REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Crimă îngrozitoare: O tânără de 30 de ani și-a ucis cu bestialitate cei trei copii

Crimă îngrozitoare: O tânără de 30 de ani și-a ucis cu bestialitate cei trei copii

Replica API 11 aprilie 2021 | 00:00 4530

O crimă îngrozitoare s-a petrecut într-un cartier din Los Angeles. O tânără în vârstă de 30 de ani și-a ucis cei trei copilași, cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani.

Crimă desprinsă din filmele de groază în Statele Unite. O femeie în vârstă de 30 de ani și-a ucis cu bestialitate cei trei copii cu vârste cuprinse între șase luni și trei ani. Înfiorătoarea crimă s-a petrecut într-un cartier al orașului Los Angeles, Reseda. Mama criminală a fost data în urmărire de poliție și a fost reținută după ce fotografia ei a devenit viral pe internet.

Conform primelor informații furnizate de polițiștii care investighează cazul, femeia, care se numește Liliana Carrillo (foto), și-a înjunghiat cei trei copii după care a dispărut de acasă. Trupurile neînsuflețite ale celor trei copilași, cu vârste de șase luni, doi ani și trei ani, au fost descoperite de bunica acestora. Femeia le-a găsit înșirate pe podeaua apartamentului, într-o baltă de sânge.

Femeia a fost cea care a anunțat poliția în legătură cu îngrozitoarea crimă.

Din primele cercetări, se pare că Liliana Carrillo a plecat de acasă cu mașina proprie până la Bakersfield, de unde, ulterior, a furat o camionetă și a plecat într-o direcție necunoscută.

„Aceste momente ne rămân în minte pentru toată viața. Este greu de procesat faptul că s-au pierdut trei vieți inocente. Chiar și pentru un ofițer experimentat de poliție”, a declarat locotenentul de poliție Raul Joel.

Femeia a fost prinsă după ce fotografia a devenit virală

Oamenii legii au făcut publică o imagine în mediul online cu Liliana Carrillo și au făcut apel la ajutorul oamenilor. Fotografia cu chipul femeii a ajuns virală pe rețelele socializare, iar un motociclist a anunțat că ar fi văzut-o e, un motociclist a văzut-o pe femeie pe marginea unui drum.

Bărbatul a sesizat de urgență autoritățile, iar Liliana Carrillo a fost găsită de poliție în orașul Ponderosa, după cum a relatat Departamentul de Poliție din Los Angeles.

La auzul veștii teribile, vecinii femeii au rămas șocați, spunând că nu înțeleg cum Liliana Carrilla a fost în stare să recurgă la un asemenea gest extrem.

„Este atât de trist. Trei copii cu vârsta sub trei ani. Ce fel de persoană poate face asta?”, a declarat vecinul, Mishal Hashima, scrie evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
America este un continent!!! Tu probabil te referi la SUA!!!
4
0
este si va fi tara nebunilor, criminalilor, drogatilor, tuturor...posibilitatilor!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102