REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Credeți că procurorul general Augustin Lazăr ar trebui demis din funcție?

Credeți că procurorul general Augustin Lazăr ar trebui demis din funcție?

Replica API 6 aprilie 2019 | 22:07 247

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este mizerabil ce incearca sa faca psd-alde prin intermediul trompetelor din mass-media.
6
1
Nu numai demis ci si arestat judecat condamant si executat in chinuri ptr torturile si genocidul comis. Asta nu este om nu si nu are drepturi!
2
9
oare pe voi opozitia ,va da inteligenta afara din casa? Am simtit pe pielea noastra succesurile inteligentei conventiei democratice , Basanaului,pedeleului .Da, pe atunci se revarsa inteligenta pe strazi ! Cat de jegos poti sa fii17:32!Culmea inteligentei voastre vi-l asumati pe tortionarul Lazar !
6
11
Intr-o tara normala o astfel de creatura oribila nu ajungea acolo.
7
11
Ai dreptate,sunteti multi, dar prosti!
12
4
Da,trebuie demis. Dupa un cacat tragi apa,altfel pute si sufera nevinovati. Cand recunosti mizeria este de bine,poti incepe curatenia. Simplu,ce nu este bun pentru evolutia pozitiva a societatii se evita,se inlatura,se demasca,se da exemplu negativ urmasilor sa nu repete greselile noastre. Lazar este o porcarie sprijinita tot de niste imbecili de joasa speta,buni de tras apa si dupa ei. Stiti ceva,de dreapta sau stanga,oamenii de cacat sunt de cacat pentru toti ceilalti,indiferent de optiuni politice. Un criminal este criminal si daca iubeste florile sau cainii,cum era Hitler.
4
10
noi vechii comunisti ,ne bucuram ca hastag rezist ,PNL ,USR ne sustin multumim mult ! Mentineti in functie pe procuroul Augustin Lazar exponent de seama a comunismului, executant zelos al cerintelor securitatii ceausiste !Traiasca Lazar traiasca neocomunistii ,ura am invins !Jos ciuma rosie pesedista si prostii pun inca botul, ce de NU pe aici , stai sa vezi la europene ce de voturi primim ,o sa schimbam si guvernul dupa spusele babei Turcanu prezicatoarea PNL ! Votati prostilor ,nu va sfiiti PNL, USR PLUS, PMP !
7
12
Prostii comuniste, PSD plus ALDE.
14
12
Nu va mai agitati ca spray ul.Lazar nu pleaca de la Parchetul General atata timp cat sunt eu presedinte.El tine la blat dosarele mele si ale securitatii si Codrutei.Noi suntem statul paralel care va conduce Johannis ,Lazar ,Kovesi
15
13
interzis sa emiti adevaruri ce aduc atingere puscariasului draknea
16
12
Nu avea putere in reg trecut ---totul era condus si hotarit de vechia securitate ---nimeni nu cricnea nimic ca nu indraznea --N-are ce sa-i faca ca nu este vinovat !
18
11
Muie PNL,muie USR,muie PMP,muie HASTAG.Avem multa muie de dat, dar suntem si mai multi !
16
21
MUIE la toti PSDisti!
22
14
@Vic oricat ne straduim ,pe prostul asta al vostru zis muie cu cacat nu - l intrecem.Cand o sa incetati atacul suburban la adresa PSD o sa incetam si noi si pana atunci cum sloganul Muie este inventat de voi MUIE OPOZITIEI !MUIE CU CACAT!SA-MI LINGI CACATUL!MUIE ORBAN,MUIE BARNA,MUIE CIOLOS SI MULTA MUIE IOHANNIS!
17
16
interesant ce limbaj elevat au pesedeii, asa probabil ii trateaza liderii!
19
15
@21:08 esti o laba trista ,se pisha toti pe tine, te trimit sa iei muie tu cu familia ta , sa lingi cacatul tuturor pesedeilor opozitiei ,pamantenilor, extraterestrilor din galaxie , iti fac nevasta curva si iti invita fiica la o posta si tu tot o arzi cu Dragnea ,cu muie ,sa intelegem ca ori esti prost ca Marin Ceausescu si Malin Bot la un loc , ori iti place sa sugi pula! in orice caz noi nu te oprim din supt ,chiar ne face placere doar ai antrenament acum si esti un deplin profesionist !Muie cu cacat ,sa ne ligi cacatul imbecilule !
10
17
Adevarata ciuma rosie este clar ascunsa printer ticalosii pedelisti ,azi sub numele PNL.Au mai venit si unii cu comportament vadit apripiat de fascisti,loazele useriste si plutoanele de vandali schizofrenici de la hastag. Cei de la PSD se vor socialisti europeni dar sunt niste blegi ce nu reusesc nici macar cu majoritatea de voturi sa starpeasca dejectiile umane adevarat securiste si staliniste. Muie PNL,USR si Iohanis ! Muie tuturor celor ce simpatizeaza cu tortionarii si cu tradatorii de tara.
21
14
Asemenea iti dorim noi cei multi de la cel cu tata in gura pana la cel cu barba sura.Si daca tot il sustineti pe acest tortionar nu uitati sa il tineti curat la organele genitale sa il spalati sa il curatati limbi in cur sa i dati.
10
16
dupa ce i-am supt cariciu lui Lazar si chilotii lui Kovesi, noi cei mai mari anticomunisti am dat cu bata in balta ,mai suntem vreo trei prosti din ce se vede pe aici ,o ardem cu muie dar vad ca toti ne muiesc si isi bat joc de noi!Prosti mai suntem !
18
21
Nu e vorba de PSD si anti PSD. E vorba de un tortionar comunist care se ascunde abil printre politicieni. Si sunt mii ca asta. Chiar. Cine sunt tortionarii din anii 70-80??????? Numai ficior si visinescu avem????aia sunt din anii 60! Se vede ca au trecut 30 de ani... Cei tineri habar n-au cat de abili sunt comunistii. S-au ascuns in toate partidele si de muuulti ani nu ii mai cautam. Daca Lazar e din vorbe anti-psd e bun ?? Ne incredem in vorbele unui comunist adevarat. Cnsas se face ca ii cauta pe astia.
21
16
Sa aveti parte de raul ce l doriti celorlalti!!!
12
11
MUIE cu cacat, la toti simpatizanti PSDului, de la toata natia Romana anti PSD!
29
28
unule, visul tau e un cosmar rosu ! Visezi ca ai gura plina cu cacatul meu si al lui lazar ! Poti sa mai lasi ceva si celor care te agreeaza ! Muie postacilor pesedei cu mult cacat !!!
17
28
negative sa il spele la cur pe lazar stie ei cu ce.succesuri
20
13
NU VREAU SA IMI DAU DEMISIA SI NU MI O POATE CERE NICI JOHANNIS DEOARECE EU AM DOSARELE BLATUITE ALE NEAMTULUI IAR PE KOVESI AM SCAPAT O DE CONTROLUL JUDICIAR SI PUSCARIE.TRAIASCA MAFIA CONDUSA DE CELE TREI ZDRENTE JOHANNIS,LAZAR,KOVESI.
30
15
am avut un vis !Se facea in visul meu ca m-am intalnit cu neimpostorul cu hastag rezist, cu actorii Caramitru si Vizante cu magistratii demonstranti cu Lancrajan ,Danilet ,Tarcea cu toti anticomunistii declarati si fara a fi sub influienta marijuanei Dide ,Angy, Marin Ceausescu toti in par sute de mii care beculeau cu telefonasul ,adunati in piata Victoriei ,plin de placute suedeze si spanzuratori la adresa lui Lazar si a celui care nu vrea sa-l revoce .Auu ! m-am trezit si deja vad anticomunistii care voteaza cu NU pe aici , cei care tin cu adevarata ciuma rosie PNL, USR,PMP!
27
18
sa ii ta-e si pensia cu 80%.
23
15
Demis urgent. Daca nu,atunci sa se termine cu vrajeala anticomunismului si sa se dea pe fata ca de fapt Romania nu este stat democratic,ci doar mimeaza asta si deci sa terminam cu mascarada. Acceptam securisti si tortionari la conducere,deci suntem o tara cu oranduire Barbara,o chestie,nici comunista,nici capitalista,ceva de tipul tarilor africane conduse de regimuri totalitatre.
25
19
Trbuie sa i se dea decizia a nu mai lucra .
20
21
INTERNATIONAL SA SI DEA DEMISIA SI SA DISPARA DEFINITIV DIN ROMANIA DACA NU AR TREBUI SA II SE DESCHIDA DOSAR PENAL SA MEARGA IN PENITENCIARELE DE CACAT ALE ROMANIEI.
27
23

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614