REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Crimă oribilă, la beţie: şi-a lovit nevasta cu toporişca, până a lăsat-o lată

Crimă oribilă, la beţie: şi-a lovit nevasta cu toporişca, până a lăsat-o lată

Replica API 20 iunie 2014 | 00:00 338

Ucigaşul din Tuzla s-a plimbat două zile, înainte să se autodenunţe

Ucigaşul din Tuzla s-a plimbat două zile, înainte să se autodenunţe

Crimă oribilă la Tuzla! Un bărbat, Nicu Dumitru, angajat al CFR, şi-a lovit soţia cu un corp contondent până ce a lăsat-o lată, după care a plecat de acasă timp de aproape două zile. El susţine că a fost plecat la Timişoara şi a vrut să-şi pună capăt zilelor aruncâdu-se din tren, dar nu a putut. A revenit la domiciliu şi a sunat un fost poliţist, anunţându-l că şi-a omorât nevasta.

Fostul om al legii a primit apelul telefonic joi, 19 iunie, în jurul orelor 17.00, iniţiatorul fiind chiar Nicu Dumitru, care i-a spus că şi-a bătut nevasta şi că aceasta nu mai mişcă. Când a auzit despre ce este vorba, acesta a alertat Poliţia, oamenii legii ajungând imediat la faţa locului. Cele spuse de Nicu Dumitru s-au adeverit, femeia fiind găsită decedată, pe patul din dormitor. Leziunile de pe trup au indicat faptul că a fost lovită cu un corp contondent, iar cum pe masa din bucătărie a fost găsită o toporişcă, legăturile au fost făcute imediat. Ceea ce declară bărbatul este cam în ceaţă, întrucât el spune că a bătut-o în noaptea de marţi spre miercuri, după care îşi schimbă declaraţia şi spune că în seara de marţi. Cert este că, la scurt timp, când şi-a dat seama că şi-a omorât consoarta, acesta a plecat de la domiciliu şi a revenit abia joi seara. Presupusul criminal a menţionat că a plecat la Timişoara şi a vrut să se sinucidă aruncându-se din tren, dar nu a putut, motiv pentru care a revenit acasă şi s-a autodenunţat. De asemenea, el a precizat şi faptul că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când s-a enervat şi şi-a omorât nevasta. Oamenii legii au demarat o anchetă, urmând să ia măsurile ce se impun, confirmând totodată că decesul a survenit cu ceva zile în urmă dată fiind starea în care se afla cadavrul, dar şi mirosul înţepător din locuinţă. Menţionăm şi faptul că Dumitru este cunoscut în Tuzla ca un om violent, având mai multe procese pe rol atât cu vecinii cât şi cu sora lui, care locuieşte în casa vecină şi cu care a avut mai multe scandaluri. Soţia îl părăsise de mai multe ori tocmai pentru că umbla mai mult beat şi devenea violent. Acum doar ce se întorsese acasă, după o perioadă mai lungă în care fusese plecată. Cei doi nu aveau copii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108