REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeţi că o moţiune de cenzură are şanse, în acest moment, să răstoarne Guvernul Dăncilă?

Credeţi că o moţiune de cenzură are şanse, în acest moment, să răstoarne Guvernul Dăncilă?

Replica API 8 decembrie 2018 | 22:14 185

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
GREAU DE DAT JOS, CARACTITA E MARE...sunt altii la coada sa prinda ciolanul
1
1
Guvernele Romaniei sunt supuse sistemului mafiot.Votul prostimii este de forma,de fapt oricine ajunge la guvernare nu face decat sa fie o acoperire a adevaratei conduceri a tarii de catre vanzatori de tara si neam. Asta se vede limpede dupa rezultatele concrete ale ,,evolutiei ''Romaniei dupa lovitura din 1989. In plus,la nivel uman,sparanta de viata normal se traduce prin exodul masiv si disolutia ,lipsa de incredere in institutii. Si da,de ce ai avea incredere in cineva care te dispretuieste si te umileste cu orice ocazie. Jos Dancila,sus un cacat pus de hastagi!
4
0
Vrem sa ne conduca oameni ca Tiriac care au facut ceva singuri fara sprijin politic de nicaieri!Vrem oameni profesionisti care au realizat ceva in cariera lor,onest,FARA SPRIJIN POLITIC SAU DE LA vreo ogranizatie anticonstitutionala erertica secreta sau discreta!Vrem oameni de inteligenta lui Giorgio Armani care au cladit imperii si muncesc pt asta zi si noapte fara vacante fara odihna prea multa,pasionati! Astia sunt aia de care avem nevoie cum facem?EXEMPLU: Cel mai bun fermier din tara care a EVOLUAT in afaceri fara sprijin politic ala treb sa fie la Agricultura!
3
1
Tot ce este partid la ora asta ar trebui desfiintat. Oameni onesti fara pata cu creier, cu constiinta, cu viziune. Asta trebuie. In parlament un maxim de 2 mandate, atata nu sa moara acolo nefacand ceva
5
0
Comunistii au sustinere deplina de la bozgori, minoriratile lui Pambuccian si parte din penalii din PNL. Asa ca nu-i nici o sansa.
2
1
Tradarea de tara este valabila doar pentru JAVRELE HASTAG-PNL-EPRE.
7
2
sugi pula la muie pesede.
3
7
Mai secat la coaie de cat timp mi o sugi mie atat de grav dar mai ales vad ca ai inceput sa l pupi in pula si pe wermorel dupa ce ai pupat in pula si in cur tot pesede.my muianos zdreanta.
6
2
Azi opozitia nu mai este politica,ci o adunatura de secaturi batause,de interlopi cu costume si cravate,de oameni doritori de putere in scopul asupririi si prostirii poporului pentru propria glorie de psihopati periculosi.Istoria a dat exemple,ca fascistii italieni sau germani,comunistii rusi,dusii cu pluta japonezi. Si rapandulele alea au fost sprijinite de ,,hastagii'' vremurilor lor,de populatii natange si manipulate si ce a iesit? Pai muie Iohannis si USR,muie hastagi si Ciolos! Ori democratie si vot liber,ori cacati cu activitati sinistre cum avem azi cu statul paralel mafiot?
7
1
@21:43 ma tu vrei sa ne sugi cacatul la toti nebunule si hulpavule !!! Da mai bine ne sugi pulile. Ce zici ? Sunt sigur ca de-abia astepti ! Muie dragnea, muie pesede !!! Si sa nu uitam ! Multa muie cu mult cacat postacilor pesedei !!!
3
6
EU VREAU SA LE SUG PULA CELOR CARE SE FLATULA ADICA DADEA PARTURI IN TELEFON.CE JIGODIE SUNT EU FASCISTUL
5
6
Si daca are sansa , ce pui in loc, Ciolos, Orban, Baseala, Boc, pai n-au mai fost si a fost prapad pe bietii romani si biata tara. Astia au ceam mare crestere economica, productii record la cereale, subventii, salarii si pensii marite, si multe altele. Fereasca Dumnezeu cu Ciolos,betivul Orban, Boc .
5
6
TOATE PARTIDELE din PARLAMENT si cele DE LA GUVERNARE DACA mai vor sa faca parte din ceva pe viitor treb sa aduca explicatii si pe cei raspunzatori membri ai guvernelor trecute la EXPLICATII!Altfel nu sunt decat niste complici infecti!Sa nu uitati ca sigla aia de partid ati murdarit o cu caca in ultimii 28 de ani!SA NU UITAM DE TOTI SI INAINTE DE PSALMI SA I POMENIM pe la DNA sa ne zica unde s au dus banii pe ce apa si in ce sambata era!
4
0
Opozitia nu vrea sa rastoarne guvernul legal ci prin hold up precum la banca au ramas fara bani de globulete si beteala si vor si ei la PIB prin rapt!De ce nu aveti rabdare pana la urne?Ca nu aveti sanse nici atunci?
2
6
PDL este oale si ulcele de mult timp.PDL este acolo unde si PSD va fi inmormantat in curand.PDL a fost desfiintat ca asa a vrut PSD.Lasa-i ma se se odihneasca in pace.Cat despre migrarea politicienilor de la un partid la altul afla ca PSD este plin de penelei,de fascisti,nationalisti, legionari si nazisti,comunisti, stalinisti,etc.Este un fel de Turnul Babel acolo,este un fel de Socola..De dragul majoritatii in parlament si de dragul voturilor au intrat in PSD toate scursurile societatii actuale.PSD este victima propriei lacomii.Hai sictir cu logica ta ,mai Marine.
9
2
Sa zicem ca da,rasturnam guvernul asta si apoi? Vede cineva macar unul din PDL sub acoperirea cu numele PNL bun sa faca ceva mai bun ? Adica ar fi bine cu derbedeii care ataca oameni in strada sau arunca sticle incendiare,cu Turcana si Orban,Blaga,eventual cu o Kovesi resuscitata? Pai la ce bun votul,alegerile cand se poate cu un guvern pus de hoardele fasciste hastag,eventual dupa punerea la cale a unui nou caz ,,Colectiv'',ca sa fie emotiile mai mari. Dictatura,asta vor romanii? Un sistem dur care sa goneasca din tara putinii oameni de calitate ramasi inca?
5
5
Mafiotii astia nu cedeaza asa usor.Eu cred ca este bine sa se faca de ras pana la capat,pana la terminarea mandatului.Am rezistat doi ani si nu mai rezistam noi inca doi ? Rezistam dar cu speranta sa fie sters,ras din istorie acest partid criminal.Ti-ai dracu cu ciuma voastra rosie.
7
3
... este sa-i facem pa astia sa lucreze mai bine, sa nu mai fure si sa-si indrepte energiile si spre alte domenii in afara justitiei
4
2
Nu s-ar intimpla nimic mai bun ! --Se lupta intre ei ptr ciolan !
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218