REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Credeți că Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze?

Credeți că Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze?

Replica API 10 septembrie 2019 | 17:49 294

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum de au acces la net atatia nenorociti iesiti din haznalele Constantei?
0
1
Toti indiferent de partid!
0
0
pentru Alx ,eu sunt de acord cu ce zici,sa se intample asa cum iti doresti dar si voua sa va moara ce aveti mai drag ,la toti cei care au furat leul de care zici si mai ales celor fara minte care ii sustin.Or muri si din PSD Pro Romania,dar sa vezi mortaciuni la PNL PDL ALDE PMP UDMR ca vorba aia Doamna cu Coasa nu iarta ca Kovesi SRI DNA si clica de judecatori
5
4
in toti judecatorii care l-au scapat pe porcul betiv de parnaie !!! Muie cu cacat si replica pentru ca nu putem la articolul cu porcul sa-l muim mai bine !!!
2
1
Ce se zbat slugile pesedemuiste, sa va moara copii si ce aveti voi mai scump pe lumea asta la toti PSDisti care au furat si-un leu de la Stat. Asa sa va ajute Dumnezeu!
4
4
Sunt multumit de comentariile voastre.Bravo prietenii mei eu cand ma dejectez voi imi MANCATI cacatul eu cand ma urinez voi beti.De fraieri ca voi am nevoie sa imi rezolv hotiile mele.Succesuri fraieri mei astept sa ma votati muie in gura 5 ani sa mai luati.
5
8
va dau gratis cacatul la lins !!!
7
10
si noi in tine si in familia ta politica,Muie cu spume sa-ti dam pana iti crapa falcile !
8
8
Baga-ne-am pulan mortii lui Viorica si -n toti PSDistii din ROmania in Frunte cu Gheorghe Dontu din PSd Constanta!
15
11
cum le stii tu pe toate,ti-a spus ma-ta ca nu a avut 2 oua sa dea spaga, ca sa nu fete un tembel ca tine?
12
12
Pe vremea ta un avort era 2 oua.. No fi avut maica-ta nici macar 2 oua???
12
13
eu cel lovit de senilitate, v-am facut si v-am crescut pe voi copii si nepotii mei useristi in casa mea comunista, nu v-am avortat ,nu v-am lasat sa traiti cum vreti voi in comun cu altii nauciti de drogurile luate, mi-am rupt de la gura sa ai ce manca,imbraca sa mergi la scoala mai cacat nerecunocator si acum te dai la mine mai neofascistule. Bai loaza daca nu eram si nu vroiam eu, tu mai erai? Mare pacat ca ti-am desfasurat cordonul ombilical din jurul gatului Lumea era mai frumoasa fara de-al de voi astia pedelepre useriste,ratati ai societatii doar gura este de voi...bla ,bla,bla!
13
14
ca veorica e olteanca. Astia nu pleaca decat alungati cu furcile, impuscati sau bagati la parnaie. Si cu nelipsita muie cu cacat !!!
20
11
Ma intreb ce esti? Pensionar lovit de senilitate, idiot lovit de dementa sau doar un amarat de postac pe care pesedeii te-au cumparat pe tine, viitorul copiilor si nepotilor tai, cu 2 mici si-o bere? Din pacate, cat timp mai sunt nostalgici ca tine carora bolsevicii iar apoi pesedeii le-au facut drept in creier injectia cu prostie, Romania are putine sanse sa ajunga un stat civilizat, democratic. Blestemat sa fii tu si stapanii tai, sclavule!
21
12
Comentati cat vreti, dar o sa vedeti ca va ajunge presedinte.
13
24
Dati salariile si pensiile inapoi si celelalte.Neam de nerecunoscatori. Bine v-a facut Basescu.Ce sa spun, parca ala de la Sibiu provine din nobilimea germana. Nu va place ca e romanca?
11
19
Pentru activitatea sa din ultimii 5 ani de zile cel care trebuie sa plece este Werner Klaus Iohannis hotul hotilor de case, de gaze, sluga principala si pupincuristul sef pentru Tramp. Concediu placut la mititica draga Klaus
18
20
Ca vrea pula lui Johannis?.Ca vrea muia lui Orban?.Ca vrea pulimea din Romania ???.
18
25
Pai cand a descoperit taranca din Videle Chanel credeti ca mai pleaca?Neam de neamul ei n a avut Chanel si parte de asa ceva in viata si nici nu o sa mai aiba...e momentul ei de glorie si a adus si progenitura la balcon intre presedinti,macar ia i fa o camasa alba,sau voi vreti sa aratati ca sunteti modesti?Nu se vede parevnooo de la brosa futu ti brosa aia ca meriti sa ti o prindem in obraz...daca tot vrei Chanel macar sa o porti cu acul prin obraz trecut
16
18
Vasilica este "cartita" opozitiei in mijlocul PZD-ului. Rolul ei este de a face PZD-ul de cacat cat mai mult !!!
14
16
Avem doi prostalai in fruntea tarii: klaunul iohannis si dancila vasilica....
19
13
Cam tarziu si total nepotrivit. Nu demisia ei e buna,ci desemnarea altui candidat la prezidentiale. Pe bune,oricum Iohannis e loaza mare,Barna e si mai loaza,restul candidatilor nu prea au charisma,asa ca un candidat valoros ar fi cea mai buna idee. Romanii din pacate aleg mereu pe cel mai putin rau dintre nasoii neamului,pentru ca partidele asta scot la Taraba. Ne e rusine de cei ce ne reprezinta tara,de toti ,,Doreii'' din politica si lideri de institutii. Parca am fi la un concurs de cine alege ce avem mai prost din tara.Chiar toti oamenii buni au plecat peste granite? Nu cred,dar unde sunt
12
17
N-ajunge cu cea facut Tariceanu ?---tara astae tot timpul inharababura si cearta
8
11
Cea mai buna varianta,lasata acolo sa duca PSD-ul la 0%.
22
17
Daca demisioneaza va duce PSD din nou la guvernare. Opozitia nu are inca sculele necesare unei guvernari adica sprijin real extern, oameni din servicii, program de guvernare aprobat la nivel european. Mai trebuie putin ca sa se organizeze.
15
7
sa demisioneze in ianuarie ,,pana in noembrie 2020 va ajunge PSD La 50% SI uite asa va da moee la trompetele liberalilor..
18
22
Eu sunt klaus jigodia nomber one escrocul cu n case ma bucur ca ma sugeti la pula la greu ptr somnul meu de 5 ani de zile de hotiile mele cu copii si casele de hotiile parasutei Georgeta nevasta mea s.a.m.d.Sa ma cac pe voi prostii mei si vreau sa ma votati cu doua maini sa mai frec pula si sa fur inca 5 ani adica 10 ani.Succesuri cacatii mei !!!.
15
31
urgent rapid imediat sa plece cu abramburica cat mai departe sa nu mai auzim de ele nici in cele mai urate cosm,aruri
20
19
cred ca mai bine ar fi sa se SPANZURE !
25
21

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218