REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeţi că sunt suficient de dure sancţiunile pentru conducerea unui autovehicul fără permis sau în stare de ebrietate?

Credeţi că sunt suficient de dure sancţiunile pentru conducerea unui autovehicul fără permis sau în stare de ebrietate?

Replica API 19 mai 2020 | 16:30 1081

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt amendati si cei care pescuiesc fara permis chiar daca pescuitul nu pune viata altora in pericol. Apoi,sa conduci beat sau chiar si mahmur e ca si cum ai dansa in multime, avand in mana o arma cu glont pe teava, fara siguranta pusa.Da,pedepsele sunt ridicol de mici pentru asta,la fel cum erau cretin de mari pentru cei care greseau la completatul cacatului ala de declaratie .Pentru traffic de personae la fel,pedepsele sunt ridicole. Cand cineva te considera Marfa pe care poti sa o si lovesti,e cumplit. Aia trebuiesc bagati pe viata la zdup.
1
2
Atata timp cat unu beat conduce mai bine decat unul treaz nu vad de ce trebuie sanctionat. Nu toata lumea e la fel. Dar atata timp cat votul prostului, cersetorului, violatorului, talharului si criminalului este egal cu al profesorului universitar ... nimic nu e de mirare
5
5
si atunci de ce in toate tarile din lume cu exceptia romaniei cehiei si ungariei si arabiei saudite este permis consumul de alcool la volan in anumite limite? indiferent cat de draconice vor fi legile , tot se va intampla fenomenul. solutia este sa educati soferii cu privire la riscuri si sa permiteti consumul in anumite limite ca in restul lumii !
2
6
masurile impotriva conducerii in stare de ebrietate, aproape ca ii incurajeaza pe soferi sa conduca beti! Cei ai carui compotament si condus este afectat vizibil de starea de ebrietate, trebuie sa faca puscarie si suspendarea permisului pe minim 2 ani iar ptr recidiva pe viata!!!!!!
6
3
Echivaleaza cu tentativa de omor. Ar trebui printre pedepse si ridicarea permisului pe viata.
5
3
cel putin 10 ani de puscarie cu executare
6
5
ce mama dracului de intrebare e asta?..hai sa va intreb eu ceva.voua cand va e foame mancati? ee inteligenta intrebare nu?
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218