REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Credeţi că se impune suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis?

Credeţi că se impune suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis?

Replica API 30 iunie 2018 | 18:13 349

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suspendarea lui Iohanis este absolut necesara, pentru a exista liniste in tara.
0
1
DA, se impune. Nu poti face incorectitudini in numele corectitudinii.
0
1
pt toti pesedeii care sunt impotriva presedintelui : Muie cu cacat. De la mine. Am pentru absolut toti !
3
3
sa-i sugi lindicu lu irinuca, si pula bleaga a lu dragnea.Si pe Dancile s-o lingi in cur cand are diaree. Futu-va-n gura de dobitoci ! Cum puteti sa sustineti un partid ca PSD-u ? Nu o fi Iohanis breaz, dar nici cu PSD-u nu mi-e rusine.Ce exemplu e Dragnea, om in toata firea cuplat cu o catea de 26 de ani ? Cum puteti sustine asa ceva, manca-mi-ati pula retarzilor !
3
1
sa ti dau muie nitel sa ma apuci de brebenel sa nu faci ca un purcel si ma pupi in cur nitel mai brebenel !!!
2
2
Cum au putut romanii sa voteze un strain? Se vde ca n-are treaba cu romanii si Romania.
5
2
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis..
3
1
nu ma pricep, nu ma bag
3
2
sunt unii pe aici care au abonamente tv la haynaua 3 si labaria tv, iar altceva nu mai vad ,cat de limitat sa fii sa nu vezi ce vor de fapt psd-eii
4
4
Nu ptr ca trebuie sa mergem iar la votare ptr un personaj absent plecat in vacanta de 3 ani
3
5
Limbrici asta sunteti!Comentati aici si nu sunteti in stare de nimic!Curve ieftune!
2
5
Meriti sa ii freci o limba in capuletul lui wermele si una in rozeta lui kurvesi dejectie pnl ista,usrista limbista
5
2
scursuri psd-iste, cum de va mai indura pamantul ?
4
6
Sai sugi pula lui iohannis si chilotii cacati si plini de sange de la ciclu ai lui kovesi.suge o !.
5
9
Sa-l suspende si ce???? Sa vina idiotul de Tariceanu sau nenorocitul de Dragnea presedinte? Sa va duceti dracului cu psd-isti cu tot!!!!
6
13
Unde e graficul cu optiuni. va efrica sa-l afisati dupa cum arata?
8
3
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis...
11
6
Oricum tipul nu este un presedinte decat official,nu si in adevaratul sens.Pur si simplu ocupa un loc important degeaba. Orice boschetar mai spalat poate merge in excursii ,poate sa spuna ce-i scriu consilierii si unde chiar e prea prost sa se exprime,sa taca facand pe desteptul. O fi el bun ca profesor la liceu,insa doar atat. Plus ca il doare la basca de tara,e miserupist. Nici macar nu mimeaza patriotismul ca Base.
11
5
wernerel nu tb. suspendat, fiindca toata mas-media securista-mafiota il va face victima, cu lozincile consacrate, penalii, infractorii vor sa-l suspende pt. a fura. Si cum la romani prinde f. usor hotia, bagatu la puscarie, taiatul beregatei, atunci ii va creste popularitatea. Cel mai bine e sa lase PROSTUL sa-si faca de cap, cum l-a lasat Dragnea cu ciolusul lui, sa se vada cum fura ei tara si apoi va pierde alegerile si va fi judecat si pt. cele 6 case.Legea sa fie pt. toti la fel.
3
8
Iohanis cere in gura mare suspendarea.Este constient ca a ajuns la punctul critic din care nu mai poate face fata acestei functii.
10
2
Suspendarea lui Wermorel trebuie facuta in cel mai scurt timp. A dat dovada de multa, multa prostie.
15
9
sa i sugi cuculetul lui wermele biciclist si chilotii plin de cacat si ciclu menstural lui kurvesi
10
12
Se vede ca pe Iohannis il doare fix in cur de Constitutie,de romani si Romania. Lui sa-i mearga bine,sa umble brambura in excursii prin lume,sa aiba ,,guvernul lui privat''. Si Bercea mondialul ar fi cam la fel. Romanii au talent. Nu e despre emisiunea aia,e despre ce fapturi suntem in stare sa ne alegem ca lideri. Parca i-am lua din gramada,cu ochii inchisi.Suspendare !
17
11
DA si sa o punem la Cotroceni pe proasta din Victoriei cu toata sleahta ei de hoti. Este singura institutie care a mai ramas de furat si putem sa ne ducem la dracu cu totii !
10
14
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis...
19
10
Asta ne mai lipseste,in rest toate merg OK.
15
13
NU, cel mai bine ar fi sa luam toata Gloata de la conucerea tarii si sa-i judecam ca pe Ceausescu
19
8
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
20
11
Nu, ca altfel creste prostanacul in sondaje si iar castiga alegerile.... desi si acum e dat mare favorit. Nu avem nevoie de conducatori ca klaun iohannis, ponta, dracnea si alte petarde...
5
21

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102