REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Credeţi că PNL are şanse să câştige Primăria Constanţa în 2020?

Credeţi că PNL are şanse să câştige Primăria Constanţa în 2020?

Replica API 6 decembrie 2018 | 00:31 297

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu facem comparatie e cel mai prost argument, merg pe ideea ca o administratie liberala o sa exceleze: Oradea, Arad, Sibiu, Cluj dar de ce sa nu privim si in ograda noastra ? Ovidiu, Techirghiol si multe altele care au atrasr mult mai multe fonduri europene fata de Constanta! Sa nu uitam nici de comuna Pantelimon unde ce a facut Armasescu in jumatate de mandat nu a facut PSD in 18 ani. PNL este singura alternativa, PNL la conducere cu USR in opozitie.
2
0
Sa nu faceti comparatie dintre structura si moralitatea oamenilor din Cluj cu cea de la Constanta.
5
1
Pnl trebuie sa castige primaria, luati exemplu Cluj Arad Oradea unde sunt primari liberali
8
2
Da cred si trebuie,Constanta are nevoie de o schimbare si ei sunt cea mai buna gandire acum
6
1
Sa speram ca lumea se trezeste. ...la realitate sa SCAPAM de PSD - ul comunist !!!!
8
3
PNL-ul este o gluma...PROASTA!!!
2
12
Trebuie sa scape de interesele obscure unii membrii. Se stiu ei care iar cand vine campania sa nu faca bisericute sau mai rau sa cu li se impuna un candidat din exterior
0
1
cu siguranta va castiga...un loc la telenciclopedia la ..civilizatii disparute
4
4
dupa ce ani de zile au fost supozitoarele pesdeilor si au contribuit activ la distrugerea orasului,nici o sansa !!! Lumea nu e proasta. Multa muie dragnea, muie pesede !!!
5
4
nu sint oameni gospodari in nici un partid politic din cta, sau nu pot
3
3
Nebar, ma prend.
0
0
Pnl nu are sanse in Cta !De fapt Cta nu are niste nume de oameni capabili si curati nesantajabili care sa conduca orasul
9
4
Biroul Politic Municipal al PNL Constanta a aprobat, cu unanimitate de voturi, candidaturile liberalilor Costel Stanca, George Niculescu si Cosmin Sava pentru a intra in cursa interna privind desemnarea candidatului Partidului National Liberal la alegerile pentru functia de primar al municipiului Constanta, din anul 2020. Costel Stanca, decanul Facultatii de Navigatie de la Universitatea Maritima Constanta care este si consilier judetean, dar si prim-vicepresedinte interimar al filialei municipale a PNL Constanta, consilierul judetean George Niculescu si Cosmin Sava, presedintele Organizatiei
3
5
Cand o face plopul mere si rachita micsunele o sa aibe sansa vreo JAVRA PNL-EPRE sanse la Primaria Constanta.Javrele Hastag-PNL-EPRE au in gena lor TRADAREA de Romania si Neamul Romanesc.
5
10
Cine anume din PNL,cu nume,prenume,pregatire ? Ma doare fix in cot de partied,oamenii de acolo sunt importanti. Degeaba ai unul dobitoc dintr-un partid Laudat mai bine de propaganda. Avem candidat de calitate umana si profesionala demonstrata e bine,daca nu,nu mai conteaza din ce partid e dobitocul trimis cu surle sa candideze.
2
0
mi ati luminat dimineata cu gluma asta
8
1
Nu exista PNL in Constanta,nu exista nici opozitie.Ei sunt prieteni cu Fagadau.Parerea mea este ca ar fi mai bine sa arunce graunte la porumbei in loc sa faca politica.Huooo PNL ! Nu vom uita alianta voastra cu PSD.Veti plati si de data asta.
6
1
E greu,foarte greu,spre imposibil!Nu am stabilit ca virgula C-ta este oras rosu?
8
1
Trebuie candidati speciali pentru tipul de populatie din constanta. Cei de pana acum ... nu au avut oferte clare iar ca persoane votantii au preferat mai degraba vechii hoti.
8
3
poate, dar in 202020 , daca vom mai fi pe atunci !
10
2
O, e nevoie de usieri, portari, gradinari ssi alte asemenea
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614