REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Credeți că românii se vor prezenta în număr suficient la vot pentru a fi validat Referendumul?

Credeți că românii se vor prezenta în număr suficient la vot pentru a fi validat Referendumul?

Replica API 6 octombrie 2018 | 00:00 221

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea va fio achitat maine tocmai ptr ca nu amobilizat aparatul de partid sa voteze cred ca asta targul ca si miza organizarii referendumului - un fel de aratat PISICA
0
0
la furturi nu dar la ura si homofobie DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
1
2
Sa faca referendum daca vrem salarii,pensii ca in UE,daca vrem spitale gradinite noi,autostrazi luuuungi atunci merg!
6
3
Cand calaii poporului roman numara voturile,cand Dragnea face legea in Romania,cred ca referendumul va fi valitat.Muie PSD ! ROMANI,STATI ACASA ! Noi nu suntem complici la ura ,la homofobie si la furturile voastre ! Huooo PSD ! Ti-ai dracului !
5
5
Adevarul este ca romanilor li se rupe. Suntem obisnuiti ca altii sa ne faca treaba,de preferat in asa fel incat sa ne si placa,faca ca noi sa ne implicam. Tocmai de aceea se ingramadesc buluc tot felul de tuspaflenderi in politica si ajung sa conduca destinele tarii cu tupeul nesimtit de tigani interlopi,pentru ca romanii stau pe coaie si privesc ca oaia in miriste mestecand mici cu bere.Un popor flasc merita sa fie condus de tupeisti,sa fie sarac intr-o tara bogata. Un cacat de referendum si nici macar la asta nu vin romanii sa voteze,in orice fel ar fi votul ala.
4
1
prostie si dezinformare, nu problema familiei se pune in dezbatere ,ci a casatoriei mai cititi putin inainte de a posta .Soti pot fi mai multi 2,3,4 cu un cal cu o o oaie .S-a ajuns aici ca vor unii din LGBTQ sa li se recunoasca casatoria asta implica multe modificari legislative adoptie divort ,partaj ,mostenire,penitenciar si multe altele....
2
4
Nu, nuu...!! Romanii nu sunt prosti, nu se lasa manipulati. Au pus o intrebare miseleasca, speculeaza un subiect emotional: "familia formata din barbat si femeie", ca sa manipuleze, sa isi atinga scopurile, sa-si acopere infractiunile ??!! Mai grav este, ca au cheltuit 40 de mil. de euro din sacul staului, din impozitele noastre, pe acest referendum ca sa manipulerze, sa ne dezinformeze, sa isi justifice modificarile din constitutie, dupa bunul plac. Nu suntem cretini d-le Dragnea si nici prosti! Nu!
12
2
''pe persoana fizica''dragnea meritele organizarii,cred ca veneau oameni mai multi,dar,asa,i-au dat placute suedeze oamenii ''carmaciului''.Nu poti ''da lectii''de civism cand de fapt tu reprezinti ce e mai urat si respingator in societate.un pedofil asociat cu unul care e la nevasta numaru 5.Hai sa fim seriosi.
5
2
sunt prosti daaaa multi sub mine in jos, un fel de satanisti.
0
4
Evident ca nu!!!
7
1
aruncati vorbe nu au ce manca puturosi nu vedeti in fata ochilor numai hoti si saracie la munca nu la intins mana.
3
2
Nu! Nuuu..... Bani pierduti, timp pierdut ! Sa voteze Pomohaci, Teodosie, ....etc., astia plin de pacate. Parlamentarii ciumati pot sa isi justifice modificarile din constitutie dupa bunul plac. Manipulare! Da!
18
2
faptul ca ''referendumul'' vine datorita presiunilor unui curvar-Tariceanu-si a unui pedofil-Nicu saddam draknea-ne produce senzatie de voma.Cu toate astea e o suma enorma aruncata pe fereastra in loc sa foloseasca banii aia sa ajute copii fara familie.Huo!!
16
2
Intrebarea este intentionat pusa asa ca parlamentari sa poata sa isi justifice modificarile din constitutie . Sa invoce giru alegatorilor . Cei mai multi nu vor merge sa voteze . Poate ca maine popi ii vor mobiliza pe batrani , altfel nu vad cum se va intruni numarul necesar de votanti .
18
4
in Canada minoritarii sexuali au cerut sa fie acceptati, dupa care usor usor au drepturi mai mari decat majoritarii.
5
11
stiu ca trebuie sa vina la vot? I-a anuntat cineva??
16
5
Doar ca Dragnea nu vrea vot verificat electronic ca sa poata fura , exact la ce se pricep Gunoaiele PSD cel mai bine!
18
8
De referendum sta lumea cind n-are ce minca. ?
22
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102