REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Crima din PALAS: Mihaela Bahan a fost condusă pe ultimul drum

Crima din PALAS: Mihaela Bahan a fost condusă pe ultimul drum

Replica API 1 februarie 2016 | 00:00 751

Ucisă de fostul iubit, care a făcut puşcărie tot pentru crimă

Ucisă de fostul iubit, care a făcut puşcărie tot pentru crimă

Mihaela Amalia Bahan, femeia care fost ucisă de fostul iubit, în locuinţa sa din cartierul Palas, a fost condusă, duminică, pe ultimul drum de familie, prieteni, colegi, rudele, vecini, chiar şi cei care n-au cunoscut-o. Slujba de înmormântare s-a oficiat la Cimitirul Central, iar somnul de veci şi-l va odihni la cimitirul din cartierul Viile Noi. Reamintim că iadul s-a dezlănţuit în noaptea de joi spre vineri, 28 spre 29 ianuarie, jurul orei 22.30, când Nicolae Gociu, de 44 de ani, a sărit gardul locuinţei femeii şi a bătut la uşă. Cea care a deschis a fost chiar victima, Mihaela. Nu a mai apucat să spună nimic întrucât s-a trezit cu lama cuţitului înfiptă în abdomen.

Ulterior, criminalul a dat năvală în locuinţă, iar în apărarea femeii au sărit cei trei băieţi adolescenţi ai săi dar şi actualul concubin, derulându-se o adevărată luptă, din care agresorul a ieşit destul de “şifonat”. La spital au fost transportaţi toţi 3, adică agresorul, concubinul actual şi femeia. Din nefericire, în jurul orei 6.00 dimineaţa, Mihaela, care prezenta o plagă abdominală în partea stângă, a murit. Nicolae Gociu a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri medicale la unitatea spitalicească, acolo unde a stat sub pază. Ulterior a fost încătuşat. Cât despre bărbatul cu care femeia îşi împărţea viaţa în prezent, el a suferit răni minore. În 2013, Nicolae Gociu a fost eliberat din penitenciar, acolo unde a stat pentru că a împuşcat mortal părinţii iubitei de la acea vreme, cu arma din dotare (era în armată). Atunci, Mihaela a reluat relaţia cu el.

Femeia depusese o petiţie la Secţia IV Poliţie, pe numele lui Nicolae Gociu, cel care avea să-i devină călău. Însă, Mihaela ar fi specificat clar că nu se simte ameninţată, ci vrea doar să fie lăsată în pace. Astfel, conform procedurii, poliţiştii se pregăteau să facă o mediere între cei doi, însă acest lucru nu a mai fost posibil întrucât s-a petrecut nenorocirea. În momentul de faţă, Corpul de Control a demarat o anchetă la Secţia IV Poliţie. În ceea ce priveşte zvonurile ce au apărut cu privire la faptul că unul dintre cei trei fii ai Mihaelei ar fi sunat, în noaptea fatidică, la 112 dar că apelul nu i-a fost luat în seamă, fiind considerat o farsă, acest lucru nu se confirmă în urma verificărilor.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108