REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Credeţi că România se îndreaptă într-o direcţie greşită?

Credeţi că România se îndreaptă într-o direcţie greşită?

Replica API 15 septembrie 2017 | 22:49 234

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce mai trebuie , fata de ce s-a desfasurat pana acum, sa ne convingem de directia in care se indreapta Romania? Cu astfel de penali, daca nu vor ajunge urgent la racoare, tara va pierde pe toate directiile. Dragi votanti ai ciumei rosii, sunteti multumiti de promisiunin desarte si avantaje personale?, atunci votati in continuare
0
0
Ai o logica de ameoba. Dute-n pula mea de roman ca esti praf.
0
0
Sunt niste samsari rusofoni ce distrug tara si ca un ingredient accepta migranti ca sa fie mai picant.Nu vad reactii ferme din partea Poporului Roman.Mai exista cumva?
0
1
ce s-a castigat,in democratie,pana acum sapte ani s-a dus pe apa sambetei....
1
0
Mai adineaori am vazut niste filmulete cu situaitia Germniei in timpukl si dupa marele razboi. E groaznic, dar imaginile-mi arata cum se mobilizeaza civili si probabil cum si-o iau in cur criminalii. Noi nu avem o cultura a ajutorarii,mai degraba trebuie sa fim atenti sa nu ne omoare tigani pentru un inel ,ceva... Sa nu ne gaeasca tiganii in caz de dezastru,pentru ca inseamna condamnarea la moarte.Luati-va masuri din timp,aveti grija de voi si de viata voastra,nu avewti incredere decat in autoritatile evident dispuse sa va ajute. Cunoscuti sau nu,interlopii rRmaniei te ucid cu prima ocazie.
0
0
comentariul lui "iobag" este cel mai adevarat comentariu de aici, exact asta am vrut si eu sa scriu
1
0
este deja angrenata intr-o directie gresita de prin 1947 ... sa tot fie 70 de ani
4
0
cum mah directie gresita? altfel trb intrebat: mai sugeti pulica lui dom'Livica Dragnea inca 3 ani?V-a placut pana acum?sunteti gata de mai mult?sunteti barbati adevarati? Aud? Vreti si la cur? Esteee...
2
0
Da, spre extinctie, cu largul concurs al haitei de la conducere, din toate partidele politice derivate din fostul PCR, actualmente metamorfozate sub denumiri precum PSD, PDL, ALDE, UDMR, USR, PC etc. Pentru acestia exista o singura solutie: zidul de la Targoviste.
4
0
Romania se indreapta intr-o directie ff gresita cu Dragnea Tariceanu si cine or mai fi ei!
4
2
Nu sun ca politicienii precedenti au fost sfintii, dar cei actuali, in frunte cu Dragnea ,Tariceanu si Vilcov, bat recordurile.
4
2
coldea si kovosi sa-si faca parcursul de strangere a infractorilor...am pierdut cativa ani,deja!
1
2
Justitia condusa de dna,parchete, este POLITICA !!!.DOSARE FACUTE LA COMANDA.
5
3
Cu asa ministri e vai de capul nostru -stergem pantofii la americani si le dam bani pe ra chete avioane etc,,
5
1
o tara distrusa economic ,fara industrie,agricultura si invatamant romanesc incotro mergem?????
8
0
Dupa 1989 a inceput picajul si continua tot asa,doar cu mici variatii ale vitezei de cadere. Aici nu vorbim de o persoana -doua vinovate,ci de intregul neam,care si-a ales inclusiv cica sefii,care urmaresc distrati,amuzati,ragaind a haleala si bautura,in vile mari,unele de protocol,cum populimea se scufunda in timp ce-si lauda calaii.
6
0
De la infiintare a mers ,numai, in directii gresite!
4
0
Se tot vorbeste despre cresterea nivelului marilor. Noi avem Marea Neagra.Poate Dragnea si cu ai lui se vor stabili la Constanta, si atunci .....Ca doar asa vom sacpa de acest grup de ..... . Ce se va intampla dupa ce toate doleantele lui Dragnea vor fi puse in aplicare ? Bineinteles ,daca nu cumva va fi impiedicat de actuala justitie. Vom mai trai si vom vedea.In legatura cu directia EST, ceva parca imi spune- Romania exit est.
5
1
directia la est nu la vest,,.
0
1
Directia nu o da Dragnea .Ci teutonii din Germania,Luxemburg,Olanda si teutonii nostri.
5
2
Nu gresita ci foarte gresita! Cu siguranta Dragnea si compania ne scufunda sub nivelul marii!
6
4
Da,si o face cu largul sprijin al populatiei nauce ,adormite,contemplative, care legitimeaza prin vot toate loazele ce fac legi stupide,aplicate apoi de niste adunaturi pentru care poporul este mereu dusman.
5
2
Pai unde sa se indrepte cu oltenii hoti din parlament si cu judecatorii super corupti ?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218