REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CRIMĂ LA CONSTANŢA: Un bărbat a fost înjunghiat mortal, în drum spre serviciu!

CRIMĂ LA CONSTANŢA: Un bărbat a fost înjunghiat mortal, în drum spre serviciu!

Replica API 18 septembrie 2013 | 00:00 211

În plină stradă!

În plină stradă!

Noapte însângerată la Constanţa! Un tânăr şi-a pierdut viaţa în plină stradă, după ce a fost înjuinghiat de doi indivizi. Este vorba de Viorel Bahica, de 29 de ani, din Independenţa, care se afla în municipiul Constanţa pentru a munci. Din câte se pare, acesta lucra în construcţii, iar la acea oră se îndrepta către locul de muncă, fiind însoţit de prietenul fratelui său, însă ulterior s-a descoperit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ceea ar indica faptul că se întorcea de la distracţie. Nefericitul eveniment s-a petrecut miercuri dimineaţa, în jurul orelor 2.30, pe strada Radu Calomfirescu din Constanţa, situată în zona Piaţa Chiliei. Două dintre lovituri i-ar fi atins arterele femurale, ceea ce i-a şi provocat o sângerare masivă.

Deşi medicii au încercat să-l menţină în viaţă, bărbatul a decedat la spital. Agresorii ar fi fugit de la locul faptei, oamenii legii declanşând o anchetă în acest caz. La scurt timp, anchetatorii l-au identificat pe unul dintre suspecţi, fiind vorba de un recidivist. Toată scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere montată pe o casă din zonă. Acolo se observă cum victima se deplasa, însoţită de un prieten, pe stradă, moment în care este oprită de alţi doi bărbaţi. A avut loc un schimb de replici, după care victima a fost imobilizată de unul dintre bărbaţi, pe când celălalt a înjunghiat-o, după care agresorii au fugit. Un vecin, care a surprins tot episodul a sunat de urgenţă la 112. Oamenii legii încearcă să afle dacă agresorii cunoşteau victima şi care au fost motivele care au dus la această tragedie.

Dacă se suna la timp, bărbatul avea şanse să supravieţuiască

Potrivit directorului medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Cătălin Grasa, dacă s-ar fi sunat imediat la Ambulanţă, tânărul de 29 de ani ar fi avut şanse să trăiască, întrucât timpul de coagulare al sângelui era bun dată fiind vârsta. Însă, potrivit anchetatorilor, prietenul victimei nu ar fi avut telefon mobil, el cerând ajutorul vecinilor, de unde şi întârzeirea cu câteva minute a procedurilor medicale. Decesul a survenit din pricina scurgerii sângelui din trup.

Ce spune Poliţia

Poliţiştii constănţeni, sub coordonarea procurorului criminalist, desfăşoară activităţi în cazul unei agresiuni produse în stradă. Din primele cercetări a reieşit faptul că, altercaţia s-a produs în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cauză fiind întocmit un cerc de suspecţi. În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că, o persoană a fost agresată pe strada Radu Calomfirescu, din municipiul Constanţa. Patrula de poliţie deplasată operativ la faţa locului a identificat doi bărbaţi de 49, respectiv 29 de ani, cel din urmă prezentând plăgi tăiate la membrele inferioare. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde, la ora 03.15, a decedat. Investigarea tehnico-ştiinţifică a locului faptei a fost coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar din primele cercetări a rezultat faptul că, victima însoţită de un prieten a avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un alt bărbat, care i-a provocat rănile. Pe baza probelor ridicate de la faţa locului şi a audierilor preliminare ale martorilor a fost întocmit un cerc de suspecţi, fiind efectuate activităţi specifice în vederea administrării probatoriului.

Victima a fost implicată şi în alte scandaluri

Potrivit surselor noastre, Viorel Bahica, din Independenţa, a mai fost implicat înt-o altercaţie, în urmă cu două luni de zile. Din câte se pare, acesta era un om destul de recalcitrant, care aprindea spiritele din jur. La acea dată, Viorel s-a ales cu maxilarul rupt, după ce a fost bătut zdravăn.

UPDATE

Doi suspecţi au fost duşi la audieri, la Secţia 1 Poliţie, luptătorii din cadrul SAS urmând să efectueze percheziţii la domiciliile acestora. Principalul suspect locuieşte pe strada Ion Raţiu, în imediata vecinătate a locului unde s-a petrecut crima.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218