptr toti mu!stii rosii, ciumati bolsevici de mai jos, sau de "supt" mine, MU!E P5D! MU!E CU TOMBERONUL!
15
25
In afara de faptul ca este un betiv ordinar mai este si penal. Fuga de la locul accidentului si refuzul de a i se recolta probe biologice se pedepseste in Romania. Chiar daca instanta l-a achitat fapta ramane fapta si este penala. Parca Iohanis latra fara penali in functii publice. Acum nu mai zice nimic ?
24
13
Nu mai sunt alti oameni capabili in tara asta decat Orban ???
24
9
Da,Orban este perfect pentru functia de premier in Romania celor cu micu' maneaua si bericica in gura. La mai mare,Iohannis presedinte ,Orban premier si populatia sa aiba parte fix de ce si-a dorit,adica o tara de cacat,cu lideri asemenea. La ce bune eforturile de reparatie a situatiei basiste? Mai bine sa fie de tot cacatul,cu securisti si procurori frati cu interlopii,cu abuzuri si mutilari de destine umane,cu mizeria si cocalarism la nivel inalt. Asta merita romanii,asta au tot cerut si asta vor vota la parlamentare.
15
12
tot un fel de veorica dar pe manele
14
17
Veorika forever. Paiata blonda...
13
17
Acum era langa Dragnea dar este o panarama si zdreanta la fel ca si cel care la pus in functie.
19
14
de cand trambiteaza el ca vine la guvernare, nu a pregatit un program prin care sa arate oamenilor ca merita. Veti vedea cu ce catastrofa de fituica o sa vina pentru a investi guvernul in 10 zile.
27
12
orban este total nepotrivit pentru aceasta functie
33
13
Vrem oameni noi care isi iubesc tara . Orban este un fel de Dragnea . Nu avem nevoie in fruntea tari un om ca acest individ alunecos .
29
15
A gasit betivu loc de munca.
32
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218