REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Crețu: Sunt puțin dezamăgită de ritmul lent în care s-au derulat programele cu fonduri UE

Crețu: Sunt puțin dezamăgită de ritmul lent în care s-au derulat programele cu fonduri UE

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:00 465

Comisarul european pentru dezvoltare regională, Corina Creţu, s-a declarat ''puţin dezamăgită'' de ritmul lent în care s-au derulat şi implementat programele cu finanţare europeană în România.

Corina Creţu a declarat joi, la Cluj-Napoca, în cadrul unei conferinţe dedicate politicii de coeziune, că în timpul mandatului său a făcut tot ''ce era omeneşte posibil pentru îmbunătăţirea ratei de absorbţie''.

"Pentru actuala perioadă de programare s-a început, după cum ştiţi, cu întârziere, am semnat programele operaţionale împreună cu domnul Victor Ponta în 2015. (...) Sunt puţin dezamăgită de ritmul lent cu care s-au derulat şi implementat programele pentru că, potrivit responsabilităţii partajate, UE asigură finanţarea pentru proiecte de calitate, dar când vine vorba de realizarea şi implementarea proiectelor acolo este 100 la sută responsabilitatea statelor membre. În ultima perioadă am creat mai multe planuri de acţiune împreună cu autorităţile române pentru a îmbunătăţi calitatea şi implementarea proiectelor", a spus Corina Creţu.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum se face ca timp de 5 ani nu a contestat nimeni componenta completurilor ... Desigur, a venit randul infractorului-sef DRACnea sa ajunga la ICCJ si atunci jegurile politruce din CCR au executat porunca mafiotilor transmisa de menestrelul justitiei tudorel toader, SLUGA. Nu mai bine ne explica psd-eii si membrii coalitiei ai lui ALDE tariceanu, cum se face ca dintre cei 9 membri ai CCR doar unul singur este judecator, restul fiind doar niste fosti politicieni, avocati sau simpli consilieri juridici ?
1
0
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi adepti si creste in sondaje ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE.
6
5
de sub mine , recomand mamei lui numai sex oral , sa nu mai fete alt bou !
5
5
Vai, ce sa spun!?..... " Sunt putin dezamagita de ritmul lent".... PUTIN !? Rusine pesedeilor! Nu faceti nimic pentru romani, aveti grija numai de voi, sa va incasati salariile fabuloase pe care nu le meritati. Ati vandut tara, ati dezamagit poporul !
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218