REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Credeți că mai ia PSD Primăria Constanța?

Credeți că mai ia PSD Primăria Constanța?

Replica API 2 martie 2020 | 21:07 283

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CLANUL SOVIETIC MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky s-a inradacinat in constanta pe viata !!! Nu doar primaria, TOTUL este al lor !!! Va faceti ILUZII DESARTE !!!
0
0
si tu noua, adica la toata populatia Constantei!
1
3
Sa le sugi PWLLA LA PESEDISTI
4
5
alea nu-s parcari is dungi de vopsea pe sosea. sms un mare pas inapoi, civilizatia se face cu educatie si cu masuri reciproc avantajoase ptr stat si cetatean,, cu amenzi si tortura se impune doar comunismul. Stiti cine e in spatele lui fagadau? Securistii Serbu si Grasa Jr. ca seniliorul a decedat! D-aia ne merge rau! Un de-i comunism e securitate si unde e securitate e iadul!
4
2
Da, parcarile cu plata prin SMS este un pas inainte si daca amenzile sunt cele mai mari la Constanta, este un fapt foarte bun, doar cu amenzi se impune civilizatia, amenzile sunt uriase in afara.
4
4
hai ca vin alegerile si toate sefuletele si referentele de specialitate cu facultatea la privat vor pleca la cratita la sotii lor acasa
6
2
Poate sa ia si "placutele de inmatriculare suedeze"?Horia si MURAD al lui ASSAD ?Sau Nastase si spionii?
4
2
Las' ca romanii isi dau singuri muie alegand bolovanii ticalosi de la PNL. Nici UE,nici Rusia,China,SUA nu impun ca romanii sa aleaga prost. U e nevoie. Romanii isi fac rau cu multa pasiune si mai mint ca vor o tara ca afara. Probabil ca da,una ca afara dar cam ca tarile alea inapoiate africane,care or mai fi ramas inapoiate fata de Romania.
4
6
Depinde cine mai apare ---poata Murad sau Horia Constantinescu etc
0
9
Va plac parcarile cu plata prin sms si amenzile care sunt cele mai mari din tara ??? Doar henri coanda mai voteaza cu cel care da autorizatii de construire pe banda rulanta !!!
4
2
Da tot Decebal primar daca prostii de la PNL vin cu Chitac. Daca nu vine unul gospodar, Decebal iese soto
8
2
Zis si tarfa regimentului
3
0
dar PSD o sa ia o MU!E MONUMENTAAAAAAAAALAAAA! Sa le dam cu votul in gura pana nu o sa mai fie picior de pizdist CORUPT in Romania!
9
5
Si-a pus in cap toti soferii, vor plati pentru lipsa locurilor de parcare.
7
2
...mai ia o muie.
11
3
Eu mare bulibasa , prea fericit sau rege care ciordeste FERU , nu fieru , la noi asa se spune feru . Am sa mobilizez toate zburatoarle , a se citi CIORI . Si il vom alege pe fagadau , a se citi mare bou . Bou care ne sufla si in cur noua ca sa-l votam . Asa ca luativa gandu ca o sa scapati de zburatoare si de fagadau babalau . Noi zburatoarele stim sa ne mobilizam cand trebuie pe cand romani doar comenteaza dar nu fac nimic mai mult . CRONC CRONC CRONC ROMANILOR
7
5
Deja e gretos cu punerea in fata a oricarui partid. Nimeni nu mai vorbeste daca e cazul sa fie alesi oamenii potriviti pentru anumite functii. Cretin,psihopat,bou de-a binelea,daca e sustinut de un partid puternic,castiga in detrimental celor buni si meritati de romani. Apoi chiar romanii se lasa dusi ca idiotii si voteaza impotriva unei ciume sau alteia,in functie tot de cum a fost compusa propaganda si se aleg cu niste cacati cu ochi la sefie,ca pe urma sa murmure a ciuda ca niste partied sunt de vina nu ei,prostii care voteaza cu bucile.
4
1
Nu vad cine ar putea sa castige in locul lui Fagadau. Opozitia este o gluma proasta la Constanta. Nu vad proiecte si planuri din partea lor, doar denigrare si injuraturi. Vor la ciolan si o fac asa cum ne-am obisnuit.
5
13
in mod cert Decebal Fagadau va fi castigator!Cu conditia sa-si faca putina curatenie prin preajma.Ca tot vine primavara...Ceilalti candidati sunt total neinspirat desemnati sau autodesemnati...
4
12
ADIO de la Primarie !!
14
3
Sigur va ramane Fagadau . Este cel mai bun Primar , are experienta foarte mare si este un OM serios . Doar PROSTI nu vad ADEVARUL ! Sunt multi OFTICATI , dar le va trece cat de curand . HAI CU FAGADAU PRIMAR !
5
20
Subalternii dlui primar ii fac deservicii serioase in relatia cu cetatenii.Vorbesc despre salariatii din sediul pe str. Mihaileanu. Daca asa vrea sa cistige alegerile se inseala amarnic.Sefii de servicii isi fac de cap in lipsa unor controale ierarhice in legatura cu modul in care rezolva problemele cetatenilor.Astia chiar il saboteaza pe Fagadau.Sesizari nerezolvate de peste doi ani.Nu mai vorbesc despre lipsa de profesionalism.
8
3
nu are cine sa infranga pesedeul local! actualii pretendenti la postul de primar par niste ageamii controversati care tintesc doar marele CIOLAN! la mijloc este vorba de experianta! Macar actuala administratie are experienta stie sa fure, a furat mult, timp indelungat si a facut-o cu stil, unii au cazut dar exista continuitate. daca ar veni altii ar veni disperati sa se imbogateasca rapid cu orice risc!
4
16
Vom strange suficiente semnaturi pentru destituirea lui.Cu nemernicul asta nu se mai poate trai.Fagadau,sa-ti faci valiza !
11
7
fagadau hotul ia muie si dupa asta intra la parnaie !
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614