REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Credeţi că preşedintele Klaus Iohannis o va demite pe şefa DNA, Codruţa Kovesi?

Credeţi că preşedintele Klaus Iohannis o va demite pe şefa DNA, Codruţa Kovesi?

Replica API 25 iunie 2018 | 23:29 190

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kovesi il are la mana pe Wermorel cu casele luate ilegal si daca nu il are pe el pe nevastasa o are sigur. Deci. Despre ce vorbim. In ceeace il priveste pe ultimul postac este un onanist inrait facut de masa din laba.
6
4
multi, multi prosti in Constanta.. Cu bolta pe toti pesedeii spalati pe creier
6
5
Nu! Nuuuu......
2
2
Esti un bou. Trebuie sa respecte constitutia si deciziile CCR, ca orice cetatean . Doar ca el se considera mai presus de lege. Este exact ca Hitler cand spune ca el este statul. El e un jegos care a castigat alegerile cu ajutorul serviciilor. Acum este ghiocel in fata Angelei si a serviciilor. A reusit sa faca din tara asta o tara de batausi, sa-ti fie teama sa spui ca i alte viziuni politice decat gunoaiele corporatiste care ies in strada. Sa puna Firea masinile de la REBU sa stranga gunoaiele din strada si jandarmii sa puna tunurile de apa pe ei.
6
5
daca nu o suspenda e grav,ce presedinte nu respecta constitutia fie ea buna sau rea sa isi vada de treaba lui.
7
5
De ce sa faca pe plac parazitului si puscariasului Dragnea de la Teleorman presedintele Iohannis ? De ce sa ofere satisfactie gainarilor ordinari din PSD-ALDE ? Chiar , ratatii astia din PSD-ALDE , isi inchipuie ca se vor mai misca liber in lume , dupa ce nu vor mai fii la putere ? Chiar nu se gandesc la ce va urma dupa aventura lor guvernamentala ? Slabe sperante sa mai scape pentru a se ocupa de ce au furat cu asupra de masura ...
8
8
Chiolhannis 6 case penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Veneticul Homosexual de la Cotroceni va fi rejectat de la Cotroceni.
8
5
In general cel mai greu scapi de buruieni,de daunatori,de oamenii rai si toxici. Kovesi nu are ce cauta acolo unde ar trebui sa existe cineva care chiar are simtul dreptatii,onoare,dedicatie pentru apararea drepturilor omului si luptei adevarate impotriva adevaratilor corupti. Lui Iohannis ii plac tortionarii,e un tip rece si foarte crud,genul care poate privi calm,zambind superior, cum sunt torturati nevinovati pana la final.Kovesi la fel.
10
4
Muie Dragnea, muie PSD!!!
8
9
nu o demite pt ca ii estefff frica de ea.are morcovul in dos de nu se mai vad frunzele.
6
9
sper ca nu.... pentru a exista motivatie pentru PSD-ALDE pentru al suspenda si apoi sa fie DEMIS de Poporul Roman.Iohannis este "Moroiul" Venetic al Poporului Roman.
11
6
Deoarece dna KURVESI ARE DOSARELE EADS,MICROSOFT,CASE PRADUITE DE WERMOREL LA SERTAR SI APOI VA FI VAI DE COJOCUL LUI SI AL EI.BULANGIUL WERMOREL CITESTE DAR NU INTELEGE NIIMIC CACI ARE CAPUL SEC.ROMANIA NU A AVUT UN TEMBEL PRESEDINTE DE LA CELE MAI VECHI TIMPURI PANA ASTAZI.
11
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614