REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Credeţi că PSD ar trebui să-i retragă sprijinul politic Gabrielei Firea?

Credeţi că PSD ar trebui să-i retragă sprijinul politic Gabrielei Firea?

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:12 214

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@2152 cred ca esti un postac cu epoleti dar sub acoperirea unui strat de mizerie umana,caracteristica opozitiei cand nu ai solutii injuri ,vorbesti mascarii,posesor de IQ la genunchiul broastei ,fara pretentii din partea mea Legatura, comportamentul romanului in tara leu cu gura mare si afara mielusel, autoritati si autoritati ,amenzi protectia prin lege a uniformei .Demisia pentru pozitia din ultimele zilei a acestei mizerii de primar!
1
1
ca hop se repede cate-un psd-ist s-o ia la ciok.asta de sub mine cam tine cu ursul din teleorman.fii amabil''mishu''cumva esti bugetar sau pensionar de lux sau amandoua?ca vad ca aperi scarbele psd toata ziua.ce treaba au manifestatiile din Ro cu cei 20-30 de oameni din Spania?Ia sa ne sugi pwlile si mie si lu ''europeanu''sa dea si el o muie pe ziua de azi poate are chef.
3
3
@ europeanu ce inseamna statul de drept ,nici nu au carait aia din Madrid care au demonstrat impotriva Primului Ministru fugeau cu morcovul in cwr de le sfaria calcaile urmariti cu dubele politiei ,acte confiscate si sa vezi amenzi , au crezut ca le merge ca in Romania Romanii nu se lasa daca nu se fac de cacat si pe afara Felicitari politiei spaniole, jandarmeria romana caiet pix si luati lectii.Europeanu suge cacatul pesedeilor Mwie europeanu si celor pe care ii sustii ,multa, multa muie de la toti pesedeii si alde iar din prtea mea si cu cacat cum iti place tie!
6
4
sa ne sugeti cacatul pesedei jegosi !!! Muie dragnea,muie firea,muie pesede !!!
6
7
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
8
13
Becali vrea stadionu,,fina nu urla degeaba,
3
4
pe infractorul zdragnea si cureuletul plin de cacat pe adolf wener...zdreanta de firea calca pe cadavre...a doua zi dupa ce ia murit barbatu sa logodit cu actualul...o mare javra.
5
16
adica toti trebuie sa taca in fata leprei de Dragnea?????mai, voi vreti sa ne intoarcem de unde am plecat?????sunteti dusi cu capul sau sunteti psd-isti????
26
6
Ca PSD sa-i retraga sprijinul politic infractorului Liviu Dragnea !
26
7
Da imediat
6
20
celui care ia dat paine sa manance trebuie aspru pedepsit...ti ai vazut sacii in caruta lepra cu 7 fete ?.
6
20

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367