REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Crimă ORIBILĂ vizavi de Maritimo: cu gâtul tăiat, a bătut la uşile vecinilor dar nimeni NU i-a deschis!

Crimă ORIBILĂ vizavi de Maritimo: cu gâtul tăiat, a bătut la uşile vecinilor dar nimeni NU i-a deschis!

Replica API 1 noiembrie 2014 | 01:45 709

Imobilul ororilor, cu sânge împroşcat pe pereţi

Imobilul ororilor, cu sânge împroşcat pe pereţi

Scene de groază într-un complex de apartamente din Constanţa, situat vizavi de centrul comercial Maritimo. Două etaje ale blocului M2 erau pline se sânge, pe când locatarii, în stare de şoc, abia dacă puteau articula două cuvinte. Anchetatorii au pus cap la cap probele, ajugând la concluzia că este vorba de o crimă cu sânge rece. Cadavrul bărbatului a fost găsit în faţa uşii apartamentului, toţi pereţii fiind oglinda cruntelor lovituri de cuţit. Cine ar fi putut comite o asemenea oroare? Anchetatorii au bănuiala că ar fi vorba de iubitul victimei, care era homosexual, acesta fiind căutat.

Iustian Mihali Ananie avea 39 de ani şi locuia cu chirie în complexul de apartamente Marco, situat vizavi de Maritimo. Locuinţa sa, acolo unde avea să-şi dea ultima suflare, se afla la etajul 5 al blocului M2. Bărbatul era din Tulcea, dar ar fi locuit înainte în zona Cet, într-o garsonieră, pe care a vândut-o în anul 2010. Ajuns la noua locuinţă, se pare că nu prea vorbea cu vecinii în afară de a se saluta. „Îl ştiu doar după nume, Iustian, dar nu vorbeam cu el. Era retras. Doar buna ziua şi atât. Ştiu că e din Tulcea şi că ar fi avut înclinaţii homosexuale. Mai veneau bărbaţi pe la el. Am auzit că avea şi HIV.”, a spus o tânără care locuieşte în blocul M2. Însă, seara de joi, 30 octombrie, avea să fie ultima pentru tulcean. Potrivit vecinilor, au început să se audă zgomote cam de pe la orele 21.00. „Am auzit scandal, bubuituri, uşi trântite, după care strigăte de ajutor. Nu am ieşit decât pe la ora 23.00 şi atunci am văzut bandă pusă aici (la parter – n.r.) cu inscripţia nu treceţi. Venise deja Poliţia.”, a spus un alt vecin. Însă, imaginile din faţa apartamentului în care locuia Iustian sunt desprinse din filmele de groază! Sânge pe uşi, pe scări, pe pereţi, şi urme de picioare goale. La intrare în apartamentul ororilor zace o altă baltă de sânge, cu urme mânjite şi pe oglindă. Atât criminaliştii cât şi procurorii au ajuns la faţa locului şi au demarat cercetările.

A murit în chinuri, târându-se pe scări

Se pare că totul a început în interiorul apartamentului. Iustian era în picioarele goale sau cu şosete foarte subţiri, de unde şi urmele lăsate în dârele de sânge. Un conflict spontan ar fi izbucnit, au fost aruncate bunuri, s-au trântit uşi, după care s-a dezlănţuit iadul. Agresorul a pus mâna pe un cuţit, lovindu-l pe Iustian, în nenumărate rânduri, în zona gâtului, pe hol, chiar la intrare în apartament, de unde şi balta de sânge. Ulterior, agresorul a fugit, luând liftul până la parter. Pe uşile liftului se pot oberva urme de mâini însângerate, care i-ar aparţine criminalului. Însă, ceea ce a urmat este de-a dreptul înfiorător. Rămas singur şi cu gâtul tăiat, bărbatul de 39 de ani a reuşit să se târască, s-a ridicat, a ieşit din locuinţă şi a bătut la două uşi de la etajul 5. Nu i-a răspuns nimeni, motiv pentru care, lăsând dâre de sânge în urma lui şi împroşcând pereţii, cu groaza că va muri în orice clipă, a coborât la etajul 4 unde, de asemenea, a bătut la uşi, cerând ajutorul vecinilor, potrivit anchetatorilor. Din nefericire, nimeni nu i-a deschis, nimeni nu l-a ajutat. Oamenii au auzit tămbălăul, dar s-au temut să iasă din case, sunând doar la 112. În disperarea lui şi urmărit de moarte, Iustian Mihali Ananie a mers până în zona liftului de la etajul 4, după care s-a întors şi a urcat la 5, de unde şi urmele de picioare goale rămase în sângele închegat de pe scări. În faţa apartamentului s-a prăbuşit şi şi-a dat ultima suflare. Acolo a fost găsit de oamenii legii. Acum, achetatorii analizează orice pistă, fie că este vorba de o crimă pasională înte homosexuali, vizat fiind iubitul lui Iustian, fie că este vorba de alte aspecte. Pe portalul instanţelor, spre exemplu, la Judecătoria Constanţa, victima apare într-un dosar, în calitate de creditor, executând silit o altă persoană. Prin urmare, nu este exclus ca persoana pe care a împrumutat-o cu bani şi pe care a executat-o silit să se fi răzbunat. De asemenea, menţionăm că victima fusese diagnosticată cu HIV. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă, unde a fost efectuată necropsia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367