REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Credeţi că referendumul pentru familie nu a întrunit cvorum din cauza lipsei de implicare a PSD?

Credeţi că referendumul pentru familie nu a întrunit cvorum din cauza lipsei de implicare a PSD?

Replica API 9 octombrie 2018 | 23:12 274

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au contraire mon amie
0
0
Daca dragnea statea la distanta si intrebarea era clara . Poate ca ar fi fost o prezenta peste cea care ar fi validat referendumu . Asta ar cam trebui sa dea de gandit PSD-istilor . Daca dragnea mai sta mult in fruntea lor , risca sa ajunga al doilea sau chiar al treilea partig . Eu aveam sa merg la vot dar intrebarea ma pus pe ganduri . Acum poponari vor intelege ca noi ii toleram si vor prinde curaj .
5
1
A fost un sabotaj la nivel national, orchestrat de forte oculte, care a inoculat populatiei teama de modificare a Constitutiei, in sensul ca se vor modifica mai multe articole decat cel care se refera la familie.
4
2
Din cauza numarului fals al populatiei si a celor inscrisi pe listele electorale transmis de Statistica si BIroul electoral central. Aici este cheia cvorumului, de ani de zile. Aici e minareala.
5
1
Pur si simplu romanii sunt indiferenti la ce tine de traditie,credinta,unitate nationala,sanatate la cap. Nu-I nimic,homalaii si alti bolnavi psihic vor continua sa faca ce vor,iar restul vor da vina pe Dragnea sau cine va fi dupa el,pentru orice. Si inca ceva,rezultatul referendumului arata ca de fapt romanii nu sunt majoritari crestini ortodocsi,ci ipocriti fara Dumnezeu si -si vor merita pe deplin soarta naspa.Un popor bleg merita sa fie pus sub picioare de poponari si mafioti.
6
2
bai da prosti mai suntem ne scuzam indolenta , ipocrizia si lenea cu faptul ca uram PSD cata prostie .PSD se sanctioneaza la vot nu la un asemenea referendum !Popor de poponari si lezbiene si cica mai suntem si orodoxi !
5
4
Tocmai din cauza lor nu a intrunit cvorum.Pentru ca-i uram,pentru ca-i dispretuim,pentru ca-i detestam, pentru ca ne-am saturat de PSD.La dracu PSD !
11
4
tocmai din cauza lor, ca si-l asuma
6
3
Ia o in GURA SI SUGE O CA PE O BOMBONICA
3
5
psd,nu au venit poporenii,daca pablito nu se implica,veneau oamenii.Asa oamenii care au creierul complet dezvoltat au analizat intrebarea-capcana de la''referendum''si saddam nicu a primit multe placute suedeze.saddam varianta din teleorman a vrut sa strecoare''o soparla''dar iete ca nu merse de ast-data.
5
6
ce mai iubim noi poporul asta de puturosi,de mincinosi si ipocriti.A, nu uitati sa va faceti cruce pe langa biserici sau sa mergeti la pupat de moaste,cat mai multe cruci atarnate la oglinda in masina.
7
3
MUIE PSD !
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614