REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CRIMA de la Murfatlar: Agresorul îşi imagina tot felul de acţiuni în baza unor sunete! S-a stabilit primul termen în proces

CRIMA de la Murfatlar: Agresorul îşi imagina tot felul de acţiuni în baza unor sunete! S-a stabilit primul termen în proces

Replica API 11 ianuarie 2019 | 00:00 545

Laurenţiu Apostol a fost trimis în judecată pentru omor calificat, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanţa pe 22.08.2018. Este vorba despre bărbatul care şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit, fiind extrem de gelos. Acesta montase dispozitive de înregistrare în casă şi, în baza unor sunete (cum bătea vântul şi se mişca perdeaua) îşi imagina că femeia întreţinea raport sexual cu alt bărbat.

Magistraţii, la data de 30 octombrie anul curent au respins excepţiile şi cererile formulate de inculpatul Apostol Laurenţiu, au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul şi au decis să înceapă judecata. Primul termen în proces a fost stabilit pentru data de 22.01.2019. Amintim că magistrații Tribunalului Constanța, la data de 2 iulie 2018, au admis propunerea de arestare preventivă formulata de procurori și au dispus arestarea preventivă a inculpatului.

Acesta și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, în seara de duminică, 1 iulie, în casa în care locuiau, situată în Murfatlar. Bărbatul lucra în Germania și era foarte gelos, crezând că femeia are o relație extraconjugală. Certuri izbucneau mai mereu, motiv pentru care soția intentase divorț. Laurențiu devenise și mai gelos și montase camere de supraveghere în toată casa pentru a o spiona pe victimă.

Potrivit anchetatorilor, el asculta înregistrările şi interpreta anumite sunete cum voia. Spre exemplu, la un moment dat se auzea cum bătea vântul (geamul era deschis) şi se mişca perdeaua, iar bărbatul le spunea oamenilor legii că soţia lui întreţinea raporturi sexuale cu altcineva.

O ceartă a izbucnit și în seara de duminică, iar bărbatul a pus mâna pe un cuțit și a lovit-o sălbatic! El susține că i s-a tăiat filmul și că nu mai știe ce s-a întâmplat, revenindu-și când femeia era prăbușită. Însă, în urma necropsiei s-a stabilit că a înjunghiat-o de cel puțin 30 de ori, partea de sus a trupului fiind, efectiv, ”ciuruită”.

Se pare că vasele mari de sânge de la nivelul gâtului i-au fost secționate, acesta fiind motivul care a dus la deces. La fața locului, victima a fost găsită într-o baltă de sânge, iar urmele erau întinse cam în toată casa, fiind vorba de bucătărie, hol, sufragerie. De precizat este faptul că Laurențiu a sunat la 112, anunțând că și-a omorât nevasta, după care și-a contactat și copilul, aducându-i la cunoștință că regretă foarte mult dar că i-a ucis mama.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218