REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Credeţi că Poliţia Locală Constanţa ar trebui desfiinţată?

Credeţi că Poliţia Locală Constanţa ar trebui desfiinţată?

Replica API 12 decembrie 2019 | 07:40 356

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu desfiintarii! Este nevoie de politia locala
0
0
Vreau sa ramana face treaba
2
0
vreau sa ramana politia locala dar sa isi faca treaba
6
2
SALARIILE LA BUGETARI AU LUAT-O RAZNA. UN BALAST PENTRU BUGET.
10
4
Desfintati urgent politia locala care nu face decat paguba in buget , indifferent ca vorbim de salarii uriase sau de consumul de carburant!! Desfintati urgent politia locala care nu face decat paguba in buget , indifferent ca vorbim de salarii uriase sau de consumul de carburant!! Desfintati urgent politia locala care nu face decat paguba in buget , indifferent ca vorbim de salarii uriase sau de consumul de carburant!! Desfintati urgent politia locala care nu face decat paguba in buget , indifferent ca vorbim de salarii uriase sau de consumul de carburant!! Desfintati urgent !!
15
5
In constructii cu putorile la betoane,cement si mortar!
21
4
Cerem expres desfintarea acestor slugi supuse primarului !! Poate nu stiti multi dintre dumneavoastra , dar , noaptea acestia pazeau vilele consilierilor locali in Constanta , sa poata dormi coaiele lor linistite fara griji . Urgeeent se impune desfintarea lor!! Au copiat in intregime insemnele Politiei Romane , si-au inscriptionat masinile aproape identic cu cele ale Politiei Romane , si-au atribuit o serie de tembelisme in statutul lor , fara sa aiba studii si cunostinte in acest sens , sufera tare gardienii publici , doar la capitolul studii stau extrem de prost , in rest , no comment!!
16
5
Desfiintata din toata tara ,si preia jandarmeria sarcinile lor ca si asa se bat de musca in cazarmi si ies doar la mitinguri si meciuri de footbol!
26
2
Consider ca sunt doar la keremul primarilor. Da desfiintati, se putea cu paznicigardieni..., de ce politie? Suna bine..., au salariile mai mari ca pol nationala! Dar actualul guvern de ei ce zic?
20
5
trebuie , suntem o tara de politisti , si infractorii umbla in libertate, concluzia este ca nu sunt eficienti
17
1
Nu dar trebuie clarificate sarcinile ptr care sint platiti !----ce fac acum e ca se ocupa de locurile de parcare si atit !----in p-ta Grivita plina de fetele brunete cu tigarile la vinzarc --pe St c Mare cersetori etnia din Palas cu plozii etc
7
6
trebuie desfiintata, numai oameni inculti, cu o pregatire mediocra catre zero, aroganti, care nu stiu pe unde sa se mai ascunda toata ziua, este rusine
19
1
Sunteti corupti pana in maduva oaselor.Cand vor dispare proxenetii si interlopii romaniei atunci va meritati salariile.Pana atunci sunteti zero d.t.p.d.v
20
7
In ce stat civilizat si ce oras cu peste 100.000 locuitori nu ai politie? Replica mai are creiere functionale prin redactie sau doar EEG cu linii orizontale?
7
24
Comunitari din Cernavoda dorm acasa la tura de noapte si in weekeend dupa amiaza, in loc sa patruleze pe jos prin oras! Desfiintati politia locala,la Darabani Botosani sa desfiintat,se poate in toata tara!
24
3
un milian local,primeste de la primarie, un salariu mai mare decat a unui general de armata...si nu face...nimic..nimic...fumeaza...fumeaza...si iar...fumeaza..si la salariu lunar rica 55-75 milioane lei..plus norma de hrana...revoltator..nu se mai poate tolera asemenea nedreptate nationala...dle ORBAN....ce faceti???nu vedeti???
28
2
si militienii torturati sa spuna unde au ascuns spagile si executati impreuna cu familiile iar averile confiscate!
14
7
Desfiintati localii si trimisi pindari in scoli sa nu mai fie evenimente nedorite cu elevii.
21
4
Desfiintati sau sa le fie schimbata denumirea . Foarte ciudat este ca au niste salarii babane nejustificate . Adica un politist local incaseaza un salariu mult peste un salariu incasat de un politist de la Ministerul afacerilor interne .
27
2
desfiinteze politia nationala.Si asa sunt degeaba iau salarii si pensii nesimtite
12
13
bineinteles ca nu! orice structura poate fi reorganizata rebranduita eficientizata si potentata cu atributii si responsabilitati clare
11
19
Sa le schimbe denumirea in Gardieni si sa poarte altfel de uniforme decat politistii.
23
6
Doar daca se suplimenteaza politia nationala, dar se pare ca guwerner Orban va face concedieri. Tineti-va portofelele si telefoanele aproape.
8
15
Este un simplu instrument in mina primarului.
24
4
Sa revina la vechile denumiri de gardieni publici, sau parcagii si supraveghetori la cersetori in intersectii etc, schimbate uniformele, culorile pt. a nu semana, voit, cu Politia Romana. Cum sa aiba salariul mai mare ca un politist in activitate? Toti care au iesit la pensie la 40, 45 ani din MI, MApN, etc. angajati tot la stat, si alte odrasle ale functionarimii de la stat, ca slugi ale primarului.
33
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614