REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Credeți că PNL și USR ar trebui să preia guvernarea?

Credeți că PNL și USR ar trebui să preia guvernarea?

Replica API 14 iunie 2019 | 18:28 273

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Amici cei 5: Psd, alde si nu, nici vorba si Nelu si nu:Muie Sa-i zici lui PNL ca merita pe de plin si trebuie desfintat PNL iar cei care Injura ca Taranul Prost de la Vaci sa se abtina ca altfel dau cu pamant cu ei cu injuraturi urate Clar!
1
0
am pus botul ca prostul la vrajelile astora cu ciuma rosi, ca astia distrug tara, cu pensii cu salarii cu justitia hai siktir va mai votez o plua ! Nu sunteti in stare de nimic ,muie PNL USR !Mai erau unul pe la tv parca Tineta de la PNL auzi daca vin ei vor da ordonanta de urgenta sa o aduca pe Kovesi si sa desfiinteze sectia aia cu anchetele magistratilor Bai boule parca la referendum am votat ceva cu OUG pe justitie asta era valabil numai pentru PSD, ei nu, dar voi da ?
7
2
Pe guvernarea PSD au parasit tara un nr de x locuitori,daca guvernarea PNL ,USR va fi mai deficitara vor parasi tara un nr,de y locuitori ca doar nu vor inchide granitele.Sa conduca apoi politicienii un popor de pensionari!
2
2
Se inlocuiesc niste cotastrofe cu alte catastrofe
7
2
Folosirea unor cuvinte sau replici atat de vulgare sau triviale la adresa unor persoane ,fie ca ne place sau nu,este o degradare morala sau denota gradul lor de pregatire,moral,profesional sau intelectual.Adresativa intrun mod civilizat,internetul nu este o troaca de laturi,aceste notificari mai pot fi citite atat de copii sau femei care sunt nevoiti sa suporte abjectiile unor asa zisi rezidenti,dar situati la periferia societatii din care fac parte,se poate si altfel.
4
3
hai bai mai puneti botu odata la vrajeala va rugaaaaammm uite la Constanta il punem pe Corneliu Neagoie carcasa de acum 30 de ani care nu a facut nimic dar voi ati uitat nu i asa ?
7
3
Nu ptr ca toti sint la fel ! Tot o apa si-un pamint ---Terminati cu comentarii vulgare ca nu ve-ti fi mai destepti !
6
7
Suge pula en gros si en detail
11
8
Sa ne fereaqsca Dumnezeu!
12
8
PSD SI ALDE au primit un jet puternic din partea poporului roman,daca aveau cea mai mica coloana vertebrala se retrageau singuri! MU13 P5D!
14
23
sa te scoata pa tine mata din istorie animalule numai voi cu gura mare aveti dreptate dar nu sunteti buni de nimic va ia mama dracului daca ajungeti la putere dar va e frica oameni de nimic.
12
12
Nu prea ne-au spus ce vor sa faca PNL USR la guvernare. Ori nu stiu ori nu au venit dispozitiile din Europa si SUA deci habar nau ce vor face. Ei sunt pe valul de suparare al oamenilor pe PSD. In rest ....
23
17
PSD trebuie sa se faca de cacat pana la capat ca altfel vor da vina pe partidele lui Soros.PSD trebuie scos definitiv din istorie.PSD trebuie scos in afara legii.Muie PSD !
23
20
mai usor cu ura! vreti o portie de prostie politica gen chisinau? .... ca sa preia guvernarea le trebuie muschi ... si deocamdata nu au si nici voturi in parlament ... asa ca vor continua aceasta politica de genul latratului pe marginea santului. cine vrea sa dovedeasca ceva sa faca ceva! asa cum fac femeile alea un spital! Ce? partidele nu ar putea lua o initiativa de genul acela? sigur ca da dat toti fara exceptie nu vor decat sa fure pentru ei si neamul lor
10
16
Da,sa guverneze astia de la USR si PNL,pentru ca Romanii merita sa intre in cacat pana la buze si de acolo sa strige ,,muie PSD''. E nevoie ca oameni gen Ciolos si fascistii useristi sa calce pe capetele celor ramasi in Romania,sa puna jugul romanilor pentru ca doar asa se poate la noi. Chiar asa,la ce bun sa fie democratie,cand noi dorim haite de hastagi,dictatori si procurori care sa bage la parnaie inclusiv judecatorii care gandesc ? Cui nu-i convine sa se care pana nu inchidem drepturile de emigrare si-i bagam pe toti in lagare de concentrare de tip nou,sa para ca e ceva benevol.Muie PSD!
13
21
Categoric da, numai asa vor dovedi cu adevarat, pentru cei care inca nu stiu, cat sunt de incompetenti si panarame, la fel ca cei care sunt acum la guvernare. Singura lor grija este ca PSD fura fara ei, sunt gelosi, in rest totul e vrajeala.
17
16
muie cu cacat si spume sa iei tu cu familia ta ,mai limbric jigarit, da tu asta de la @ 00:45 si la miezul noptii opozitia manaca cacat, ce nehaliti !
15
17
pentru ca PZD-ul MERITA MAI MULTA muie cu cacat si spume , sa ia, si la alegerile urmatoare !!
18
18

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614