REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CRIMĂ la Hârşova: şi-a lovit adversarul până l-a lăsat lat!

CRIMĂ la Hârşova: şi-a lovit adversarul până l-a lăsat lat!

Replica API 9 ianuarie 2015 | 00:06 610

Un bărbat din Hârşova a fost încătuşat, după ce s-a luat la ceartă şi şi-a lovit adversarul care, dezechilibrându-se, s-a lovit cu capul de asfalt, decedând. Suspectul, Ionel Fogoroş, a recunoscut că a fost implicat într-un conflict, însă susţine că victima a mers la toaletă, unde a alunecat şi s-a lovit în zona capului. Acesta a fost încătuşat de oamenii legii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, la data de 7 ianuarie 2015 au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpatul Ionel Fogoroş, în vârstă de 34 de ani, din oraşul Hârşova, judeţul Constanţa, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prevăzută de art.195 din Codul penal. Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut în seara zilei de 5 ianuarie 2015, în jurul orelor 17.00, în curtea unor cunoştinţe comune din oraşul Hîrşova, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict spontan, când inculpatul l-a agresat pe numitul B.N., în vârstă de 52 de ani, pe care l-a lovit cu intensitate cu pumnul în zona feţei şi l-a proiectat la sol, în cădere victima lovindu-se cu capul de trotuarul betonat şi suferind fracturi craniene grave ce au dus la moarte, survenită a doua zi în spital. Fiind audiat, inculpatul nu a recunoscut săvârşirea faptei, invocând că deşi a avut o alteraţie cu victima, ulterior aceasta s-ar fi deplasat la toaletă, iar când se întorcea s-ar fi dezechilibrat singură şi ar fi căzut pe trotuar. În cursul zilei de 8 ianuarie anul curent, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa. “Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi trimiterea în judecată reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie”, au spus procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a scapat harsova de un analfabet mancameai pula anonimule si la fratii gogu
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218