REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Credeți că protestele faţă de noile măsuri şi restricţii pentru combaterea răspândirii COVID-19 se vor înmulți?

Credeți că protestele faţă de noile măsuri şi restricţii pentru combaterea răspândirii COVID-19 se vor înmulți?

Replica API 9 noiembrie 2020 | 20:28 1837

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bolbnav psihic trebuie sa fii , daca insisti cu cele sase case
0
0
Nu se protesteaza pentru testari gratuite in masa,asa ca restul masurilor nu sunt decat asmutirea organelor represive impotriva populatiei si exterminarea cadrelor sanitare cu rea vointa. Se doreste ingenuncherea romanilor pe bune si instaurarea unei dictaturi mai ceva decat in Corea de Nord. Tineri si batrani,cei mai prosti si mai agresivi acopere cu succes restul populatiei inteligente,foarte rara ca numar . Scapa cine poate si cine are noroc.
0
0
Ma pis pe HORECA, o asociatie de mafioti in proportie de 99%!
8
0
fatalaul national cu sase case trebuie sa plece. Idiotul care a trait o viata din bani de la stat si din trafic de influenta trebuie dat in suturi afara. Oamenii au ajuns sa nu mai aiba ce sa manance. Firmele mici au dat faliment, pe oameni ii scoate foamea in strada. PNL-ul si Johannis vor avea soarta PNTCD-ului si a lui Tapone.
2
7
Sunt foarte multi care au falimentat . Foamea nu te face sa fii rational , foamea te scoate din casa . La revolutie oamenii au iesit de foame si de frig . Daca nu ai bani , faci foamea si mori de frig in casa . Pe deasupra mai vin si MILITIENI si te amendeaza , adica MILITIENI pun bonboana pe coliva . Nu doresc la nimeni sa fie in pielea celor care au investit cam tot ce au avut si poate ca au facut si imprumuturi si risca sa ramana si fara case sau spatii comerciale . Sau ce are fiecare girat la banca . Cine nu trece prin asa ceva sau nu a trecut , i se pare ca nu este atat de grav .
4
5
beleste ochii ce votezi pe 6 decembrie ca astia deja l-au pus premier pe orban in continuare!!!
4
6
credeti ca daca nu permiteti postari la articole cu minciunile lui chitac il salvati de injuraturile constantenilor ??? Il injuram pe papagal cu si mai multa sete !!! Ne-a pacalit futu-l in gat !!!
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614