REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CRIMĂ la Vama Veche. Patru minori, bănuiţi de implicare în teribila faptă, depistaţi în tren şi reţinuţi!

CRIMĂ la Vama Veche. Patru minori, bănuiţi de implicare în teribila faptă, depistaţi în tren şi reţinuţi!

Replica API 5 mai 2018 | 17:56 651

Criminaliștii au ajuns la Vama Veche pentru a pune cap la cap firul evenimentelor. Reamintim că un cadavru a fost găsit în zona Amfora lângă plaja din Vama Veche, în spatele clubului Molotov. Cadrele medicale au fost solicitate şi ele, însă nu au mai avut ce face decât să constate decesul. Martori din zonă au precizat că bărbatul găsit mort ar fi fost bătut de mai mulţi tineri. Victima se numește Gabriel Stănilă, născut în localitatea Tecuci, judeţul Galați, cu domiciliul în Siliștea, judeţul Buzău.

Surse din cadrul anchetei au precizat că făptașii au ajuns în custodia poliției. În urma necropsiei va fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

UPDATE:

Oamenii legii confirmă că au la audieri mai mulţi tineri care ar fi avut legătură cu altercaţia din Vama Veche. În tren, la Costinești, polițiștii constănţeni au depistat 4 persoane (2 băieţi şi 2 fete). Unul dintre băieți, în vârstă de 17 ani, se pare că este persoana bănuită de agresiunea care a avut loc în Vama Veche. În acest moment, cei 4 se afla în custodia oamenilor legii, fiind audiați la sediul Politiei Mangalia.

C.C., R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
felicitari domnului Putinica si politistilor din costinesti care au actionat cu celeritate si profesionalism.
0
0
Poze, fotografii, tot tacamul stiu sa fac si eu. Asa ca pune-ti dracului sepcuta pe scafarlie. Nu mai incalca regulamentul.
1
0
Iti zic clar ca erau satanisti, Claudiu si cu celalalt nu mai retin care e prin Franta sau Anglia, se ocupa numai cu ocultism! Sa studieze politia si despre practici oculte, s-ar putea sa nu fi fost la prima crima. Iar blondul era probabil vreun nou initiat. Si consumatori de droguri, desigur. Eu nu ii cunosc, dar din auzite aveau o secta. Nu doar de sporturi extreme si facut nimic toata ziua...
1
0
Un nou proiect: superior si garantat! Oferta sigura: Cariera exceptionala! Scopul nostru fierbinte este: bani multi pentru tine! Lucrezi comod, acasa la tine! Senzational! Succesul e doar la un pas! original si performant! Obtii imediat rezultate!Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com
2
4
MINCINOSILOR!Cei patru tineri au fost capturati in gara Costinesti de catre politaTenea Marius,Jianu Marin si jandarmul de serviciu.Lasati meritele cui i se cuvin pentru efortul depus!Bravo celor trei pentru curaj .
1
3
Sa l pupati in kur pe Dragnea, frustratilor. Inghititi pe nemestecate toate lozincile opozitiei, alti frustrati si imbecili. Mai judecati si voi cu creierasul vostru, daca detineti asa ceva. Ce legatura are cu Dragnea, ca niste retardati, ca si voi, au comis o crima? Dragnea are bubele lui, dar pt orice basina trasa nu poti sa invinovatesti aceeasi persoana. Asta inseamna oligofrenie.
7
7
Sunt moldoveni din Vaslui?
7
1
Pai nu a zis tuamna secretara carmensiatatdan ca ro de unu mai tre sa se simta in siguranta ce siguranta are cetateanul cand politistii au ordin sa i lase pe ro sa se drogheze sa apara morti pe plaja sa intre cu masina pe plaja sa se scarpine la maciuca in club ca de este distractie nivelul politiei cat si a cetateanului din ro lasa de dorit nu rezolvam prob cu catusele ci prin mai multa implicare pozitiva romanii sant super chinuiti lasati de izbeliste
0
5
cuculet pe Zdragnea...pupati l si in rozeta centrala plina de cacat.
7
2
Cac dragnea
2
4
Daca dragnea o fte pe irina.. tu de ce sa faci laba?
7
4
Adica daca Dragnea omoara mii de oameni prin coruptia generalizata si lipsa totala de grija fata de cetateni, cu exceptia politicienilor, eu de ce sa nu i-au viata la un fraier?
5
12
De aici curajul tupeul
4
3
s pl de ziua t
4
3
Mai prost ca asta rar gasesti
4
4
Machidoni imputiti !
10
10
Mergi ba la psihiatrie cu satanistii tai...ai nevoie rau de tot de tratament
12
4
Crima satanista cel mai probabil! Chiar nu facem ceva sa stopam lantul de crime din Romania? Trebuie sa plateasca cu pedeapsa capitala sau ceva de genul, altfel nu mai oprim valul de violenta.
9
9
In articolul precedent ati spus ca nu are urma de violenta. Cum a fost omorat in bataie fara nicio urma ?
14
5
Iluminatul sulii...
11
3
Mai dute dracului cu comentariul tau cu tot, bai desteptule!
22
3
Nu a fost gasit in zona X un cadavru ci un om fara functii vitale, cadrele medicale prezente constatand decesul.
12
20

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102