REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Crimă în Parcul Tăbăcărie: un om al străzii a fost omorât în bătaie

Crimă în Parcul Tăbăcărie: un om al străzii a fost omorât în bătaie

Replica API 20 septembrie 2014 | 01:02 994

Câinele de urmă a găsit indicii!

Câinele de urmă a găsit indicii!

Descoperire macabră în Parcul Tăbăcărie, chiar lângă City Park Mall. Un bărbat a fost găsit fără viaţă de către un angajat care se ocupă de amenajarea spaţiului verde. Acesta a sunat la 112, iar o echipă de criminalişti a ajuns în zonă, care, în urma cercetărilor a descoperit că trupul neînsufleţit ar fi al unui om fără adăpost. Acesta prezenta multiple leziuni în zona feţei şi gâtului, iar cum necropsia a arătat că moartea a fost una violentă, suspiciunile unei crime s-au adeverit. Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cum s-au desfăşurat lucrurile şi pentru a prinde făptaşii.

Alarma a fost dată încă de la primele ore ale dimineţii de vineri, 19 septembrie. Un angajat la spaţii verzi a văzut un om întins pe iarbă, în parc, în apropiere de City Park Mall, iar când s-a apropiat şi a văzut că este plin de sânge pe faţă, a sunat la 112. O echipă de criminalişti a sosit la faţa locului, dar şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Aceştia au găsit la locul cu pricina mai multe probe, respectiv o şapcă, care se afla la câţiva meti distanţă, un telefon mobil şi o geantă cu bunuri personale. Pe lângă oamenii legii, la faţa locului a fost adus şi un câine special dresat, care i-a dus pe anchetatori pe o alee, înspre Şcoala nr. 7. Astfel anchetatorii au găsit în grădina blocului T1 o altă geantă care conţinea mai multe bunuri, între care un cuţit, un aparat de ras, un săpun şi o unghieră. De precizat că lama cuţitului era curată, nu prezenta urme de sânge. Locatarii blocului T1 au spus că femeia de serviciu a găsit-o. „Am venit de dimineaţă la lucru şi am găsit geanta pe iarbă, aici, în grădină. Lucrurile din ea erau împrăştiate. Era un săpun, aparat de ras, un cuţit de bucătărie micuţ... Le-am adunat, le-am pus în geantă şi am pus-o într-o cutie, s-o arunc. Atunci au venit poliţiştii”, a declarat femeia de serviciu. În plus, lângă ghena de gunoi din faţa blocului T1 au fost găsite urme de sânge. Un locatar al respectivului bloc are montată o cameră de luat vederi, îndreptată spre parcare, însă nu se vede nimic pe imagini, susţine el. „Este o persoană neidentificată, undeva la vreo 45 - 55 de ani, care prezintă semne de violenţă la nivelul capului şi la nivelul gâtului. Urmează să ne lămurim care ar fi cauza morţii şi dacă este vorba de infracţiunea intenţionată împotriva vieţii”, a declarat procurorul Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Totodată, martorii au susţinut de la bun început că bărbatul este un om al stăzii, semnul distinctiv fiind două degete lipsă de la mâna stângă. Aceştia spuneau că decedatul are în jur de 49 de ani şi că s-ar numi Vasile. Poliţiştii nu au confirmat, întrucât nu au găsit actele de indentitate asupa victimei. În urma cercetărilor şi a necopsiei care a indicat o moarte violentă, se pare că decedatul este un om al străzii şi la mijloc este vorba de o crimă. Dacă punem cap la cap indiciile, s-ar presupune că a avut loc o răfuială între oamenii străzii, ea stârnindu-se în zona blocului T1, peste drum de Parcul Tăbăcărie, acolo unde au fost găsite urme de sânge şi respectiva geantă. Conflictul a continuat, s-au alergat, au traversat bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în parc fiindu-i dată lovitura de graţie, în urma căreia bărbatul şi-a pierut viaţa. Însă, toate acestea le vor stabili anchetatorii la finalul anchetei, atunci când vor fi prinşi şi făptaşii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102