REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Credeți că va crește numărul cazurilor de COVID-19 după participarea la vot pentru alegerile parlamentare?

Credeți că va crește numărul cazurilor de COVID-19 după participarea la vot pentru alegerile parlamentare?

Replica API 13 noiembrie 2020 | 21:13 1675

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va castiga ciuma galbena
4
3
Cresterea incredibila de cazuri noi de ieri pana zi nu tradeaza decat un singur lucru dorit de PNL: bagatul Constantei in carantina pentru 2 saptamani tocmai la timp pentru alegerile din 6 decembrie. Se doreste pnlizarea rapida si eficienta a Constantei.
5
5
Nu exista in legislatie conceptul de legitimitate redusa. Exista parlamentari alesi, alegeri etc. Cine este ales face legi, fura, trafic de influenta etc ma rog tot ce face un parlamentar ales. Votez USR pentru ca nu au fst la putere nu au furat. Ce o mai fi peste 4 ani vedem daca se tin de promisiuni.
2
4
Va creste numarul mortilor de Covid,al infectatilor, pana la alegeri,cand vor fi foarte putini la vot. Oricine va iesi este cu o legitimitate redusa din cauza prezentei procentuale foarte mici la vot. Oricum,idiotii vor ramene sa conduca Romania,prostovanii vor contesta orice idee buna si orice om normal la cap,adica vom fi condusi tot asa ca si acum.
2
5
Zilnic imi bat pula impreuna cu Orban de toti ruptii care m-au votat. Cei mai prosti oameni din lume sunt alegatorii PNL. Noi ne pisam pe ei si ii mintim ca ploua. In fiecare zi rad de cretinii care imi sug pula
2
7
ca si dupa cele locale.
3
5
covid a explodat dupa ce parlamentul psd cu ccr si supravizat de avocata poporului au spus ca ,, nu-i democratic sa izolezi peste cinci mii de bolnavi confirmati,, fapt care a dus la eliberarea acestora printre oameni sanatosi Asta doar ca sa ingenuncheze guvernul nepasindu-le de populatie - cea care a decontat ambitiile lor politice Cine nu este convins sa verifice istoricul evolutiei pandemiei dupa ce a fost adoptata aceasta hotarire Adevarul este evident si nu poate fi contestat Si ma rog care sint caracterele nepermise ???
7
5
Speram sa intram in carantina totala dupa alegeri. Este cea mai buna solutie pt a ne reveni. Multi isi doresc asta. Vrem carantina totala.
7
2
Noi dam cifrele peste tot si in pandemie si la votare,voi sunteti degeaba sclavi romani
5
11
trebuie inchis tot cat mai urgent
8
6
da, in octombrie au fost masuri foarte bune, daca va fi si asa in decembrie, nimeni nu are de ce sa se teama. Nu se compara conditiile cu cele de la moastele nush cui sau din piete
9
9
Alegerile din octombrie au fost foarte bine organizate. Cine a votat stie, restul nu va dati cu parerea. Am avut manusi si masti la intrare, 2 persoane maxim in sectie, etc....
11
8
va castiga Ciuma rosie PSD !
6
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614