REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Credeți că se impune remilitarizarea Poliției?

Credeți că se impune remilitarizarea Poliției?

Replica API 31 iulie 2019 | 09:23 593

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In orice caz trebuie să fie angajați mai multi să facă patrulă zilnic și noaptea
0
0
Cred ca trebuie schimbata orinduirea aceasta de tip feudal.
0
0
Daca se militarizeaza politia am belit-o...Si asa am intrat pe usa din spate in politia romane fara sa dau un examen fara o scoala de politie doar cu ajutorul lui Nezir Gelaledin.Ma gandesc cum voi sta eu zilnic in carciuma la cafea si bere imbracat sa ma vada toata pulimea cum frec eu piticul si imi iau 4000 de lei net.
2
0
Da,militarizarea politiei,a securitatii,a magistraturii,a tuturor institutiilor.Apoi,trecera la construirea de lagare de concentrare pentru civilii care nu se supun ordinelor date de dictator. Chiar nu e nevoie de democratie,de control parlamentar,ca oricum populatia voteaza dupa emotii,nu dupa judecata limpede. Sa judece dictatorul in locul populatiei,e mai simplu asa pentru o natie de zapaciti.
2
3
A devenit o adunatura de functionari intr-un fel de uniforma, bara-bara cu interlopii.
15
2
Gazanu iar arunci petarde
3
5
DIN CERNAVODA DECLAR PE PROPRIA RASPUNDERE CA ZILELE TRECUTE AM INTERVENIT LA SPITALUL CERNAVODA PENTRU INTRERUPEREA SARCINII UNEI FETITE CARE SE PROSTITUEAZA PENTRU FAMILIA NOASTRA.DEOARECE SARCINA ERA IN STARE AVANSATA ADICA 120 DE ZILE AM PLATIT SUMA DE 1000 EURO.CE INSEAMNA SA FII INTERLOP DE CERNAVODA SA AI SPATE LA FOSTUL PROCUROR SEF AL PARCHETULUI CONSTANTA GABRIEL VIOREL.
12
0
Instruirea le lipseste unora
1
0
remilitarizarea deoarece nu pot freca pula zilnic prin carciumi,baruri,futelnite deoarece sunt vizibili cand sunt imbracati.Nu este mai bine civil sa mearga la plaja in timpul programului ?.Imbracati in uniforma precum pandarii de la rutiera.
8
1
Vorbiti serios? La inceput,militia s-a transformat in politie in decurs de 48 de ore,prin inlocuirea simpla a denumirii institutiei. Militienii au devenit uite asa,politisti si vedem ce s-a intamplat in timp. Acu,toti sa primeasca grade militare si avantaje aferente,fie ei unii buni dar si restul majoritari tot militieni in structura lor ca oameni si pregatire reala proasta?Nu e mai buna o cernere a lor si a magistratilor? Terminati cu prostiile!
4
2
Nu se impune remilitarizarea, se impune reprofesionalizarea Politiei. S-a droit in schimb de generatii si in Politie insa au intrat mai multi neica nimemi pe baza de pile si polticul a avut mai multa putere impunandu-se si in aceste structure. S-a droit o slabire a Politiei. Gresala mare infiintarea Politiei locale care a luat functii din Politia Nationala. Organizarea Politiei Nationale la nivelurile Operative alta greseala. Experimentam organizari de la alte state care nu au nimic in comun cu Romania. si altele nu am spatiu de comentat aici.
4
0
nu se impune remilitarizarea ci executarea politailor corupti si legiferarea dreptului de port arma de pentru cetatenii obisnuiti nu numai pentru politicieni procurori politai si securisti!
11
1
Te pomenesti ca politia va cerceta diplomele false luate,doctorate plagiate a la copy paste pe sute de mii de euro de la Academia de politie ???.CORB LA CORB NU ISI SCOATE OCHII.Politia romana vede gunoiul din ochii altora gunoiul din curtea lor nu il vede.Politia romana este o organizatie fascista cu radacini adanci si sunt mai tari decat mafia din italia.Mafia si mafiotii sau mafia filiera tacerii poate fi redumita politia romana...O GASCA DE ESCROCI DERBEDEI SI GOLANI
18
0
NU se impune remilitarizarea, Se impune RESTRUCTURAREA.
15
4
Se impune ca sute de oameni sa fie dati afara din procuratura,magistratura in general,din politie,jandarmerie,din Securitate,din randul politicienilor. Adevarata democratizare nu se face prin inregimentare. Asa si cei din Corea de Nord sunt foarte democrati,nu-i asa,ca la ei e cam totul militarizat,urmariti oamenii si cum zambesc si din ce cauza o fac. Sigur ca unii viseaza la Gestapo,SS,alte de astea,insa ce fac visatorii cand chiar ei au de a face cu asa ceva? Nu poti inlocui teroarea infractorilor cu cea a organelor opresive,ca faci din cacat alt cacat.
9
1
de urgenta
8
4
militarizarea militiei nu este certitudinea ca va fi mai profesionista si mai eficienta! La Academia de militie, sefii au vandut diplome pe banda rulanta, iar atunci cand o jurnalista a inceput sa investigheze cazul, a fost amenintata cu moartea de un ofiter din cadrul Academiei. La scoala de sub-ofiteri se facea scoala nene, nu ca astazi, ii aduna dupa strada, fosti gardieni care pazeau cosurile de gunoi in parcuri se trezesc dupa 4 luni, militieni. Nu sunt ei vinovati! Vinovati sunt scumpii nostri pesedei care nu au nevoie de oameni competenti, inteligenti, ci de sclavi servili!
23
2
Militarizare urmata de nationalizarea mijloacelor de productie, a terenului arabil si padurilor si a presei si televiziunilor. Super tare intrebarea!
14
0
nesimtitul ala de la Sindicatul Politistilor ?? Sa manance el cacat la TV , cum ca pulitistii "saracii" , sunt prost echipati , cu salarii mici , au pistoale Carpati...etc. si de aceea nu isi pot face treaba. Va dati seama daca totul se intampla intr-o zi de sambata sau duminica , cum actionau tantalaii astia !?
9
3
Da, sa fie remilitarizati pana le ies basinile din cap si transpira sange!
16
5
Eu propun sa se cheme MILITIA ,,E mai corect.
13
1
CUM STA CEL DE LA CIRCULATIE IMBRACAT PE STRADA SA PRINDA VRE-UN FRAIER SA IL ARDA ASA SI EI SA IASA IN PLMEA PE STRADA SA NU MAI DOARMA LA AER CONDITIONAT IN BIROURI.ESTE UNUL CARE FACE PE OFITERUL DE SERVICIU LA POLITIA CERNAVODA CARE ARE IN JUR DE 130 KG SI DOARME NON STOP.PAI VA INTREB ACEST TABLAGIU POATE PRINDE INFRACTORUL DACA FUGE PE STRADA DUPA EL ?.POLICE OUT TO ROUMANIA !!!
14
1
de ce nu ! legea martiala ca in China
12
2
Chiar asa,STS este militarizat si tot un cacat face acum,ca in urma cu ceva timp in Apuseni. Golite institutiile respective magistratura si politia de personajele toxice si incompetente,controlul acestora exact asa cum se face de exemplu in SUA. Nu se mai poate frate,procurorii fac politica nefiind alesi,judecatorii dau solutii dictate de procurori,toti sunt vraiste si fac abuzuri ca fascistii,politia e la mana interlopilor. Cum sa militarizezi mafia? Pai intai o destructurezi pe mafia aia si vezi ca merge si nemilitarizata ! Cine nu e apt,capabil,flit! Sa mearga in Spania la capsuni.
11
1
Numai un dobitoc poate sa gandeasca ca eficienta ar sta in militarizarea politiei . Jandarmeria este militarizata si cu toti stim ce abuzuri sau facut si se fac . Trebuie sa nu mai fie numiti in posturi de conducere toti cacati care se fac pres pentru politic . Sa ajunga sa conduca oameni care merita acele functii obtinute dupa un examen serios nu arenjat cum sa demonstrat ca se intampla . ASA CA LASATIO MOALE CU MILITARIZAREA CA NU TINE . POATE CA TINE LA CEI CARE HALESC MICI DEA MOACA SI BEAU BERE .
11
5
Se comporta tot ca pe vremea in care erau "militarizati". Au salarii, drepturi, pensii adecvate . Mai mult "politiile" sunt obiective care se comporta militarizat. La ce ar folosi? La si mai secretizarea activitatii lor? Secretizare care iata permite multe probleme. Sunt deja in regim militar. Doar noua ni se pare ca sunt civili.
11
2
Si daca STS si SRI e militarizat ,ce mare scofala.Un comerciant evreu spunea ca atunci cind nu-ti mai merg afacerile schimba curvele, nu paturile.
9
2
Sa punem tancuri la fiecare colt,la fiecare intrare in locuinte sa fim identificati si informatia transmisa la baza sa se stie cand si cum ne am deplasat,daca am intrat sau nu in domiciliul personal sau daca am intrat intr o alta locuinta la ce ora exact.Sa schimbam numele din corporatia numita Politie tot intr o corporatie Militia.Sa rupem de la buget de la sanatate ca avem multe spitale si de la educatie ca vrem sa fim golani de mamaia nord ca acolo sunt banii si nu ne trebuie scoala si toti banii aia sa i bagam in camere de supraveghere locuinte si toilette publice,toilette de cluburi
7
1
Da! Daaa... Categoric Da! ASA NU SE MAI POATE.
18
7
daaaa! DICTATURA MILITARA IN TOATA TARA! NU SE MAI POATE ASA CEVA CE VREMURI TRAIM!
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614