REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Credeţi că se justifică referendumul solicitat de preşedintele Klaus Iohannis?

Credeţi că se justifică referendumul solicitat de preşedintele Klaus Iohannis?

Replica API 25 ianuarie 2017 | 00:08 253

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica un nazist ce sa opus la investirea d-nei Shhaideh, el fiind de acceias teapa nu si la mentalitate, asta Nu este presedintele meu este doar pres. de sters !
3
2
o natie de sado-masochisti romanii: viseaza numai pomeni si ajutoare sociale si mocangeli, de la bugetul la care cei mai multi nu contribuie, din banii facuti de restul, dar vor si fwtuti de hotii de la putere...in timp ce aia ii fura si ei ling firimiturile
3
1
sa dai limbi la PESEDISTI, ca dk te prindem de violam numai in cur .
2
4
nu se jiustifica
4
2
Iohannis nu mai este presedintele romanilor decat in scripte. In fapt,este partizanul celor care sunt dusmanii romanilor.Pas cu pas.....Un ipocrit,un profesoras incult si ingamfat,ales din eroare si naivitate pentru o functie pe care nu o intelege.Efectiv nu-l duce capul.Ca si cum ai pune la conducerea CERN din Elvetia un brutar,fie el chiar brutar bun.Nu se potriveste....
6
2
"gogu" esti YDYOTT!
4
1
Iohanis trebuie demis si bagatla puscarie fiindca se face vinovat de tot ce se intampla in tara asta vrand sa dea jos guvernul ales de popor : UN EXCROC DE OM ASTA ESTE !
7
2
nu mor caii cand vor cainii !!! ptr toti fanii PSD si Dragnea : Moje forever!!! ordonanta se va retrage si Dagnea si restul o vor suge incet in cwr ... cu patos comunist!!! sa-i pupati in pampers pe toti copiii care au fost azi in pietele din Romania, cu parintii lor!!!
5
9
Esti un ultim om din cacania numita romania adica tigania.
6
2
Referendumul este perfect justificat de mediocritatea gandirii tovarasului profesor de fizica si de tafnosenia,de caracterului lui de om cu capul in punga.
6
3
Cum sa faci un referendum unde nu sunt doua curente opuse?????? Doar in capul copilului acesta de nazist ,membru in Frontul German care a fost condamnat la Nurenberg
5
3
se poate numi asta pres. ? hai sa stam stramb si sa gandim drept : rolul lui este de mediator, a pus guvernul luii odata si sa ales prafu de tot, acum iar si iar dar pana cand o viata amara; Auzi luati mana de pe DNA pai care-i interesul lui ? sa ia el mana de pe guvernul ales de popor si sa puna mana pe koarda sa ne lase in pace ca stim noi ce si cum trebuie sa ne facem viata ! de nu-i comvine sa duca dupa masa si tatasu sa ne lase sa traim asa cum ne place !
6
3
AR FI CEVA OMENESTE
1
3
individul asta a fos pus de afara,nu a fost votat de romani.este un penal si tradator de tara.
11
2
Cu t mic. Romania este si o tara de curve. Ca ma-ta. Oricum tu faci parte din categoria oligofrenilor iremediabili. Suge-o cu Johannis al tau cu tot si cu securistii lui. Din istorie...ROATA SE INVARTE
15
2
numai comentarii de creiere spalate...
5
8
Dac nu va potoliti cu revolutia platita de ong lui soros va promitem ca vin mineriii...va decapitam pe toti incepand jannes masturbatorul sef .
16
7
Iohannis a fasait una luata de pe cacat si e constient abia acum de asta,insa nu vrea sa recunoasca. Referendumul este la fel de inutil ca o clisma la papusa Barbie. Cand o dai in bara,recunoaste naibii ca ai facut-o si gata,viata merge inainte,orice om greseste,chiar daca sta cu curul pe un scaun anume. E doar un profesor de fizica obisnuit,ca in oricare altul, ales din greseala presedinte,nu e un geniu,ce mama naibii....Daca era macar un erudit mai ziceam sa-l iei in seama,insa eruditii la noi nu sunt promovati in functii inalte.Nici macar consilierii lui nu se vede ca ar fi de soi bun...
19
6
DIN STRADA. Dar data viitoare lasati.va copii acasa si acupati.va cum trebuie de demonstratie !
12
6
In tara asta daca esti urmarit penal esti pus pe functii ! Asadar trebuie sa demonstrezi ca poti fura ca sa faci parte din conducere. Vezi speta Madalin Voicu. Trist.
14
17
noi poporul ce am sustinut acest guvern trebuie sa nu stam in casa ca jigodiile astea iohaniste si basiste sa-si faca de cap, chiar mai rau vor sa demita acest guvern ! Pai oare ei l-au ales ori noi ? HAI CU TOTI SA LE DAM O LECTIE DE ZILE MARI ! Oare ceeia ce vor sa faca nu este si in folosul lor cu majorarile de salarii si pensii ? De ce oare nu-i lasa sa-s faca treaba uite acum se imprumuta la trezorerii ca sa dea banii ce i-au promis; ca nu este corect cu amnistierea puscariasilor asta se poate discuta in parlament nu pe strada si obligat klaus nu va aproba. Hai cu toti in str. ca nu sant
22
9
hai sa mai cheltuim niste bani cu referendumul.
24
4
Esti redus mintal si psihic...oricum gratierea va veni si voi lingaii de pantofi ai neamtului care vinde padurile patriei finului sau consulul austriei o s-o luati in gura si o sa o mestecati pana la comanda ...hopa. Doar redusii mintali pot fii impotriva conditiei de ...OM...NU ANIMAL !!!.
25
7
Romania este o tara cu multi hoti,violatori , tilhari etc. care au si ei neamuri.De cine credeti ca sint facute cele mai multe dintre comenturile de mai jos? Cit despre presedintele tarii, ca este presedintele tarii totusi,daca nu va place de el pupati-l cur!
10
24
ajunge cu atata ipocrizie, asta se pune de-a curmezisul la orice vor sa faca acest guvern, de parca nu ar fi alesul poporului cel ce trebuie sa vegheze ptr. binele poporului, din contra el se opune la tot ca de vrea guvernul pizdi masi de cretin ce este, va spun drept asta merita impuscat !
18
6
mai exiata in lumea civilizata vreun presedinte care face saptamanal naveta ca sa-si viziteze sotia , din bani publici?
27
6
sa te ardem in anus de basist jegos !
20
8
Referendum pentru ce? Proiectul de ordonanta ptr. gratiere este in dezbatere! Chiar suntem toti pe aratura? De necrezut cum nu iese nimeni azi in strada, ptr. ca discutia pe Bugetul anului 2017 a fost amanata, ptr. martea viitoare? Rusineeee!
20
8
dar, conditiile din spitalele din tara sunt mai bune? dar, conditiile din scolile de la tara si gradinitele din comune iunde exista sunt mai bune? si ei n-au gresit cu nimic!
9
9
cutia pandorei sa deschis: Trump pe de o parte cu separarea de tot, klaus pe de alta parte cu infometarea poporului si credeam ca de la Putin va incepe al 3 lea razboi, cat de curand va fi vai de noi NU UITATI ASTA, singura sansa : Popoarele sa indeparteze acesti intrusi dintre noi !
10
10
Da,este o actiune care aminteste de faptul ca daca un om e ales presedinte,nu este obligatoriu sa fie normal la cap si poate fi o mare eroare a alegatorilor,o greseala.Iohannis vrea cu disperare sa arate ca e destul de babalau si cu capul in punga.
20
9
Mai,bine,intreaba,daca,e,nevoie,sa,construim,puscariidin,banii,de,referendum
15
4
iohannis o sa o ia prin gura....grav chiar va fii suspendat si demis.I sa urcat laba la cap...De cand este sub presiunile cucuvelei mov si mai ales de cand sa indragostit de ea ii face jocurile...Dupa demisia lui vine si ale Codrutei...Hi nea Iordache cu gratierea sa moara incultii din Romania !!!.
34
13
cu conditia sa i se impute toate sumele de bani ocazionate de organizarea lui!
33
12
Iohannis este singurul presedinte de pana acum care a inteles sa lupte contra ciumei rosii si ciumatilor mafioti din alianta struto-camila PSD - ALDE . Sigur ca va mai lua un mandat de presedinte , fiind singurul politician cu vointa , cu putinta si caracter ... Institutiile statului trebuie sa-si faca treaba si sa-i bage la puscarie pe Dragnea , Tariceanu , Ponta , Bombonica , Bombonel , Iordache , Banias , Chiru si alte lepadaturi , javre , cotarle , sacali si hiene din partidele astea -grupari mafiote - incremenite in proiect ...
17
40
am citit comentariile si realizez cati giboni sunt in tara asta si ce creier spalat in WC-urile Antena 3 si realitatea tv... dar poate, pana la urma, isi ia Dragnea locul la puscarie si incepe sa se surpe aceasta reduta numita PSD, plina de corupti si de hoti, si odata cu ei, coruptii din tara asta.
20
37
Da, pt ca Dragnea si Tariceanu vor sa isi salveze pielea, a lor si a celor care au furat din banul public si nu a amaratilor care au furat o paine sau ceva de mancare. Talhariile, hotiile de peste 5000 de lei, politicienii si coruptii nu trebuie iertati, sa faca puscarie grea, jigodiile. Puscaria nu-i pension, aici nemernicii trebuie sa sufere, sa se caiasca nu sa spere ca vine PSDul sa-i salveze. Leprele astea trebuie sa fie pusi la munca, nu sa stea la caldura si sa se vaite. Pana nu a fost arestat Voiculescu care a pus A3 sa ii santejeze pe corupti, ii durea'n cur pe toti de puscariasi.
19
35
la cate se opune d-nu mediator a sosit timpul stabilitchiar de el sa-l demitem nu suspendat aratand cat de opozant este pentru un trai mai bun poporului ce a suferit destul cu guvernul ciolos pe care la adus calcand pe cadavre le de la Colectiv si acum inscenand acelas dezastru spre norocul nostru ca nu au fost si morti, crezand ca doar doar schimba iar guvernu acest cretin de om !
31
13
Iohannis vrea sa faca Hoswit in Romania.
21
11
Klaus mai bine citea de pe biletel, atunci parea doar un retardat, dar cand vorbeste liber este pur si simplu idiot. Sa pui comemorare la cel mai inalt nivel, presedintia, la aniversarea unirii principatelor este incredibil, omul asta este prost facut gramada, nu-i de mirare ca a fost pus presedinte, da a fost pus si nu de popor, sa castigi 3 milioane de voturi in 2 saptamani, sa treci de la pierzant la castigator net, este imposibil, se poate intampla doar la o catastrofa foarte mare, o revolutie, dar n-a fost nimic, nimic.
31
15
de ce sa se modifice chestiuni legate de justitie daca poporul nu este de acord
25
15
sunt bani aruncati
37
14
La asa-zisul referendum al Ratei Mecanice Teleghidate vor veni doar Maimutele Activiste Baesciene-PNL-EPRE-Miscarea Poponara a Basferatului....circa 2.5 milioane....doar daca se supune la vot si DEMITEREA Ratei Mecanice Teleghidate Klaus se va face pragul de prezenta...
32
15
Da, cu certitudine, este singurul demers democratic care permite populatiei sa-si arate dezacordul privind eliberarea sau albirea unor politicieni condamnati pentru coruptie.
15
33
in care s-a solicitat referendumul. Acolo scrie de lupta impotriva coruptiei. Nu scrie nimic de gratiere
31
1
Sigur ca da,este singurul demers democratic care permite populatiei sa-si arate dezacordul cu privire la eliminarea unor puncte din Codul penal care pedepseau penal coruptia dar si eliberarea sau albirea unor politicieni condamnati pentru coruptie.
11
24
Daca a fost vreodata Klauss in vre o puscarie din Romania sa vada conditiile in care stau mii de insi intr un spatiu minuscul...in conditii greu de imaginat...
28
9
Nu vedeti ca se tot schimba posibila intrebare in referendum, acum a inceput sa fie de acord cu gratierea si schimba cu o versiune retorica, ce vor face daca rominii vor vota impotriva anticoruptiei, vor desfiinta institutiile care asigura ordinea de drept in tara?
27
11
Da se justifica. NU am fost la vot, pentru ca nu am avut cu cine vota, dar la REFERENDUM voi merge. voi vota precum imi va dicta constiinta. Prezenta la referendum va fi una care sa valideze plebiscitul. Poate acum cei care cred ca vorbesc in numele ROMANILOR, isi vor da seama ca cei care nu au participat la vot in 11.12.2016 au un cuvant greu de spus. Pentru cei care cunosc mecanismele democratice ale unui stat democrat, echilibrul puterilor trebuie sa fie evidente. Cei care cred ca au obtinut 45% din voturi de fapt au obtinut 17% din totalul celor cu drept de vot. Suntem o forta. Atentie.
13
33
puscariasii au tel si net .vad ca acesti talhari oligofreni posteaza zilnic aceleasi ineptii si imbecilitati .PS pt nevertebratele psd-iste : referendumul se va face si vavsuna cam acsa sunteti de acord cu reducerea,anularea pedepselor, nup pt oarlamentari mfunctiobari puboici ,alesi locali etc da sau nu
13
25
Daaa !! Sa le-o traga penalior din parlament, senat, camera deputatilor, guvern...., lui Dragnea direct: " punct ochit, punct lovit" !
19
26
mai bine si-ar da DEMISIA de onoare a cestui incult ! oare ce trebuia sa fie mediator ori instigator la revolta si dezbinare ? sa-l f... de cretin ce este, ptr. mine este o miozerie de care nu am nevoie !
25
17
cei din parlament vor pedepse mult mai blande pentru cei ce fura sau fac trafic de influienta. adica pentru iei si rudele lor.
16
22
A dat-o si el cu bata-n balta si e greu sa o recunoasca. Acum,in loc sa se scuze ca un om normal la cap ca nu a citit nici despre ce era vorba in propunerile alea dar nici Constitutia,o tine langa cu referendumul ,la care vor merge poate cativa dilimandrosi, care nici ei nu stiu de ce o fac.
28
13
Vi se pare normal...stimabili romani...sa platim noi..din buzunarul nostru acest referendum ? De ce trebuie sa platim noi..de fiecare data ...pentru MIZERIILE LOR ? Eu mananc paine cu parizer. EI OARE CE MANANCA LA MICUL DEJUN ? Cred ca trebuie sa ne trezim .
34
16
Prostie a la Werner.Ne intreaba daca santem de acord sa respectam in continuare legea sau nu.Daca raspunsul va fi Nu, ce va face Mamutul?Noaptea mintii din disperarea celor 15 procente care le mai are incredere.Ghinion!
32
17
Referendum pentru continuarea luptei anticorupte. Uau! De parca cineva ar vrea coruptie! Un fel de sa fie bine, sa nu fie rau! Suspendarea, kiwi.
38
10
vreau sa faca referendum , sa le sparga coaeele PSD , Liviu , Ponta si Ghita . hahahhahh Votez PSD .
8
40
trimite o scrisoare de solicitare la parlament in care solicita referendum impotriva anticoruptiei nu impotriva gratierii...adica vrea sa ne traga pe carici nemtalaul...
38
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367