REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Credeți că mutarea Ambasadei României la Ierusalim este o decizie bună?

Credeți că mutarea Ambasadei României la Ierusalim este o decizie bună?

Replica API 25 martie 2019 | 21:50 615

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In fapt, sediile administrative ale Israelului sunt la Ierusalim, de mai bine de 20 de ani. La Tel Aviv este guvernul, presedintele.
0
2
si de-aia nu mai ploua ca nu mai vine regale lu peste prajit al Iordaniei, mega mare investitor. Si sa ma pis gloante in gurile restului de arabi si tigani mincinosi arabesti si palestinieni. USA and ISRAEL. Astia trebuie sa fie prietenii nostri. Dobitocul de la Cotroceni avea sansa sa fie si el om de stat. A ratat-o si a ramas doar un cacat de primar de provincie obsedat de confort.
0
2
pt asta de sub mine : ne lingi tu noua cacatul tembelule ! Si pe-al veoricai ca-i mai gros. Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
8
1
ca nu mai vine regele plmele al Iordaniei in Romania?.Vreau sa va transmit pe aceasta cale sex oral din partea psd si muie la greu din partea dnei prim ministru care i ati lins rozeta curului pana i sa subtiat matul curului.succesuri javrelor
4
11
Regele Iordaniei tocmai si-a anulat vizita in Romania si posibil s-au ratat unele oportunitati de investitii. Reactiile negative dinspre lumea araba probabil vor continua sa apara. Doamna prim ministru nu este responsabila de ceva anume, ea doar citeste, asa cum a recunoscut, fituicile primite. Doamne ocroteste-i pe romani!
12
6
veorica lupta sa detina titlu de proasta absoluta a tuturor timpurilor
13
4
Tarile importante ale lumii isi vor muta ambasadele la Ierusalim. Romania va astepta prin traditie ce i se spune intr-un final. Daca propunerea ar fi venit in primul rand de la mutalaul Iohannis era OK,dar cinicul si netrebnicul antiroman coalizat cu gloatele de vandali hastagisto-penelisti fac gura ca asa vor ei,fara sa le pese de interesele nationale. Se pisa pe romani,pe Romania,inclusiv pe cei care-i aplauda ca idiotii si chiar sunt foarte multi idioti,din pacate.Treaba e ca Israelul merge si fara ambasada Romaniei,chiar nu-i simte lipsa.
7
14
Credem ca mutarea fituicii Replica la gunoi ar fi de departe cea mai buna mutare
7
10
am scapat-o iar din lant pe .................. de fapt e si vicleana, se straduiasca sa-l faca sa se gudure pe idiotul care a bagat-o si o tine pe linia 1 in politica.
10
3
bine ca au terminat de construit autostrazile scolile si spitalele ca acum au timp sa mute ambasade!
13
5
Mutarea Ambasadei la Ierusalim este doar un joc de glezne in PSD,tipic pesedist.Ca sa vada lumea cine comanda in tara asta.Dancila si PSD,niste idioti.
14
6
Nu !--Aceasta problema este f f sensibila ! Nici n-a fost discutata in cons de securitate al tarii --Ce spune Merkel ? Ce spune UE ?-s-a trezit Psd-ul sa faca asa ceva --Niste incapabili
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614