REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Credeți că Raed Arafat ar trebui să demisioneze?

Credeți că Raed Arafat ar trebui să demisioneze?

Replica API 31 octombrie 2019 | 20:20 226

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rand nu sunt pas-ist , in al doilea rand . Domnul Arafat a construit de la 0 un serviciu medical foarte eficient care a ajutat foarte mult sistemul medical si implicit pacienti . Am mai spuso si am sa ma repet . Cei care nu isi fac treaba sunt acei sefi romani . Bineinteles ca nu toti dar cei mai multi sunt niste frecangii . De ce sa il decapitam pe acest om care are toate meritele si de ce sa nu ii decapitam pe acei jegosi de sefi care dupa cum a vazut o lume intreaga au avut grija sa injure in loc sa puna chiar ei mana si sa contrubuie la salvarea acelor victime .
3
4
I a trimis Arafat in vagauna aia? Parintii nu au nicio vina? HAI SICTIR
5
3
pe care pzdeul i-a adus in stare de prostie cronica.A infiintat arafat serviciul SMURD?DA!Felicitari si are recunostinta noastra!A fost arafat complice la uciderea prin neglijenta a 65 de copii si tineri nevinovati?DA! Atunci sa PLATEASCA ptr crimele comise! Numai un roman idiot complet poate sa creada ca daca o persoana face o fapta buna, dupa aceea poate sa ia gatul oricui, ca i se iarta!Ptr toti care ii tineti partea, nu va doresc sa va moara copii sau nepotii, in cazul majoritatii dintre voi stra-nepotii, ci va doresc voua nenorocitilor sa va stingeti in chinurile suferite de acei tineri!
5
5
Arafat nu merita unscuipat dat de romani in fata . Arafat a construit un mecanism foarte eficient . Problema este ca romanii nu isi fac treaba si se vede la tot pasu . De ce sa-l decapitam pe acest om care a pus suflet in tot ce a facut si nu ii decapitam pe cei care in loc sa isi faca treaba au avut grija sa injure . Daca Romania ar fii condusa de alte etnii , ar arata cu mult mai bine . Romani nu isi iubesc tara si se vede peste tot . Spitale nu , scoli nu infrastructura nu , industrie nu , agricultura nu . Mereu dam vina pe alti numai pe noi nu.A incaput pe mana hotilor Romania .
9
4
Un arab sa conduca in Romania. Curat murdar. S-au terminar romanii ?
5
11
A ajuns ca un faraon a tot stiutor ,pe care nu il mai muta nimeni.Noi trebuie sa ne asociem cu popoare superioare civilizatiei noastre, daca vrem sa progresam, daca nu ,tot pe loc, tot pe loc, sa rasara busuioc.
11
17
Evident ca da. Nu s-a schimbat nimic in atatia ani. Omul tine cu dintii de functie, sa mai lase si pe altul.
11
18
Nu ---ptr ce ?----ptr niste magazii transformate in cluburi ci adunaturi de indivizi cu preocupari de care stim noi ?
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614