REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Credeţi că România ar trebui să-şi aducă în ţară rezervele de aur?

Credeţi că România ar trebui să-şi aducă în ţară rezervele de aur?

Replica API 22 martie 2019 | 22:53 270

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
praful se alege de el daca il aduc in tara.ca hienele o sa il execute.e foame mare bro
9
3
Sa-i depoziteze in Brazilia DRAGNEA . Ce sa se mai chinui sa ii aduca aici .
13
5
Sugeti pula la pesdisti
4
16
daca aurul era in tara era vandut de mult de psd isti
18
6
de ce trebuie sa ne dam noi prostii cu parerea? chiar nu am idee ca e bine sau e rau dar cotcodaceala politica prin care s-a adus in atentie aceasta problema sugur prevesteste ceva rau asa cum s-a intamplat in privinta legilor justitiei. apropo de ce nu s-au repezit potentatii zilei spre un pachet de legi privind accelerarea investitiilor si constructia de autostrazi, spitale, scoli si noi unitati de productie care sa atraga locuri de munca?
5
4
Daca nu este bine acolo unde e atunci intrebatil pe Migur Isarescu de ce la dus in Marea Britanie ca el este singurul guvernator al Banci Nationale de la revoluti pana azi.
3
6
Astia care a-ti marcat cu Nu, cred ca nu sunteti sanatosi.
8
10
PT NAE! tare prosti esti, fa un favor omenirii si nu te procreea!
7
4
Dragnea si poponarul ala de la Finante si-au adus aminte brusc de tezaur tocmai acum cand au promis ca "dubleaza" pensiile si salariile.Mama lor de pesedisti idioti si talhari ! Huooo !
11
9
caracter nepermis sa i te adresezi unei curve cu apelativul curva- olteanca imputita care si-a aranjat fostul, actualul si de ce nu viitorul sot pe salarii inimaginabile- nu acrescut nicio pensie - Am afirmat de ce nu sun de acord ca aceasta , a nustiu cata marlanie, a ciumatilor de a mai face rost de bani. Dlor de la replica, aveti posibilitatea sa revedeti pozitia comoda a unei doamne pretinsa persoana publica iar acum adresarea jalnica'' treci in banca''- bataie de joc, in batjocora fata de toti romanii-''realitatea ewste aia pe care ti-o spun eu'', ptr ca putem''- expresii ale dictatorilor
9
3
Ioane, si la rusi tezaurul e in siguranta. Dar ia spune, aurul Venezuelei e in siguranta? Punem pariu pe 1 ban ca daca Romania va dori sa si-l repatrieze, va primi acelasi raspuns ca si Venezuela?
7
9
Ioane ,esti prost rau !
4
15
habar nu ai ce vorbesti. Vezi ca internetul nu este numai pentru postari tampite, e si pentru informare. Ia vezi tu ce inseamna apatrid. Aurul e in siguranta acolo unde e acu, altefel ia drumul tezaurului, adica la rusi. Cam asa bate vantul. Cum spuneam, mai citeste si tu ce scriu oamenii destepti.
12
8
trebuie sa-l aduca, asta daca mai exista pe acolo pe unde se spune ca e!!! Cei care au spus NU sunt contra la orice se face in tara adica URSR-PLUS-PDL-PNL!
6
15
Cei care voteaza sunt apatrizi antiromani. Acum imi dau seama cine scrie comentarii pe replica
3
15
Trebuiesc aduse in tara urgent. De ce trebuie sa stea banii nostrii in buzunarul englezului? Nu a fost suficent confiscarea tezaurului nostru de rusia?
10
18

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369