REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CRIMĂ oribilă la Cumpăna: un bărbat şi-a despicat concubina, i-a scos organele şi i-a tăiat mâinile şi capul

CRIMĂ oribilă la Cumpăna: un bărbat şi-a despicat concubina, i-a scos organele şi i-a tăiat mâinile şi capul

Replica API 14 martie 2013 | 00:00 1523

Un bărbat din Cumpăna, Drăguşin Gheorghe, şi-a ucis concubina. După teribilul gest, ar fi încercat să se sinucidă, însă până la urmă s-a predat oamenilior legii, în această dimineaţă. Nu este foarte clar dacă a ucis-o pe femeie în cursul nopţii sau de mai multe zile, în momentul de faţă oamenii legii efectuând cercetări. "În această dimineaţă poliţiştii din Cumpăna au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate despre faptul că în locuinţa sa se află decedată prietena lui în vârstă de 43 de ani. Având în vedere aspectele sesizate, în cauză a fost constituită o echipă complexă de cercetare formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti din cadrul IPJ Constanţa, care s-a deplasat la faţa locului în vederea efectuării de investigaţii.Totodată a fost şi procurorul de serviciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa", au spus oamenii legii. Însă, peisaje macabre aveau să găsească poliţiştii constănţeni: femeia era complet dezbrăcată, aşezată pe pat, şi cu organele scoase, fiind, practic, despicată în zona pieptului. Mai mult, bărbatul i-a tăiat capul şi mâinile femeii, a despicat-o până în zona organelor genitale. I-a scos organele şi le-a pus într-un bidon din plastic.

Gheorghe Drăguşin, cel suspectat că a recurs la un asemenea gest, nu ar fi la prima abatere, el mai fiind trimis în judecată tot pentru că ar fi înjunghiat-o pe concubină, Milica Hreaşcă, în anul 2011. Cei doi concubini nu aveau un loc de muncă stabil şi erau cunoscuţi ca scandalagii şi împătimiţi ai alcoolului, certându-se frecvent.

Vom reveni cu detalii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218