REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeţi că PNL ar trebui să schimbe ministrul Educaţiei?

Credeţi că PNL ar trebui să schimbe ministrul Educaţiei?

Replica API 4 decembrie 2019 | 19:11 369

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai vorbiti vulgar ca nu deveniti mai destepti ! !
0
3
vad ca amicul meu muie cu cacat si-a revenit dupa operatia de extirpare a rinichiului vandut pe internet.Veste proasta,euro creste din nou si daca abroga si OUG 114 cresc preturile si la gaz si curent asa ca acum o sa-ti vinzi un plaman ca sa-ti platesti ,rate facturi!Traiasca ciuma galbena!
13
1
In educatie si sanatatenu vorbim de psd sau pnl ----vorbim de existenta de sanatatea si educatia cetatenilor pregatiti ptr viata fara politica
3
1
Ba tu esti in transa. Mananca coaja de copac de la prietenii austrieci a klausului ca ti trece. Daca n ai nevasta vezi ca halep nu e maritata
10
2
cand zici prost zici pesedeu. Intre timp galben la fata de oftica. Ia jucati-va voi pesedeilor cu cacatul meu si luati muie !!!
5
11
corect: ciroza galbena; daca vrem sa ne jucam cu termeni medicali.
14
3
SUGETI PULA IDIOTILOR
13
6
pai daca proasta asta este prima pe lista ministrilor la invatamant eu zic sa nu o schimbati - stai sa vezi urmatoarea numire !PNL ciuma galbena ,sunteti vai mama voastra !
16
9
Oamenii scoliti pe vremea lui Ceausescu au trecut prin mana unor zbiri care i au invatat carte. Acum sistemul de invatamant "democrat" dau cocalari si pitipoance analfabeti functional care constituie grosul hastagistilor cu minte putina si usor manipulabili prin facebook si alte retele de socializare. Si lenesi si nepriceputi
8
2
De ce generatia veche a dat academicieni dar si meseriasi f buni ?-----Ptr caaveam ministri buni chiar daca erau comunisti --_Elevii in timpul liber faceau sport la scoala invatau lucruri utila in viata nu porcariile de la tv si net ----CNA doarme si lasa emisiuni care baga in capul copiilor doar batai rapiri prostitutie si droguri ----Prof sa manince bataie de la elevi ?-----Uniforma le face rau ?----Se duc fetele la scoala cu tigara-n gura ?---etc etc
11
6
NUUUUUUU,este suficient de proasta.Poate ramane.
8
4
Elevii ajung la scoala cu niste carente uriase in educatie, mai precis le lipsesc total cei 7 ani de acasa. In plus, multi dintre ei ajung in clasa a 5-a si nu stiu sa scrie!!! Aici nu este vorba de memorare, ci de o deprindere, de exercitiu!!! Actuala ministreasa Anisie a mai declarat ca nu are nevoie de 6% din PIB pentru educatie! Ar trebui sa zboare urgent, uita ca nu toate scolile sunt Vianu si e nevoie de wc-uri, mobilier nou, dotari. Androneasca a zburat doar pentru ca a spus ca nu trebuie sa te urci in masina cu straini. Apropo - si pe mine parintii m-au invatat la fel, in copilarie.
17
3
Profesorii au aceiasi mentalitate ca in Epoca de aur, au senzatia ca sunt dumnezeii elevilor si sunt plini de aroganta si plictisiti. Oare nu au inteles ca elevii lor au nevoie de mentori si nu de zbiri??
7
8
Profesorii sunt ciubucari si nu fac nimic la clasa,iar unii sunt prost pregatiti.Elevii se educa prin emisiunile tv de proasta calitate, se cumpara note si diplome si rezultatul este care este, adica educatia este la pamint.
10
8
trebuie un om cu eperienta si nu o invatatoare care chicotea cu colega la conferinta de presa .
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218