REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Credeţi că se justifică revocarea procurorului general Augustin Lazăr?

Credeţi că se justifică revocarea procurorului general Augustin Lazăr?

Replica API 25 octombrie 2018 | 00:11 153

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema nu e revocarea, ci cand va fi anchetat si condamnat pentru ilegalitatile comise.
10
5
Goo to Lazar,goo to iohannis !!! Out Lazar,out iohannis!
4
7
numit A.L i-ati golanii din parchetul Constanta si dati-va demisia escrocilor.Pe amarati ii bagati in puscarie iar pe smecherii cu bani ii ocrotiti...Demisia urgenta borfasilor !!!
13
5
De fapt el nici nu trebuia sa fie acolo. Sunt multi procurori cu adevarat capabili si care ar fi putut ocupa cu onoare acea functie. Din pacate,lucurile inalte sunt ocupate in marea majoritate de nulitati,asa ne-am obisnuit in Romania. Asta e valabil nu doar in zona justitie,ci peste tot.
15
4
Nu va place javrelor,santeti in sevraj ca tractoristul este pe faraj.Noi ne bucuram si radem de voi cum v-o trage Tudorel !!!
18
6
M..U...U...U...I..E.. totala la toate JAVRELE HASTAG-PNL-EPRE ACTIVISTE.Infractorii A.Lazar si K.W.Chiolhannis la PUSCARIE.
18
12
Daaaaaaaaa!
17
9
La cite rele a facut trebuia sa fie schimbat de mult.
22
8
...bubosu si ai lui nu mai au mult...sa avem rabdare...
14
18
Vrem destituirea lu' Bubosu.
15
19
ce de Cimpanzei Activisti PNL-EPRE s-au scoborat din copaci la comentarii de sustinere pentru Infractorii A.Lazar si K.W.Chiolhannis
20
20
Si ce daca am blatuit dosarele lui Iohannis?.Era dispozitie de la u.e sa il punem pe neamt presedinte.Noi suntem legea in Romania iar prostimea mucles
18
24
Nici unul nu-i mai bun dar toti au pensii speciale in magistratura !Se maninca intre ei iar denoi nu le pasa decit peste 2 ani la alegeri
10
9
Lasa ca vine Ziua ce Mare a Judecatii de Apoi , cand noi romanii , la vot, o sa-l revocam pe banditul Deacnea , cu tot cu gasca P$D a lui si o sa-i trimitem la lada de gunoi a istoriei !Trei zile si trei nopti va fi apoi sarbatoare in tara !
17
19
Daca nu sunt infractor nu ma intereseaza cine e procuror general,ca se schimba codul penal si alte probleme pe justitie!
8
16
ar trebui sa fie traiul de azi si de maine ca ne fura astia tara de sub picioare si nu simtim.cam multi oameni priceputi la justitie.
10
8
Pai ... pana acum procurorii si judecatorii erau un fel de zei printre oameni - pe ei nu-i verifica nimeni, nu raspund in fata nimanui samd. Era necesara demulto astfel de miscare.
25
17
Un om poate fi revocat daca nu are calificarile necesare pentru functia ocupata. Lazar asta ,chiar daca ar fi prin absurd un om bun ca si comesean,ca participant la un chef,nu este bun sa fie unde este,pentru ca practic distruge destine umane sau aproba asa ceva. Un om cu suflet de tortionar nu are ce cauta in magistratura. Justitia trebuie sa ne protejeze de cei rai,nu sa ne fie calai si sa sprijine abuzurile.Flit lui Lazar si altor nemernici odiosi ca el! Javre vor mai fi in istorie,caci asa suntem noi romanii obisnuiti sa-i avem la sefie. Gunoiul se matura.
20
23
Situatia cu justitia este asa pt.ca majoritatea poporului este needucat, credul si prost.
22
8
ce de Giboni Activisti PNL-EPRE au aparut la comentarii sa il sustina pe ciobanul in ale justitiei Lazar.Ordin de la Sica Mandolina....
25
22
Nu, categoric nuu....
35
11
si-a dat foc psd la valiza augustin lazar are sanse mari la presedintie impreuna cu kovesy face alianta cu yohanis si le da muie la psd mai asteptati un an si psd va fi istorie ,tara o sa -si revina prin legea confiscarii averilor extinse ,o sa dea lege sa confiste inclusiv retroactiv codul penal nu trebuie modificat
26
29
multa muie psd si alde
34
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218