REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Credeţi că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi potrivit pentru funcţia de preşedinte al României?

Credeţi că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi potrivit pentru funcţia de preşedinte al României?

Replica API 23 mai 2018 | 23:31 298

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sa fii dus cu capu sa votezi un nemernic la presidentie . Este suficient ca avem un dragnea lider de partid care in cardasie cu acest traie coaie ne distrug farama de imagine in fata lumi . AJUNGE CU ACESTI PENALI .
0
0
Nu! Nuuu....
3
0
Multi, cei care privesc cu orgasm la Haznaoau 3, or sa ma injure. Dar! Clujul lui BOC, are trotuare pentru oameni, Autobuze electrice, Piste de biciclete absolut tot orasul, Cel mai important somajul sub 3% !!!! si Clujul este cel mai sigur oras din RO. Este un oras plin de puncte superbe de agrement, unde locuitorii sunt foarte fericiti ! Deci daca nici faptele nu-l mai conteaza, atunci ce? Sa nu mai spun ce fel de evenimente organizeaza Clujul, de rezonanta mondiala gen Electric CASTLE si etc... dar, avand in vedere ca majoritari la vot sunt analfabetii si bugetarii psd-isti, atunci...
2
0
Decat altii ... Pe cine sa alegi: pe Ciolos-da-mi-si-mie-un-ban si care nu a facut nici un bine tarii? Pe KWJ care nu serveste interesele poporului si nu respecta vointa poporului ... ? Pe cine sa votezi, in plm? Ideal ar fi sa nu mai mearga nimeni la vot, poate atunci astia de se cred conducatori vad ca nu au legitimitate. Atunci putem pune ciomagul pe ei!
3
3
cred ca depinde,daca vrei sa arati ca exista si necrofagi in gradina zoologica,poti prezenta si sobolanul.facand comparatia cred ca lui tarficeanu statutul de sobolan al natiunii i se potriveste manusa.Intrebarea e,deratizarea cand vine sa scapam de toti parazitii si daunatorii?Iar intrebarea e pusa foarte bine,pt.ca unii care fac parte din aceeasi tipologie de borfasi,l-ar vedea foarte potrivit pe dumnealui.Eu nu-l vad sub nici o forma,poate presedinte la Poarta Alba,cu drogneanu colegi de suferinta.
2
2
Mizeria asta umana care s-a numit si a pretins ca reprezinta curentul liberal ma face sa vomit . Bratienii si Maniu se rasucesc in mormant cred ca au ajuns in Japonia de rusine ca un jeg uman ca acesta a putut sa isi lege numele de ei. Scarboasa intrebare , gasesc ! Ar putea oare un sobolan jegos sa reprezinte o gradina zoologica ?
7
4
..IDEM SI PENTRU VOTANTII LUI CHIOLHANNIS
5
1
incredibil ca mai exista atatia zevzeci care il apreciaza pe reptilianul asta care a dovedit mereu ca are un caracter de cea mai joasa speta... Imi vine sa vomit cand il vad
5
5
decat Vanzatorul de copii si Samsarul de case Chiolhannis mai bine Motoriceanu Presedinte.Este raul cel mai mic in acest moment...
8
6
deja cand apare un escroc-de exemplu machedonu gigi becali-un semi-analfabet tupeist si hotz devine cea mai populara persoana.Ca sa declari despre unul ca tarficeanu care a demonstrat fiind Prim Ministru candva ca e bun de distrus Romania deja ridica mari semne de intrebare.observa ca la noi cu cat esti mai nemernic cu atat devii mai popular.Tarficeanu si d.p.d.v social e toxic,un om la a 5-a nevasta si cine stie cate amante,ce dovedeste?Alt pedofil-adica Draknea care doarme cu una de varsta fiica-si se viseaza fuhrerul Romaniei pana prin 20-40.asa popor,asa clasa politica avem ce votam.
3
6
Sa fac caca pe ranjetul lui.
8
6
Chiar sunt destui fraieri in Romanica noastra care sa-l creada imaculat pe Tariceanu?
10
5
Ce dracu' sa mai crezi ? Credeam ca Iohannis ar fi bun,l-am votat si mi-e scarba de ce am facut. Treaba e ca in cazul unor contracandidati de tot rahatul,nu ai ce-i face si votezi cu Tariceanu.Noi votam ce e mai putin rau dintre rai,din pacate.
9
6
Domnilor , care inca credeti ca Tariceanu ar fi o persoana potrivita intr-o inalta functie publica : Acest individ a dat dovada de inalta aroganta si un comportament de cea mai joasa speta de-a lungul timpului. Un individ fara coloana vertrebrala si oportunist de prima mana . A nu se uita de unde vine si cum a ajuns sa fie presedintele Senatului, fara sa fie ales prin vot public. Nu a ezitat si nu va ezita niciodata sa faca pact cu " diavolul " indiferent cine va fi -Dragnea sau altcineva. Va trece peste cadavre si va minti in continuare pentru asi face jocurile lui .....
12
11
Cacalin Cacariceanu este bun pentru Jilava ! Puscaria Jilava ... Jegosul dracului !
14
10
Ar fi bun candidat la spanzuratoare, eu il votez.
17
11
Tariceanu ar fi capabil sa ne amaneteze pentru o mie de generatii . Cum de altfel a facut si dragnea . De cate ori vad leprele astea pe sticla mi se face scarba . Tradatori de tara . Nu poti sa ii ceri lui tariceanu care este grec sa iubeasca Romania .
19
11
Tariceanu nu este potrivit pentru aceasta functie, dar nici Iohanis nu este, nici Basescu, Iliescu nu au fost. Dar prefer sa aleg raul cel mai mic, Tariceanu.
11
18
Dna Kovesi ,Onea ,Negulesc trupa de elita astia sunt buni ca va face dosarul la moment.Acum adolf iohannis sta precum cacatul in iarba ascuns dupa achitarea lui tariceanu...cinstitule cu 6 case ma mir cui o sa lasi averea ???.
18
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614