REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CRIMA din Arsa: soţul criminal era convins că nevasta îl înşela şi îi punea otravă în mâncare

CRIMA din Arsa: soţul criminal era convins că nevasta îl înşela şi îi punea otravă în mâncare

Replica API 6 decembrie 2016 | 00:20 299

SCENARIU de groază!

SCENARIU de groază!

Anchetatorii au pus cap la cap indiciile în cazul crimei din localitatea Arsa din Constanţa, primele ipoteze fiind deja conturate. Astfel, se pare că bărbatul în vârstă de 64 de ani, Lică Radu, şi-a omorât soţia în timp ce aceasta dormea. A lovit-o cu un ciocan în zona capului, după care s-a spânzurat. A lăsat un bilet de adio prin care a specificat că soţia îl înşela şi voia să-l otrăvească. Cercetările continuă.

Lică (64 de ani) şi Ecaterina (58 de ani) erau căsătoriţi de mai mulţi ani şi aveau împreună 5 copii, toţi la casele lor. Una dintre fete locuia, practic, în aceeaşi curte, fiind vorba de un teren împărţit în două, amplasat pe strada Matei Basarab din localitatea Arsa, pe care şi-a ridicat o casă. Chiar ea a fost cea care a descoperit terifiantele imagini în cursul zilei de duminică, 4 decembrie anul curent,: mama întinsă pe pat, cu capul zdrobit, pe când tatăl era spânzurat în baie. A rămas înmărmurită şi a alertat vecinii, unul dintre ei sunând la 112. La faţa locului au ajuns numaidecât criminaliştii, care au demarat cercetările. Între timp, oamenii din sat s-au strâns la poartă pentru a afla ce s-a întâmplat. Aceştia au precizat că Lică era un om conflictual, gelos, dar că niciodată nu s-au gândit că va recurge la un asemenea gest, chiar dacă îşi ameninţase soţia, de mai multe ori, că o va omorî. Însă, detaliile din viaţa celor doi sunt mult mai multe, mai ales legate de bărbat, care se pare că deja era foarte suspicios, crezând că Ecaterina vrea să-l ucidă. Astfel, potrivit primelor indicii puse cap la cap, după o ceartă, bărbatul a aşteptat ca femeia să adoarmă, după care a luat un obiect contondent, cel mai probabil un ciocan, a intrat în dormitor şi s-a îndreptat către patul unde se afla partenera de viaţă. A lovit-o de mai multe ori în zona capului. Practic, victima nu a avut nici o şansă, decedând în scurt timp. Lică s-a foit prin casă şi a fumat mai multe ţigări, potrivit probelor găsite la faţa locului. Apoi a decis să-şi ia zilele. Înainte de asta, a scris un bilet de adio, prin care a explicat că era sigur că soţia lui îl înşela cu un alt bărbat şi că voia să scape de el, că voia să-l omoare şi că avea certitudinea că-i punea otravă în mâncare, acesta fiind motivul pentru care a recurs la teribilul gest. După ce a terminat de scris şi de fumat ultima ţigară a mers în baie şi s-a spânzurat cu o frânghie. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la morgă, necropsia făcându-se luni, 5 decembrie. Potrivit primelor date, nu există dubii cu privire la deces, fiind vorba de traumatisme craniene la femeie şi asfixie mecanică prin comprimare la bărbat. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367