REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Crime şocante: un consilier local de la UNPR și încă un bărbat au fost împușcaţi mortal

Crime şocante: un consilier local de la UNPR și încă un bărbat au fost împușcaţi mortal

Replica API 28 octombrie 2017 | 00:28 392

Un cosilier local de la UNPR şi un angajat al lui au fost împuşcaţi mortal. Prima ipoteză a procurorilor care cercetează acest caz: o reglare de conturi. Viceprimarul de la Răzvad susține că consilierul local și-a sunat un prieten, iar acesta l-a auzit spunând în telefon ”Vă dau pe mâna poliției!”. În timp ce vorbeau la telefon s-au auzit mai multe focuri de arme şi ţipete. Una din ipoteze este aceea că cei doi bărbaţi ar fi surprins persoane la braconaj, iar conflictul a degenerat, în cazul primei persoane împuşcate. În ceea ce o priveşte pe a doua, pare o execuţie, fiind împuşcată în spate. Bărbatul s-ar fi târât cu ultimele puteri, încercând să scape.

Scenele şocante s-au petrecut în localitatea Nisipuri de lângă Târgovişte. Un trecător a văzut trupurile neînsufleţite şi a alertat de îndată autorităţile.

Unul dintre bărbaţi a fost împuşcat în cap şi abdomen, iar celălalt în spate, cu o puşcă de vânătoare, relatează Gazeta de Dâmboviţa.

Una dintre victime era consilier local UNPR în localitatea Răzvad, iar bărbatul care îl însoţea era un angajat de-al său. Anchetatorii au avansat două ipoteze. Una este cea crimei, iar cea de-a doua a unui accident la o partidă de vânătoare.

Vor urma percheziţii la vânători şi ridicări de arme pentru expertize balistice. Poliţiltii vor să dea rapid de urma criminalului.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se strange lantul , asa sa crape toti ciorditorii din tara ca oricum nu.i plange nimeni !!
0
0
Si voi chiar puneti botul la un accident de vanatoare? Nu trebuie sa fii criminalist ca sa iti dai seama ca e vorba de o reglare de conturi! Cum se face ca la nimerit chiar in cap, ce credea ca e vreun porc mistret? Hai, sa fim seriosi!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614