REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Credeți că va modifica Parlamentul Legea Bugetului?

Credeți că va modifica Parlamentul Legea Bugetului?

Replica API 7 martie 2019 | 16:46 204

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din cate am auzit vor modifica bugetul ,PNL USR dau banii inapoi de la capitolul sponsorizare partide de la buget, SRI SIE mai renunta la cateva sute de milioane ca nu mai fac interceptari nelegale ,DNA si ei cotribuie cu cateva zeci de milioane ca nu prea mai au activitate Onea Portocala aia de la Oradea salarii mai mici deocamdata ,Parchetul general cu salariu lui Lazar ca este propus pentru revocare, iar cap de tabla renunta la naveta la Sibiu ,asa s-au gasit banii pentru cresterea alocatiilor la copii !
1
2
Cum e poporul asa sunt parlamentarii ca doar nu sunt de import!
1
0
bony manca-mi-ai cacatul dar tu de ce n-ai invatat la scoala ca sa nu mai fii obligat sa postezi prostii pentru 2 lei si 50 de bani ??? Muie postacii pesedei cu cacat, muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
2
3
Modifica sau nu, besedeii sint in rahat cu banii. De aceea vor sa aduca aurul acasa, sa-l vinda si sa astupe gaura uriasa.
3
4
acest parlament de rahat compus din nulitati, analfabeti, escroci, inculpati, puscariasi, criminali- lupta din rasputeri de a scapa de puscarie. Tot ce fac ei este f bine gandit de acesti nenorociti care vor sfaris in chinuri greleiar iadul le-a rezerva cosmar nelimitat. Criminalul tudorel este dispus, ptr a ramane la botoane cu curva de la cta, sa dea, la propriu , foc tarii. Acesti sunt nemernici care ne conduc. Noi ii vom conduce pe ultimul drum
6
3
Interesant este cum comentatori care habar nu au ce inseamna un buget si ce implicatii are politica bugetara isi dau cu parerea. Ar fi super ca la scoala,la orele de economie si nu numai,acesti comentatori sa fi avut ceva note mari,ca prea se dau rotunzi.
4
6
PSD,acest partid antiromanesc,antieuropean si antiprogresist este in stare sa dea foc la tara mai repede decat sa renunte la averile proprii,la afaceri necurate,la clanurile mafiote si la hotiile ciumei pesediste.
8
5
Cand vor finaliza asfaltarea pe str Campului si Viilor?din Navodar
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369