REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

CRIMĂ în cartierul Palas: o femeie a fost ucisă de fostul concubin - Video

CRIMĂ în cartierul Palas: o femeie a fost ucisă de fostul concubin - Video

Replica API 29 ianuarie 2016 | 16:52 2038

Recidivist

Recidivist

Un bărbat care a stat 20 de ani după gratii pentru crimă a comis-o din nou! Acesta a dat năvală într-o locuință din cartierul constănțean Palas și a înjunghiat-o pe fosta sa iubită, Mihaela Amalia, dar și pe actualul ei concubin. Precizăm că agresorul, Nicolae Gociu, a fost eliberat din penitenciar în urmă cu circa doi ani, el ispășind o pedeapsă pentru omor întrucât, pe vremea când era militar, cu arma din dotare i-a împușcat pe părinții iubitei de la acea vreme. Din nefericire, în dimineața de vineri, femeia a murit.

Iadul s-a dezlănţuit în noaptea de joi spre vineri jurul orei 22.30, când Nicolae Gociu, de 44 de ani, a sărit gardul locuinței femeii și a bătut la ușă. Cea care a deschis a fost chiar victima, Mihaela. Nu a mai apucat să spună nimic întrucât s-a trezit cu lama cuțitului înfiptă în abdomen. Ulterior, criminalul a dat năvală în locuință, iar în apărarea femeii au sărit cei trei băieţi adolescenţi ai săi dar şi actualul concubin, derulându-se o adevărată luptă, din care agresorul a ieșit destul de "șifonat". La spital au fost transportaţi toţi 3, adică agresorul, concubinul actual şi femeia. Din nefericire, în jurul orei 6.00 dimineaţa, Mihaela, care prezenta o plagă abdominală în partea stângă, a murit. Nicolae Gociu a fost rănit uşor și a primit îngrijiri medicale la unitatea spitalicească, acolo unde a stat sub pază. Ulterior a fost reţinut, urmând a se lua măsurile ce se impun. Cât despre bărbatul cu care femeia își împărțea viața în prezent, el a suferit răni minore.

S-au reîmpăcat după 20 de ani și și-a găsit moartea: "Frumosul meu!"

Potrivit tatălui Mihaelei, agresorul a locuit în zonă și, în urmă cu 20 de ani, a avut o relație cu fata sa. Apoi a săvârșit o crimă, pe vremea când era militar, împușcându-i cu arma din dotare, în 1993, pe părinții unei alte iubite, fiind condamnat la închisoare. Între timp, Mihaela s-a căsătorit și a făcut și copii. În 2013, Nicolae Gociu a fost eliberat din închisoare și a început să intre în vorbă cu cea care i-a fost iubită în tinerețe. Cum femeia nu mai era căsătorită, imediat s-a înfiripat o relație. Se pare că a fost iubire mare, mai ales că pe rețelele de socializare apar poze cu cei doi în timp ce se sărută și se țin în brațe. Totodată, privind din exterior, Mihaela Amalia, Nicolae și cei trei băieți ai femeii păreau chiar o familie reușită. "Frumosul meu", îi scria Mihela la fotografiile celui ce avea să-i devină călău. Ultimele poze cu ei în ipostaze de iubiți au fost postate în decembrie 2015. Precizăm că victima era angajată pe postul de operator date la Comdata Service din Constanța, pe când Nicolae Gociu muncea la firma SC. Stop SRL.

Ruptura relației a dus la moartea Mihaelei!

Din 2013, de când fusese eliberat și până în prezent, cei doi au avut o relație amoroasă. De ceva timp, însă, se pare că se despărțiseră, după cum ne-a relatat tatăl victimei, iar femeia trăia cu un alt bărbat. Se pare că Nicolae nu a putut accepta acest lucru. "A strigat la ușă, fiica mea a deschis, și probabil că atunci a înțepat-o cu cuțitul. El a sărit gardul, a venit aici, lângă ușă, a lăsat ambalajul de la cuțit pe masă, era nou, a strigat sau a bătut la ușă și fata a deschis. Atunci a înțepat-o. Ei au copilărit împreună. A stat în zonă, peste șosea. A făcut pușcărie tot pentru crimă. Da, au sărit copiii s-o apere, dar după ce a înțepat-o. Nu-mi vine să cred așa ceva, nu pot... După ce a fost eliberat a venit pe la ea dar apoi a început să se ia de copii, să-i înjure și fata nu a mai vorbit cu el. Apoi ea trăia cu altul...", a declarat tatăl victimei. În momentul de față, familia îndoliată se pregătește de înmormântare dar nici la capitolul bani nu stă prea bine. "E la morgă, e și mamă-sa acolo. Nici bani nu avem..", a mai spus vârstnicul. Acum, cu durere în sufelt, rudele așteaptă ca oamenii legii să facă dreptate, chiar dacă acest lucru nu le-o va aduce înapoi pe Mihaela. Agresorul a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, vineri, 29 ianuarie, urmând a se lua măsurile ce se impun.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369