REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CRIMA de la METROU - detalii ŞOCANTE. Femeia care ar fi ucis o gravidă: ‘Am o malformaţie la organul sexual…’

CRIMA de la METROU - detalii ŞOCANTE. Femeia care ar fi ucis o gravidă: ‘Am o malformaţie la organul sexual…’

Replica API 14 decembrie 2017 | 00:04 335

PSIHOLOG: „Constănţeni, COMENTĂM pe Facebook şi acuzăm! Dar, în realitate, nu facem nimic!”

PSIHOLOG: „Constănţeni, COMENTĂM pe Facebook şi acuzăm! Dar, în realitate, nu facem nimic!”

Trăim înconjuraţi de persoane cu probleme, unele chiar psihice, suntem în pericol la orice pas şi, cu toate acestea, nu reacţionăm, după cum a spus psihologul criminalist Liviu Chesnoiu. Iar ultima dovadă se leagă de femeia care a împins o tânără în faţa metroului. Şi mai avusese o tentativă. Nici în Constanţa nu au lipsit pericolele. Spre exemplu, femeia care a trăit două luni cu mama moartă în casă. În tot acel timp ar fi putut cauza o tragedie având în vedere că un om cu asemenea probleme psihice avea acces la butelie, spre exemplu. Însă, potrivit specialiştilor, oamenii din jur au devenit roboţi: „Poţi să mori cu zile, iar ei trec mai departe. Eventual filmează scena. Suntem buni să acuzăm, mai ales pe reţelele de socializare, dar, în realitate, nu facem nimic”, au spus aceştia.

O femeie de 36 de ani, din Craiova, Magdalena Ş., a fost reţinută de oamenii legii, suspectă fiind în cazul crimei din Bucureşti. A împins o tânără, care era însărcinată, în faţa metroului. Nu a avut nici o şasă la viaţă. Iar suspecta se pare că mai avusese o tentativă, a mai încercat să împingă o persoană, dar nu a reuşit. Acum este cercetată, dar, din păcate, tragedia s-a produs. Magdalena pare a fi o persoană cu probleme psihice, mai ales dacă e să ne luăm după postările ei de pe Facebook.

Pe scurt, susţine, incoerent, că la vârsta de 5 ani a fost agresată sexual de fratele ei. Tot acest frate, spune ea, l-a tăiat pe tatăl lor cu sabia. La vârsta de 6 luni ar fi suferit o intervenţie chirurgicală la organele genitale şi ar fi rămas cu malformaţie. De aici tot susţine că ar fi fost publicate fotografii cu “defectul” ei şi că i s-a distrus viaţa.

„Mă numesc Ş. Magdalena şi sunt din Craiova. La 6 luni am făcut o operaţie care nu a reuşit doctorului arab după care am rămas cu o malformaţie la organul meu sexual”, „La vârsta de 5 ani m-a dezbrăcat fratele meu Ş.L. şi m-a violat, mi-a văzut malformaţia la organul meu sexual, mi-a introdus degetele pe acolo şi m-a jignit”, „La vârsta de 10 ani, m-a spus la un vecin, apoi la altul. Eu am început să lucrez şi să aduc bani în casă iar el îmi cerea mereu şi dacă nu îi dam mă jignea. Ş.L. a intrat la serviciu în Armata Română-pericol pentru mine”, „Ş.L. se purta agresiv verbal şi fizic, l-a tăiat pe tata cu sabia, a fost o minciună referinţa lui la Armata Română, a furat carne când lucra la abator pentru că şi vindea, se bătea cu colegi, este un beţiv”, „Ş.L. s-a însurat cu o femeie răutăciosă care s-au aliat cu mama şi mi-au făcut viaţa imposibilă pentru că a vorbit la lume despre defectul meu la sex şi mi-au distrus viaţa socială”, „Am plecat în Spania la o femeie P.I. care trăia într-un apartament cu Emilio Lozano M. care vorbind cu Ş.L. au auzit de defectul meu la sex, m-au drogat şi mi-au violat intimitatea şi drepturile unei persoane”, „Emilio Lozano M. a fost referinţa mea şi mi-a distrus reputaţia pentru serviciul de servitoare în domicili particulare, iar seniorii m-au maltratat şi nu mi-au dat să mănânc şi m-au exploatat”, „Să vă f..ă fratele prima dată, doar el fratele Ş.L. mi-a văzut p..da ca primul bărbat ,vedeţi WC de femei care aţi tăcut când aţi văzut tot, curvelor şi servitoare pentru o p..ă ce sunteţi proaste toate din UE”, „Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la Ş.L. care ajutat de şefii lui au dat-o pe un site al Armatei Române unde au văzut cei din UE, iar apoi Javier Santos C. mi-a spus mie, iar eu la Poliţie, Interpol, Cedo, Parchetul Militar... sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”, „Să luaţi foc când luaţi Biblia în mâini. Amin” – sunt câteva dintre postările Magdalenei, suspectă în cazul teribilei crime.

Psiholog criminalist: Murim cu zile şi oamenii din jur nu se bagă! Suntem roboţi

Şi se pare că multă lume a avut curiozitatea să-i caute profilul de Facebook. Mai toţi o acuză că a luat o viaţă nevinovată, ceea ce este adevărat şi normal. Însă, au existat şi cei care au întrebat: „Băi, are în listă peste 300 de prieteni. Are postările astea de mult timp. Se vede că are probleme psihice şi că urăşte femeile. Ce aţi făcut, băi?? Aţi luat atitudine? Aţi sunat pe undeva?”. Iar un prim răspuns nu a întârziat să apară: „Tu ştii câţi d-ăştia sunt pe Facebook? Cam ce ar trebui să facem, ia zi tu!”. După care acuzaţiile au continuat.

Consultat pe această speţă, psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a declarat cât se poate de clar că suntem nişte roboţi. Vedem problemele, dar nu ne pasă decât de noi. Nici legile nu sunt prea clare şi astfel trăim într-un cerc vicios, făcând referire şi la regretata artistă Stela Popescu, despre care a precizat că se puteau lua măsuri încă de când era pe scenă şi era incoerentă.

”Acum este vorba despre o suspectă. Poliția cercetează, procurorul încadrează și judecătorul judecă. Vedeți dumneavoastră, a mai avut o tentativă, dacă e tot ea. Că momentan e prezumția de nevinovăție. Femeia aceea, victima, o fi mers la Poliție. Dar ce măsuri s-au luat? Dar lumea din jur, care a văzut? Nu există empatie, nu e un ecou în sufletele noastre, nu! Oamenii sunt niște roboți, trec, nu vor să se implice. Nu sare nimeni! Poți să mori cu zile, că te fură, că te omoară.

A înnebunit lumea, este incredibil. La fel și cu Stela Popescu. Se vedea că are probleme de pe scenă, dar nimeni nu a intervenit. De atunci a început ea să moară. Și a murit acasă. Revenind la femeia din speța de față, poate că e un criminal în serie, poate că a mai făcut, poate că nu au fost depuse reclamații. Că a făcut ce a făcut, dar hai să vedem cum de s-a ajuns aici. Pe ea cine a ajutat-o? Familia, medicii?”, a declarat, pentru Replica”, Liviu Chesnoiu.

Acesta consideră că ar trebui să existe niște legi foarte clare, care să se aplice strict. În sensul ca medicul de familie să monitorizeze atent orice pacient, să ia legătura cu psihologul, acesta cu psihiatrul și așa mai departe. Dar până acolo e cale lungă. Poate că nici nu avea medic de familie. Iar ca unitățile medicale destinate persoanelor cu probleme psihice să poată găzdui toți acești pacienți au nevoie de fonduri, nu glumă. Și ne întoarcem de unde am plecat. De unde fonduri? Prin urmare, continuăm să trăim înconjurați de pericole. Iar printre noi sunt multe persoane cu probleme, unele dintre ele care poate să-și făcă rău lor sau nouă.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/misterele-constantei-sau-cum-oameni-bolnavi-psihic-se-plimba-liberi-pe-strazi-176819/

https://www.replicaonline.ro/o-femeie-din-tomis-3-si-a-tinut-mama-moarta-in-casa-peste-o-luna-de-zile-267364/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Patronul camatar satanist Done Viorel este criminal in serie! Pe unde a avut-are preprietati, au aparut morti suspecte.
0
0
Ba esti prost! Cum adica nu sari tu dar indeamna un fraier de langa tine.Adica pazeste-ti tu pielea si cu aere de superioritate trimite fraierul sa-si riste viata.Apoi,laudate ca ai simt civic pt ca l-ai trimis pe altul sa intervina unde nici politia nu se baga.
2
2
Nu sari tu ca ai 50 kg, dar il poti indemna pe fraierul de langa tine. Ca daca asta e mentalitatea nu sar si nu zic nimic maine o sa se intample altora si pe modelul nu zic nimic am ajuns o tara de comentatori, ne pricepem la toate da nu miscam un pai
3
3
Stop drogurilor ex legale daca vreti sa aveti oamenii normali pe langa voi ! ! !
2
2
Ba naravasule cu ,,toate tiglele,, sparte pe casa, daca toti ar tine cont de avertismentul ,,feriti linia...cutare,, pe care cfr il aplica in unele gari pe unde trec trenuri rapide care nu opresc, asadar,cum spuneam,lumea ar fi mai prudenta si nu ar sta la 2 pasi de marginea peroanelor la metrou sau in garis-ar proteja de intamplari ca la dristor.Am vazut persoane cu copii de mana sau in brate care asteapta trenul la 40--50 de cm de marginea peronului.Da semnale acustice mecanicul degeaba pt ca astia vor sa fie primii care urca,sa ocupe loc.ba ,,normalule,,unde se asteapta garnitura trenului?
3
1
Si daca sari si criminalul are vreun cuti sau te.impinge si pe tine ce faci?!? Psihopatii nu au ce cauta pe strazi, nu e vina lor ca sunt in libertate ci a medicilor si a autoritatilor. De ce nu exista patrule de politisti,jandarmi la metrou?! Dk prima victima intalnea o patrula de acest gen...si spunea se evita tragedia pt ca ar fi prins o. Asa....sar eu, o femeie de 50 de kile si nu moare o femeie mor doua. Ca organele stau la caldurica pana le trece tura...
6
3
Impuscati-o pe cretina!!!!!
12
2
Criminalul Aperei bin Laden este retardat sexual.
1
3
se confirma tot.
4
1
afectiunile apar din cauza celor care ne conduc ,un popor polnav din cauza stresului, saraciei ,neajunsurilor.Guvernanti doi bani nu da pe noi romani, se vede an lipsa medicamentelor pentru bolnavi
14
5
.... si tu esti dus cu pluta ! Nenicule , nici tu nu ai toate tiglele pe casa !
4
8
Nu mai poti indrazni sa ajuti pe cineva oricum si oricand.Pt ca nu stii pe cine ajuti atata timp cat din spitalele de psihiatrie se dau drumul la nebuni care trebuie supravegheati.Acolo e vina! Doctorii intocmesc fise,diagnostice,etc si au umplut societatea de nebuni pt ca i-au externat in loc sa-i tina la gratii.Si politia e de vina pt ca nu-i duc la evaluare psihiatrica pe cei care adreseaza amenintari cu moartea in diverse conflicte - intre vecini,in trafic,la scoala,etc.Multi ,, oameni normali,, sunt pe strada,probleme fac,deci dau semne ca sunt dilii dar nu se sesizeaza nimeni.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614