REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Crimă pasională la Dunăreni: proaspăt întors din Germania, şi-a omorât prietena şi s-a sinucis

Crimă pasională la Dunăreni: proaspăt întors din Germania, şi-a omorât prietena şi s-a sinucis

Replica API 24 aprilie 2014 | 00:00 1391

Gelozie dusă la extreme

Gelozie dusă la extreme

Crimă oribilă în satul Dunăreni, comuna Aliman, urmată de un suicid! Un tânăr de 29 de ani, plecat la muncă în Germania de mai mulţi ani, a venit acasă pentru a petrece Sărbătorile Pascale, însă aici avea să-şi găsească sfârşitul. Atât rudele cât şi vecinii nu pot înţelege ce l-a făcut să apeleze la gestul extrem, dat fiind faptul că era cunoscut ca un băiat liniştit. Potrivit primelor informaţii, se pare că tânărul şi-a omorât iubita minoră, după care s-a spânzurat.

Alarma a fost dată prin 112 de către tatăl presupusului criminal, Costel Ţiripan, de 29 de ani, în dimineaţa de miercuri, 23 aprilie, în jurul orelor 6.30. Bărbatul lucra ca paznic la un magazin de peste drum, pe strada Trandafirului din Dunăreni şi, terminându-şi tura, a ajuns acasă, acolo unde locuia cu fiul său, proaspăt sosit din străinătate. A avut puţină treabă în magazie, numai că atunci când a deschis uşa, a rămas şocat: băiatul lui era spânzurat. A fugit în casă pentru a suna la 112, iar şocul avea să fie dublu. În dormitor se afla trupul neînsufleţit al iubitei lui Costel, Mihaela Şteflea, în vârstă de numai 17 ani. Ea prezenta mai multe plăgi înjunghiate, de unde şi ipoteza anchetatorilor că bărbatul de 29 de ani a omorât-o după care s-a spânzurat. Cei doi nu locuiau împreună, dat fiind faptul că unii dintre vecini nici nu o cunoşteau. "Ştiam că are o iubită de prin Rasova, de puţin timp, dar nu stăteau împreună, că nu o vedeam prin curte. Venea mai rar, când venea şi el din străinătate. Era foarte frumoasă şi liniştită", au spus vecinii. Tot aceştia sunt muţi de uimire, precizând că nu ştiu ce l-ar fi putut împins la un asemenea gest. "Era un băiat cuminte, nu a fost implicat în scandaluri, nu consuma alcool peste măsură. Era gelos, dar să facă aşa ceva... nu ştim ce a fost în capul lui", au completat locuitorii. Fata de numai 17 ani avea un copil dintr-o altă relaţie, iar iubitul ei, cel care i-ar fi luat şi viaţa, muncea de mai mulţi ani în străinătate. Fata era de o frumuseţe rară, după cum spun localnicii şi era liniştită. Nu apucase să termine 8 clase pentru că ar fi fost "prostită" de un bărbat şi a rămas însărcinată. "Ea provine dintr-o familie la locul ei. Şi ea era liniştită, numai că s-a îndrăgostit de unul mai mare, care a prostit-o şi a lăsat-o însărcinată. De câteva luni îl cunoscuse pe băiatul ăsta şi mai trecea pe la el când venea şi el din Germania", au spus şi cunoştinţele fetei. În Dunăreni, în casa părintească, rămăsese doar tatăl lui Costel, pe când fratele său mai mare este la casa lui. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei, urmând ca anchetatorii să stabilească cum s-a petrecut teribilul eveniment. Amintim că un eveniment similar s-a petrecut în Corbu, la începutul lunii februarie anul curent, când un bărbat şi-a omorât soţia, în casa amantului, după care s-a spânzurat în faţa casei.

Mesaje sfâşietoare pe Facebook

Cunoscuţii tinerei ce şi-a pierdut viaţa după mai multe lovituri de cuţit au postat mesaje de condoleanţe pe profilul ei de Facebook. "Toţi cunoscuţii am rămas şocaţi de această veste, lacrimi pentru tine, Mihaela, se vor vărsa mereu. Nu am cuvinte, este ceva extrem de dureros, mai ales dacă ne gândim la ce vârstă ne-a părăsit. Dumnezeu să te ierte. Odihneşte-te în pace!", au spus oamenii. Tot aceştia au menţionat şi faptul că miercuri, 23 aprilie, era ziua fiului ei şi chiar făcuse pregătiri în acest sens. În plus, ea ar fi vrut să-l ia acasă la Costel Ţiripan, să petreacă sărbătorile împreună, dar s-a răzgândit în ultima clipă, cu gândul că se va întoarce la timp pentru a-l sărbători pe micuţ.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218