REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Crimă la Valu lui Traian!

Crimă la Valu lui Traian!

Replica API 9 ianuarie 2014 | 00:00 646

Un bărbat a fost găsit mort în casă, de către un vecin, în dimineaţa de joi, 9 ianuarie. Însă, odată ce oamenii legii au demarat cercetările, lucrurile s-au complicat, apărând suspiciunea de crimă. Totul s-a petrecut la Valu lui Traian, pe strada Valea lui Cadâr numărul 36, Mihai Crăciun fiind cel ce a găsit trupul neînsufleţit al lui Viorel Cosma. Potrivit vecinilor, acesta fusese bătut sâmbătă de un un alt individ, respectiv Florin Petrache. Însă, declaraţiile diferă de la persoană la persoană cu privire la ziua când a avut loc altercaţia. De asemenea, victima era cunoscută în localitate ca şi consumatoare de băuturi alcoolice. "Îşi cumpăra mereu spirt medicinal, avea probleme cu ficatul, era vai de mama lui", a spus vânzătoarea unui magazin din zonă.

Moarte suspectă la Valu lui Traian, strada Valea lui Cadâr! Un bărbat de 53 de ani a fost găsit decedat în baia locuinţei, între chiuvetă şi cadă, în cursul zilei de joi, 9 ianuarie. Martorii spun că Viorel Cosma fusese implicat sâmbătă într-un scandal, iar de atunci nimeni nu l-a mai vazut. Însă, iată că i-a fost descoperit trupul neînsufleţit de către un vecin. Mihai Crăciun, cel care l-a găsit fără suflare, a declarat că s-a întâlnit sâmbătă cu el şi i-ar fi spus că l-a bătut "unul de-al lui Bancu", o familie care stă în zonă. "Nu prea părea credibil, pentru că era beat la momentul respectiv", a spus Crăciun. Poliţia a ajuns la faţa locului şi a demarat o anchetă. Pe trupul bărbatului au fost găsite urme de violenţă şi sânge pe faţă. Viorel Cosma locuia singur de jumătate de an şi muncea cu ziua. Divorţase de soţia Angela încă din 2011, iar femeia locuia împreună cu cei doi copii, respectiv o fată şi un băiat. Vecinii mai spun că Viorel Cosma era cunoscut drept un consumator frecvent de băuturi alcoolice şi suferea de o afecţiune a ficatului. Unul dintre suspecţi ar fi Florin Petrache şi a fost dus la Poliţia din Valu lui Traian. Unchiul principalului suspect spune că Petrache l-ar fi bătut din cauza unei lanterne. "Nu s-ar fi înţeles asupra preţului. Vroia să o vândă", a spus acesta. Suspectul nu a vrut să facă declaraţii de presă. Cel de-al doilea suspect este Ciprian Dumitru.

Update:

Oamenii legii au anunţat că, urmare a necropsiei, s-a stabilit că moartea bărbatului din Valu a fost una violentă. În condiţiile în care suspiciunile de crimă s-au confirmat, cercetările sunt continuate de către Parchetul Tribunalului Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tipic romaneste...era un consumator de bauturi alcoolice ..era un nu stiu ce ...asta inseamna in mintea voastra ca avea dreptul sa moara ? Asta inseamna ca nemernicul ala care a avut discernamant cand s a urcat cu picioarele pe el si l a omorat are motive sa fie iertat ? Asta e romania timpurilor noastre ..saracul criminal ..decedatul da l naibii ca oricum era boschetar .. Imi provocati scarba ..
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102