REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeţi că şoferii prinşi băuţi la volan ar trebui să rămână fără permis de conducere pe viaţă?

Credeţi că şoferii prinşi băuţi la volan ar trebui să rămână fără permis de conducere pe viaţă?

Replica API 3 mai 2019 | 22:17 230

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa existe totusi un prag ca la viteza .nu poti compara o bere cu 250 ml de votca. Extinsa masura si pentru droguri!
2
0
Buna metoda din Moldova cu activitate la morga si la spital la ranitii din accidente de circulatie.
0
0
Eu sunt informator la garcea, cu ei fac gratare,beau una mica sa prind curaj sa fac taxi pirat pe centru in Cernavoda,munca nu e de mine,sunt hot,turnator si puturos,un jeg de "om"!
3
0
plus confiscare auto!
4
2
Bautiii si drogatii! In plus,confiscarea mijlocului de transport,iar la recidiva si puscarie!
7
2
HABOTNICIA SALVEAZA ROMANIA! Prostia doar o caracterizeaza.
4
0
Condusul sub influenta bauturilor alcoolice ar trebui legalizat in limita a 0.08mg pe litru asa cum este in toate statele UE exceptand Hu, Cz, Sk si Ro si cam in toate statele lumii inclusiv Rusia, Canada SUA, Australia, NZ etc. Binenteles ce depaseste 1mg per litru ramane in continuare fapta sanctionata penal. Daca insistati cu interdictia veti obtine exact efectul Prohibitiei din SUA cu toate consecintele de rigoare. Si nu uitati ca noi, chiar daca nu avem arme de foc, avem totusi arme albe.
3
3
sa fie obligati sa lucreze la morga unui spital , pentru o perioada de timp !
5
1
confiscarea masinii
9
1
da,pentru ca ori iti place sa bei ,ori te doard doare-n cur de ceilalti.Cel ce bea va bea toata viata.Victimele platesc ptr. idioti
10
1
Mai mare problema e cu cei care stau pe telefoane.
9
0
Daca vrei sa conduci nu bei si gata,ce mare filozofie? Alcoolul la volan,sicanarile in trafic,astea nu sunt accidente ci fapte cu intentie Dupa ce-si iau permisul,multi cred ca gata,poti uita totul si sa faci cum te taie capatana. Da,retras permisul pe viata astora,sa conduca altii care respecta ceilalti participant in trafic.
5
1
Nu credeti ca e cazul sa raspunda si cei care le-au dat carnetul de conducere?
4
3
Conducatori romani sunt niste salbatici in trafic . Sa te fereasca cel de sus de prostu aflat la volan . Habar nu au ce sa faca in trafic . Nu semnalizeaza cand pleaca de pe loc sau cand fac o depasire , semnalizeaza cand intra in sens giratoriu si iei de fapt merg inainte sau nu semnalizeaza cand vor sa faca sens giratoriu sau o fac atunci cand deja sunt in sens . Dau flesuri mai ceva decat cei de la salvare sau pompieri . Cand salvarea sau pompieri se afla in spatele lor nu vad si nu aud de parca au dopuri in urechi . Sa li se interzica acestor maimute aflate la volan sa mai conduca .
8
1
Intr-o anumita masura , nu poti sa iei dreptul omului pe viata ptr. o bere ! Masura ar fi de bun augur ptr. cei cu imbibatie alcoolica mare , gen peste 1 la mie , sau cei care produc accidente mortale....permis anulat pe viata si minim 10ani de puscarie !
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218